Interviu Flydubai – detalii despre recrutarea de la București

Candidații care au trecut de toate etapele online ale interviului cu Flydubai și de selecția realizată de firma de recrutare din București vor participa la începutul lunii aprilie la interviul cu reprezentanții Flydubai (recrutare de tip Assessment Day)

Va reamintim că în urmă cu câteva săptămâni anunțam în exclusivitate o recrutare Flydubai la București, realizată prin intermediul firmei Top Jobs Internanational.

Astăzi îți oferim informații cu privire la recrutarea de la București și ce va trebui să faci în ziua interviului, astfel încât să ai cât mai mari șanse să treci cu succes de toate etapele și să fii selectat pentru un job de însoțitor de bord Flydubai.

Documente pe care trebuie sムle ai la tine:

– photografie tip pașaport
– fotografie plan amplu
– copie după pașaport
– CV

Interviul va începe la ora 08.30, iar toți candidații sunt sfătuiți să ajungă la locul de desfășurare a interviului la ora 08.00

Ținuta de la interviu

Candidații sunt obligați să respecte dress code-ul business, iar cei care nu vor respectă această regulă nu vor avea acces în sală de interviu.

Despre cum trebuie să te îmbraci la interviul cu o companie aeriană am scris pe larg în acest articol.

***Mai jos regăsiți 2 fotografii realizate în cadrul cursurilor Vreau să fiu Stewardesă cu ținuta indicată pentru interviu.

[mks_col][mks_one_half]

rsz full3 Interviu Flydubai   detalii despre recrutarea de la București

cursanta Vreau sa fiu Stewardesa


IMG 0192 Interviu Flydubai   detalii despre recrutarea de la București

cursant Vreau sa fiu Stewardesa

[/mks_one_half][mks_one_half]

Fiecare candidat trebuie să aibă la el un pix/creion și calculator, în caz contrar nu va putea răspunde întrebărilor de la teste.

Telefonul mobil va fi păstrat închis pe toată durata interviului.

 

Probe interviu FlyDubai

Așa cum menționam anterior, doar candidații care au trecut de toate etapele online ale interviului vor participa la Assesment Day-ul organizat la București. Pentru a te înscrie online, trebue sa aplici la acest link.

Conform informațiilor furnizate de compania FlyDubai pentru Vreau să fiu Stewardesă, interviul se va desfășura pe parcursul a două zile și va conține următoarele probe:

 – verificarea tatuajelor, a înălțimii si a piercingurilor; candidații trebuie sa aibă minim 1,58m

 – prezentarea detaliată a companiei

 – test de engleză și matematică

 – exercițiu de grup

 – role-plays cu focus pe situații în care trebuie să dai dovadă de customer service

 – interviu final față în față cu recrutorii

Succes tuturor!

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-info-circle” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.