Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă la Bologna

Locuiești în Italia? Hai să ne cunoaștem la Bologna! După întâlnirea cu cititorii de la Abu Dhabi din 5 decembrie, echipa Vreau să fiu Stewardesă ajunge pentru prima data în Italia! Pe 8 decembrie vom fi la Bologna, unde vom organiza o întalnire de informare cu cititorii noștri din Italia. Seria de întalniri Vreau să fiu Stewardesă face parte din noul nostru proiect #aroundtheglobe în care ne propunem să ne cunoaștem cititorii din toate colțurile lumii și să povestim cu ei despre ce înseamnă jobul de însoțitor de bord și despre toate lucrurile frumoase din domeniul aviației.

Am ales Italia pentru ca, de-a lungul timpului, la fiecare curs Vreau să fiu Stewardesă am avut extrem de mulți cursanți veniți din Italia să se pregătească pentru jobul de însoțitor de bord la București și știm că aici există o comunitate destul de mare de oameni care ne citesc. Ghid in Bologna ne va fi chiar un fost cursant Vreau să fiu Stewardesă, viitor însoțitor de bord Ryanair!
anca si giorgi frumusica 1024x725 Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă la Bologna

Așadar, dacă locuiești la Bologna sau prin apropiere, te așteptăm pe 8 decembrie să ne cunoaștem și să stăm de vorba despre cum poți ajunge să lucrezi printre nori! Ne-am propus să stăm de povești la o cafea și să discutăm despre o pasiune comună, o pasiune care îți dă aripi: aviația.

UNDE: Bologna, Cafe de la Paix, Via Collegio di Spagna 5b

CÂND: 8 decembrie, ora 18.30

CE: Întâlnire de informare cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă din Italia.

Întalnirea va dura aproximativ 3 ore, intrarea este liberă și dacă vrei să participi trebuie doar să completezi formularul de înscriere din partea dreaptă. Vei primi pe e-mail confirmare a participării la eveniment.

La această întâlnire vei afla ce înseamnă meseria de însoțitor de bord, unde poți merge la interviuri, care sunt probele care se dau în general la interviu si cum trebuie să te pregătești ca să obții un astfel job.

Așteptăm cu drag să te cunoaștem la Bologna!

Sesiuni de private coaching

Trainerii Vreau să fiu Stewardesă vor oferi sesiuni de private coaching în zilele de 7 si 8 decembrie pentru persoanele care locuiesc în Bologna și apropiere și își doresc o pregătire intensivă pentru jobul de însoțitor de bord.

Ce vei studia în cadrul unei sesiuni de private coaching?

  • probele de la interviu – strategii să treci cu succes de fiecare probă
  • teste scrise de limba engleză precum cele care se dau de obicei la interviu
  • exersare întrebări de la interviu final și sfaturi despre cum să îți construiești răspunsurile
  • grooming și prezentare personală
  • body language
  • corectarea si editarea CV-ului
  • sesiune de Q&A cu întrebări despre interviu

[eventsplus_single event_id=”29″]

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Întâlnire cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă la Bologna

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like