Cum s-a desfășurat interviul video Etihad Airways pentru o fostă cursantă

“Where there is a will there is way” este citatul care i se potrivește cel mai bine Carlei, una dintre fostele noastre cursante. Și asta pentru că deși are doar 155 cm înălțime nu s-a gândit niciodată să renunțe la visul ei de a deveni stewardesă. Știa că pentru anumite companii aeriene nu contează ce înălțime ai, ci arm reach-ul (cât reușești să atingi cu mâna, ridicând brațul, pe vârfuri) – așa că a făcut extrem de mult sport, stretching și exerciții care s-o ajute în acest sens. Avea nevoie să atingă 212 cm ca să poata aplica la compania ei preferată – Etihad Airways. Perseverența ei a dat rezultate, astfel că după multă muncă a reușit să atingă 212 cm chiar și la înălțimea ei; apoi a venit la unul din cursurile noastre ca să se pregătească pentru toat etapele recrutării, iar primul ei interviu cu recrutorii Etihad Airways a fost un succes!

%name Cum s a desfășurat interviul video Etihad Airways pentru o fostă cursantăVă reamintim că atât Etihad Airways, cât și Emirates și Qatar Airways organizează în prezent interviuri video/online prin intermediul cărora fac preselecția viitorilor însoțitori de bord. Detalii mai multe în acest articol.

“Hello, dragilor! Pentru că am avut primul meu interviu cu o companie aerianâ, doresc să împărtășesc cu voi această experiență minunată și plină de emoții. Acesta a fost un interviu online, din cauza situației prin care trece lumea întreagă, dar asta nu m-a determinat să renunț la profesionalism, așa că am purtat o ținută impecabilă, exact ca la un interviu 1 la 1. Totodată am purtat nelipsitul zâmbet, iar ceea ce a plusat foarte mult a fost faptul că am demonstrat dorința de a lucra cu oamenii, grija față de fiecare mic detaliu în parte, dar și ambiția și determinarea cu care m-am exprimat pe toată durata interviului, arătând astfel cât de mult îmi doresc acest job.

%name Cum s a desfășurat interviul video Etihad Airways pentru o fostă cursantăDin cauza înălțimii mele (1,55cm), majoritatea oamenilor îmi spuneau că nu am nicio șansă, că toate companiile aeriene angajează doar persoane mai înalte de 1,60cm. Ei bine, am demonstrat că prin determinare și dorință, poți face tot ceea ce îți propui. Atâta timp cât știi ce vrei, the sky is the limit. Nu există ceva ce te poate opri, doar daca tu permiți asta. Am început să mă informez în detaliu despre cum ar decurge un interviu, așa că am descoperit cursurile Vreau sa fiu Stewardesa, unde am învățat tot ce aveam nevoie: de la postura în fața recrutorilor, până la exerciții de grup și multe alte lucruri utile pentru a trece cu succes de interviu.

Ceea ce m-a ajutat foarte mult la acest interviu a fost faptul că am știut să raspund întrebărilor puse, deoarece le-am exersat de-a lungul celor 3 zile petrecute la curs. Pentru fiecare întrebare am avut un răspuns, datorită exercițiilor de care Anca, trainerul nostru, s-a asigurat că le învățăm ca la carte.

Ajungând la sfârșitul interviului video, recrutoarea m-a felicitat pentru atitudinea plină de profesionalism și pentru faptul că am întâmpinat-o atât de pregatită. Le mulțumesc din suflet Ancăi și Georgianei, pentru că astazi am primit mult așteptatul răspuns care este POZITIV!

DA, am fost acceptată pentru următorul pas al interviului! Datorita vouă, am prins deja aripile mult dorite!”

Felicitări Carla, pentru tot curajul și ambiția ta!

Echipa Vreau să fiu Stewardesă continuă să ofere aripi și să pregătească cursanți pentru interviurile video cu companii aeriene. Organizăm cursuri online de pregătire, pe care le poți accesa direct de acasă, din fața propriului calculator, într-o manieră relaxată și în interacțiune directă cu trainerii noștri. Detalii mai multe aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.