Cv Stewardesa Îți facem CV ul perfect pentru jobul de stewardesă

CV-ul perfect pentru un însoțitor de bord

 

Atunci când participi la interviul cu o companie aeriană, CV-ul joacă un rol extrem de important. În baza lui, poți merge mai departe, la următoarele probe de interviu sau poți fi trimis acasă. Așa că, înainte de a participa la o recrutare, preocupă-te să ai un CV impecabil, care să corespundă cerințelor companiilor aeriene.

 

Echipa Vreau să fiu Stewardesă se poate ocupa de construirea, editarea și modificarea CV-ului tău, astfel încât să fie ceea ce companiile aeriene caută de la viitorii însoțitori de bord. Un CV bine structurat, îngrijit și relevant va face diferența în fața recrutorilor.

 

Până în prezent, membrii echipei au verificat câteva mii de CV-uri de viitori însoțitori de bord, așa că experiența acumulată în tot acest timp ne poziționează ca specialiști în domeniu.

 

Cum funcționează serviciul de editare a CV-ului?

 

Ca să ne putem ocupa de CV-ul tău te rugăm să trimiți pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro următoarele:

  • un draft al CV-ului tău în limba engleză (acesta trebuie trimis într-un format editabil – NU fotografie sau .pdf);
  • dacă ai nevoie de traducere, ni-l trimiți în limba română
  • pune în draft toate informațiile despre educația și experiența ta profesională; nu uita să adaugi vârsta, înălțimea și greutatea ta
  • trimite și o fotografie de tip pașaport în ținută business (dacă nu o ai încă, ne-o poți trimite ulterior)

 

În 3 zile lucrătoare de la achitarea taxei de corectare vei primi pe e-mail un CV perfect cu care să poți aplica la orice companie aeriană îți dorești.

 

Taxa de corectare

 

*preț corectarea + editarea CV-ului: 150 lei

*preț corectarea + editarea + traducerea CV-ului: 200 lei (dacă ne trimiți cv-ul în limba română)

*taxă de urgență: 50 lei (dacă ai nevoie ca CV-ul tău să fie gata în mai puțin de 24 de ore, se aplică o taxă de urgență de 50 lei)

 

Modalități de plată

 

  1. ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selectează tipul de plată de mai jos și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

2. VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

 

Așteptăm CV-ul tău!

Echipa Vreau să fiu Stewardesă