În 2019 continuăm să oferim aripi

2018 a fost cel de-al 5 an în care echipa Vreau să fiu Stewardesă a oferit îndrumare, încredere și motivație celor care își doresc să îmbrace uniforma de însoțitor de bord și poartă adânc înrădăcinat în suflet microbul zborului.
Am fost aici pentru cursanții și cititiorii noștri, ne-am dedicat munca, timpul și energia acestui proiect. Iar rezultatele nu au contenit să apară. An după an, lăsăm în urmă sute de cursanți care și-au împlint visul de a zbura, sute de ore petrecute în sala de curs alături de ei, un număr nesfârșit de ore în care am documentat articolele publicate pe site, am răspuns la emailurile sau la mesajele voastre. Am fost acolo ori de câte ori cineva ne-a cerut ajutorul și am încurajat oamenii să lase deoparte orice frici și să își urmeze dorințele. Le-am arătat că nu au de ce să se teamă și că fericirea vine dincolo de zona de confort.
Am plâns și-am râs în sala de curs, am ascultat povești de viață și ne-am văzut cursanții cum transformă un vis într-o realitate. Am sărbătorit 100 de cursuri în aprilie 2018 și am dus cursurile noastre în toate orașele mari din țară, astfel încât un număr tot mai mare de candidați să aibă acces la pregătirea pentru interviu.
Cam așa a fost 2018 pentru noi:
  • 100 de cursuri sărbătorite în aprilie 2018 (în prezent am ajuns la 118)
  • Peste 2000 de cursanți pregătiți
  • Cursuri la București, Cluj, Timișoara, Iași și Chișinău
  • Peste 600 de ore de curs
  • Peste 500 CV-uri corectate
  • Cursanti angajati la Emirates, Qatar Airways, Wizz air, Primera Air, Ryanair, Smartlynx, Saudia, British Airways, Norwegian, Easyjet, Eurowings
Anul 2018 a fost și anul în care tot mai multe companii aeriene au recrutat în România. Lunar, mari companii aeriene au organizat interviuri în toată țara. 2019 se anunță la fel de aglomerat în ceea ce privește interviurile angajare în acest domeniu, așa că, mai mult ca oricând, e timpul să-ți pui planurile în acțiune și să nu mai aștepți.
În 2019, alege să zbori și să-ti construiești tu viitorul, exact așa cum ai visat! Noi suntem aici, alături de tine, în orice moment!
Ne vedem la cursuri! Anul 2019 să vă aducă aripi!
echipa Vreau să fiu Stewardesă

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesăși vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 19 ianuarie 2019: pregătire pentru interviul Wizz Air la București (detalii aici)
  • 25-27 ianuarie 2019: cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
  • 26 ianuarie 2019: pregătire intensivă pentru interviul Emirates (detalii aici)
  • 14-17 februarie 2019: cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București (detalii aici)
Anca Dumitrescu avatar 80x80 În 2019 continuăm să oferim aripi

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.