Întâlnire cu cititorii: Cum este să lucrezi ca stewardesă Emirates?

La Vreau să fiu Stewardesă ne-am propus, încă de la început, să prezentăm meseria de însoțitor de bord și să o facem cunoscută tutoror tinerilor care își doresc să zboare, să exploreze lumea și să lucreze pentru marii companii aeriene.

Facem asta de 4 ani și lucrurile devin tot mai frumoase, zi după zi. Recent, echipa noastră s-a mărit cu un nou membru, pe care l-am îndrăgit din prima clipă. Este vorba despre Andreea, fostă stewardesă Emirates, cea care acum câțiva ani se număra și ea printre primii noștri cursanți. Drumul ei a fost unul tare frumos, de la cursant Vreau să fiu Stewardesă la însoțitor de bord și mai apoi la membru în echipa noastră, astfel că are multe povești interesate de împărtășit celor aflați la început de drum în aviație.

Și pentru că în mod regulat organizăm întâlniri cu cititorii noștri, ne-am propus ca la final de august să faceți cunoștință cu Andreea și să aflați direct de ea cum a fost aventura Emirates și cum s-a simțit îmbrăcând uniforma acestei mari companii aeriene.

Pe 24 august vom organiza o întâlnire specială cu cititorii Vreau să fiu Stewardesă, în care să stăm de povești, să schimbăm impresii despre tot ce înseamnă meseria de însoțitor de bord cu bune și cu rele și despre pașii de urmat ca să ajungi acolo.

Va fi un eveniment informal, relaxat și plin de povești ”printre nori” alături de membrii echipei noastre. Vom bea limonadă și ne vom îndulci cu bunătăți, vom discuta despre aviație, cu bune și cu rele, și despre tot ce presupune această frumoasă meserie.

Evenimentul va dura aproximativ 3 ore, iar numărul de locuri este limitat.

*Evenimentul face parte din serie de întâlniri cu cititorii organizate de echipa noastră special pentru comunitatea Vreau să fiu Stewardesă.

Pe scurt:

  • CE: Întâlnire cu Andreea Julei – Cum este să lucrezi ca stewardesă Emirates?
  • CÂND: Joi24 August, ora 19
  • UNDE: București (adresa locației ți-o trimitem pe mail)
  • CUM: Completează formularul de înscriere și achită taxa de participare de 50 de lei.
  • LOCURI: 20

VIRAMENT BANCAR
Plata se poate face si prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Taxa de participare include accesul la workshop, băuturi (apa, cafea, ceai, sucuri, limonada) și candy bar realizat de Andreea special pentru acest eveniment.

Notă:  Avand in vedere faptul că acest eveniment are un număr limitat de locuri, dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la eveniment, taxa NU se returnează.

IMG 1567 Întâlnire cu cititorii: Cum este să lucrezi ca stewardesă Emirates?
Fill out my online form

Despre Andreea:

Andreea a lucrat ca însoțitor de bord pentru compania Emirates. În timpul petrecut la compania arabă a acumulat experiența necesară pentru a înțelege care îi este drumul în viață și niciodată nu a renunțat la valorile care o definesc. De fiecare dată când vorbește despre timpul petrecut în Dubai, Andreea se emoționează și afirmă că nu regretă nici macăr o secundă alegerea de a se întoarce în România, dar Dubaiul va râmâne mereu in inima ei ca o a doua casă. O dată cu plecarea din Golf, a lăsat mulți prieteni și amintiri în urmă, motiv pentru care se întoarce în fabulosul deșert ori de câte ori are ocazia.

Absolventă a Facultății de Litere din cadrul Universității București secția română-engleză, Andreea a dorit să schimbe puțin direcția după finalizarea acesteia și a optat pentru un master în comunicare și relații publice din cadru SNSPA București. A lucrat încă din timpul facultății ca Specialist în comunicare și relații publice, dar dorința de a face în fiecare zi ceva nou a fost mult mai puternică, iar curajul și determinarea au condus-o direct către Dubai unde cei de la Emirates au primit-o cu brațele deschise.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.