Întâlnire cu cititorii din Abu Dhabi și Dubai

În perioada 1-6 decembrie, unul din membri echipei Vreau să fiu Stewardesă va fi în Abu Dhabi, pentru o vizită de lucru la sediul companiei Etihad Airways. Pentru că avem o comunitate destul de mare de cititori Vreau să fiu Stewardesă și How to be cabin crew (site-ul nostru internațional) la Abu Dhabi, vom organiza o întâlnire în care dorim să ne cunoaștem mai bine și să povestim despre aviație.

Întâlnirea cu cititorii va avea loc pe 5 decembrie, în Yas Island – Firenze Cafe on Al Raha beach (in cadrul complexului Al Zeina, langa magazinul Waitrose), iar în cadrul ei aveți ocazia să cunoașteți unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă și să discutați despre meseria de însoțitor de bord și marile companii aeriene din Orient.

Și pentru ca foarte mulți dintre însoțitorii de bord Etihad Airways sunt foști cursanți Vreau să fiu Stewardesă, îi așteptăm cu drag și pe ei la această întânire, pentru a ne împărtăși din cariera lor printre nori.

Așadar, dacă locuiți în Abu Dhabi sau Dubai, vă așteptăm cu drag la întâlnirea noastră: pe 5 decembrie, ora 13.00 – Yas Island, intrare liberă.

Sesiuni de private coaching

Tot în această perioadă (1-6 decembrie), trainerul Vreau să fiu Stewardesă va oferi sesiuni de private coaching pentru persoanele care locuiesc în Abu Dhabi/Dubai și își doresc o pregătire intensivă pentru jobul de însoțitor de bord. 

Ce vei studia în cadrul unei sesiuni de private coaching? 

  • probele de la interviu – strategii să treci cu succes de fiecare probă
  • teste scrise de limba engleză precum cele care se dau de obicei la interviu
  • exersare întrebări de la interviu final și sfaturi despre cum să îți construiești răspunsurile
  • grooming și prezentare personală
  • body language
  • corectarea si editarea CV-ului
  • sesiune de Q&A cu întrebări despre interviu
398913 10152673732745265 55140722 n1 200x145 Întâlnire cu cititorii din Abu Dhabi și Dubai

Trainerul Vreau să fiu Stewardesă cu care te vei întâlni în Abu Dhabi este Nicoleta Gherman. Nicoleta a zburat 10 ani și jumătate la Qatar Airways unde a avansat ierarhic de la poziția de însoțitor de bord la Economy Class până la cea de Cabin Service Director. De când s-a intors în România, Nicoleta a făcut parte din comisii de recrutare a însoțitorilor de bord pentru companii din Orientul Mijlociu (Oman Air, Flynas, Gulf Air) și este trainer în aviație de peste 2 ani.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Întâlnire cu cititorii din Abu Dhabi și Dubai

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment