Companii aeriene din Europa ce angajează în octombrie însoțitori de bord

Deși companiile aeriene din Orient sunt cele care angajează cei mai mulți însoțitori de bord și pun la dispozitia angajaților un pachet salarial avantajos, și companiile din Europa sunt în căutare de însoțitori de bord cu sau fără experiență. Companiile aeriene europene ce fac angajări în luna octombrie sunt:

Compania Flybe are 7 baze în Marea Britanie (Belfast, Exeter, Manchester, Southampton, Birmingham, Edinburgh și Glasgow), iar în prezent angajează însoțitori de bord pentru toate acestea. Mai multe detalii despre recrutările Flybe găsești aici.

Compania națională a Irlandei, Aerlingus, angajează însoțitori de bord ce au experiență în customer service sau vânzari. Mai multe detalii despre angajările de la Airlingus găsești aici.

Easyjet angajează însoțitori de bord pentru baza de la Bristol, UK. Informații despre acest job găsești la acest link.

Jet2, o companie ce are baze prin toată Marea Britanie, angajează însoțitori de bord. Informații despre angajările Jet2 găsești la acest link.

engleza pentru stewardese 300x300 Companii aeriene din Europa ce angajează în octombrie însoțitori de bord

Un curs unde îți poți exersa engleza pentru interviu

Vueling Airline caută însoțitori de bord cu și fără experiență, vorbitori de limba spaniolă. Detalii despre angajările Vueling găsești la acest link.

Brussels Airlines caută însoțitori de bord cu și fără experiență pentru baza din Belgia. Găsești informații aici.

Virgin Atlantic recrutează însoțitori de bord pentru baza de la Londra. Compania cere minim un an de experiență în customer care. Detalii despre acest job găsești aici.

Luxair, companie aeriană cu baza in Luxemburg, caută însoțitori de bord vorbitori de engleză, franceză și germană. Detalii despre acest job aici.

Etihad Airways recrutează la București pe 3 noiembrie, iar Laura Resiga, fost însoțitor de bord cu peste 8 ani experiență la Etihad Airways, te pregătește pentru recrutare. La acest curs de 1 zi vei exersa probele de la interviu, vei simula interviul final, vei afla tot ce trebuie să stii despre Etihad Airways, iar CV-ul tău va fi verificat de un specialist. Detalii și înscrieri aici.

7 Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.