Ne plac întâlnirile informale cu cititorii noștri și vrem tot mai mult să îi cunoaștem pe cei care ne citesc zi de zi și alături de care împărtășim pasiunea pentru aviație, nori și avioane. Așa că, periodic, organizăm întâliniri cu cititorii noștri. Mai jos regăsiți câteva din evenimentele organizate de echipa Vreau să fiu Stewardesă:

Întâlnire cu cititorii: Cum este să lucrezi ca stewardesă Emirates?

Întâlnire cu cititorii: Cum este să lucrezi ca stewardesă Emirates?

Pentru că în mod regulat organizăm întâlniri cu cititorii noștri, ne-am propus ca la final de august să faceți cunoștință cu Andreea și să aflați direct de ea cum a fost aventura Emirates și cum s-a simțit îmbrăcând uniforma acestei mari companii aeriene.

ROOFTOP PARTY BY VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ

ROOFTOP PARTY BY VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ

Pe 31 mai, am sărbătorit ziua internațională a însoțitorilor de bord printr-un eveniment ”la înălțime” - ne-am dorit să avem cerul și norii mai aproape, așa că organizat un rooftop party marca Vreau să fiu Stewardesă.

3 ANI DE VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ

3 ANI DE VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ

În septembrie s-au împlinit 3 ani de când Vreau să fiu Stewardesă a devenit oficial prima platformă din România dedicată celor care își doresc o carieră ca însoțitori de bord. 3 ani în care am oferit zilnic informații despre aviație, am scris sute de articole utile și am răspuns la mii de întrebări din partea cititorilor noștri. Evenimentul special „3 ani de Vreau să fiu Stewardesă – succesul poartă aripi” a avut loc pe 8 septembrie.

Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca

Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca

Pe 2 iunie, am organizat o seară specială alături de cititorii noștri din Cluj Napoca. Ne-am dorit să îi cunoaștem pe cei care ne citesc zi de zi websiteul și ne urmăresc activitatea, pentru a le putea oferi o imagine completă asupra jobului de stewardesă. Echipa Vreau să fiu Stewardesă a răspuns la toate întrebările despre meseria de însoțitor de bord și pașii pe care trebuie să îi urmezi să obții un astfel de job.

Ziua portilor deschise: 2 ani de cursuri Vreau să fiu stewardesă

Ziua portilor deschise: 2 ani de cursuri Vreau să fiu stewardesă

Pe 19 februarie 2016 s-au împlinit 2 ani de când am organizat primul curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă. Acesta a fost, de fapt, primul curs de pregătire însoțitori de bord organizat vreodată în România, așa că am organizat o zi a porților deschise și ne-am invitat cititorii să vasă cum este la cursurile noastre și am ciocnit împreună o cupă de șampanie.

Conferința Vreau să fiu stewardesă - Belgrad, Serbia

Conferința Vreau să fiu stewardesă - Belgrad, Serbia

Pe 7 februarie 2016 am organizat prima conferință Vreau să fiu Stewardesă din Serbia, la Belgrad. Peste 100 de tineri sârbi au participat la eveniment, fiind interesați să afle cât mai multe informații despre pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a obține un job de însoțitor de bord.

Întâlnire cu cititorii la Pow Wow

Întâlnire cu cititorii la Pow Wow

Pe 18 octombrie, am avut ocazia să ne întâlnim cititorii la Pow Wow, pe Calea Victoriei, în cadrul unui evenimt special – “Degustarea de idei”, la care eu și Georgiana am fost invitate să vorbim. A fost o dupa-amiază însorită de octombrie, în care am stat de povești cu oamenii din comunitatea Vreau să fiu Stewardesă.

Întâlnire cu cititorii la Chișinău

Întâlnire cu cititorii la Chișinău

În luna octombrie 2015, echipa Vreau să fiu Stewardesă a fost pentru prima dată la Chișinău ca să își întâlnească cititorii. Vizita se datorează extinderii cursurilor Vreau să fiu Stewardesă în Moldova, începând cu luna noiembrie.

Întâlnire cu cititorii la Bologna

Întâlnire cu cititorii la Bologna

Am ales Italia pentru ca, de-a lungul timpului, la fiecare curs Vreau să fiu Stewardesă am avut extrem de mulți cursanți veniți din această țată să se pregătească pentru jobul de însoțitor de bord la București. Pe 5 decembrie 2015, echipa Vreau să fiu Stewardesă a ajuns pentru prima dată la Bologna să își cunoască cititorii.

Întâlnire cu cititorii la AbuDhabi

Întâlnire cu cititorii la AbuDhabi

Pentru că avem o comunitate destul de mare de cititori Vreau să fiu Stewardesă la Abu Dhabi am organizat o întâlnire în care ne-am dorit să ne cunoaștem mai bine și să povestim despre aviație. Întâlnirea a avut loc pe 5 decembrie 2015, în Yas Island – Firenze Cafe on Al Raha beach.

Chic Stewardess Cocktail

Chic Stewardess Cocktail

Palatul Inspayer a găzduit pe 3 iulie 2014 prima petrecere din România dedicată stewardeselor. Peste 100 de invitați, foste, actuale și viitoare stewardese, cât și persoane pasionate de aviație și-au dat întâlnire la “Chic stewardess cocktail”, un eveniment unic pregătit de echipa Vreau să fiu Stewardesă.

Conferința Vreau să fiu stewardesă

Conferința Vreau să fiu stewardesă

Pe 23 noiembrie 2013, la Hotel Residence Arc de Triomphe, a avut loc primul eveniment din Romania dedicat viitorilor însoțitori de bord – conferința “Vreau să fiu stewardesă”. Reprezentanți ai școlilor de aviație și ai companiilor aeriene, stewardese de carieră și recutori s-au reunit în cadrul acestui eveniment.