Impresiile participanților de la prima serie a Cursului pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

“Nicoleta este o persoană deosebită şi consider că ne-a răspuns tuturor nelămuririlor noastre. Aida ne-a furnizat toate informaţiile necesare pentru crearea unui CV când mai complet. Felicitări! Vă mulţumesc încă o dată pentru organizarea acestui curs extrem de complet şi foarte bine organizat.”
Silvia P.

“A fost un curs foarte interactiv, la obiect şi au fost foarte bine prezentate şi atinse cu succes toate punctele care erau puse pe clipboard!”
Adriana M.

“Nicoleta ne-a învăţat foarte multe chestii pe care NU le-am fi învăţat din nicio carte. Are calităţi înnăscute de trainer. Nicoleta ne-a prezentat tot ceea ce avem nevoie ca să reuşim. Am plecat cu un bagaj mare de cunoştinţe şi mai multă încredere în sine. Aida a fost foarte tare! 🙂 Ne-a învăţat cum să facm un CV corect, pe înţelesul nostru, cu multe exemple şi glume foarte bune:) Fetelor, sunteţi minunate! Ţineţi-o tot aşa! m-am simţit minunat în prezenţa voastră!”
Ioana G.

“Toate temele dezbătute au fost foarte interesante. Mă bucur că am aflat atât de multe informaţii într-un timp atât de scurt. Cu siguranţă temele dezbătute ne vor fi de folos în viitoarea noastră cariera ca însoţitori de bord. Nicoleta Gherman este o persoană de nota 10. Vreau să îi mulţumesc că şi-a petrecut aceste zile învăţându-ne toate trucurile pentru a obţine un job. Mi-a plăcut că a împărtăşit cu noi informaţii legate de recrutări. Discursul şi prezentarea ei m-au făcut să lupt mai mult pentru a-mi îmbunătăţi minusurile pe care le-am în acest moment.

Aida Chivu este o persoană care îţi spune direct ce trebuie, nu o ia pe ocolişuri. E o persoană foarte realistă şi o apreciez pentru munca ei. Informaţiile oferite de ea mi-au fost de ajutor, iar discursul şi prezentarea ei au fost foarte interesante.

Sunteţi nişte persoane deosebite şi apreciez munca pe care o depuneţi pentru a organiza astfel de evenimente atât de interesante. Se pare că şi cel de-al doilea eveniment la care particip şi care e organizat de voi a fost la fel de interesant ca şi primul. Să o ţineţi tot aşa şi poate ne vom mai revedea şi la alte evenimente. Baftă în continuare în organizarea altor evenimente la fel de frumoase şi interesante ca şi acesta.”
Ioana C.

stewardesa Impresiile participanților de la prima serie a Cursului pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

“Nicoleta m-a cucerit din prima clipă! Toate subiectele ei mi s-au părut mai mult decât interesante, fascinante de-a dreptul, motiv pentru care chiar și după 8 ore de curs încă nu simţeam oboseală! Mi-a plăcut mult cum a structurat zilele de curs, cum a schiţat informaţiile pe planşă, cât de multă răbdare a avut cu noi şi cât de prietenoasă a fost cu noi toţi! Dar cel mai mult mi-a plăcut faptul că mi-a transmis şi mie o parte din marea ei pasiune pentru aviaţie! E într-adevăr o inspiraţie şi un model de urmat! Mulţumesc, Nicoleta!

Aida a fost foarte directă, lucru care m-a ajutat enorm în a-mi da seama exact ce îi lipseşte CV-ului meu. După prezentarea ei, am avut o imagine mult mai clară asupra aspectelor care îi interesează cu adevărat pe angajatori! Experienţa şi devotamentul ei îşi spun cuvântul! Felicitări!

Vă mulţumesc din suflet pentru sprijinul vostru! A fost o mare plăcere pentru mine să vă cunosc şi să mă bucur de zâmbetele voastre sincere şi încurajatoare! Vă felicit pentru acest proiect şi sunt convinsă că foarte multă lume vă este recunoscătoare pentru această iniţiativă! Vă îmbrăţişez cu mare drag şi sper să ne mai întâlnim curând!”
Andreea P.

“Nicoleta ne-a introdus mai mult decât mă aşteptam în multe detalii!! 🙂 faptul că a lucrat 10 ani la Qatar a contat pentru că aşa ne-a ajutat pe noi să înţelegem mai bine lucruri care circulă pe internet despre ei.”
Lucia T.

“Nicoleta este o persoană extraordinară de la care am aflat informaţii foarte valoroase pe care nu le-aş fi putut afla din altă parte, aşadar merită toată aprecierea şi mulţumirile noastre.
Continuaţi să faceţi o treabă la fel de bună în continuare şi vă mulţumim că ne-aţi fost aşa apropiate şi ne-aţi ajutat!”
Andrei P.

vreau sa fiu stewardesa1 Impresiile participanților de la prima serie a Cursului pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

“Foarte profesional, plăcut şi util. Nicoleta Gherman a fost singura persoană care m-a făcut să spun despre un curs că nu aş vrea să se încheie :)”
Andrei B.

“Am aflat informaţiile de care aveam nevoie. Nicoleta este super, nu mă aşteptam! Sunt încântată că am avut ocazia să o cunosc. Mă bucur că am aflat detalii despre redactarea CV-ului şi cum să detaliez informaţiile din el în cadrul interviului.”

Gabriela M.

Vă mulțumim dragilor! Să zburați!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație,  înveți cum să răspunzi la întrebarile recrutorilor și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.

Georgiana Ene avatar 80x80 Impresiile participanților de la prima serie a Cursului pregătitor pentru interviul la o companie aeriană

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

One comment

  • Nicoleta Gherman aprilie 26, 2014   Reply →

    Va multumesc mult pt aprecieri!!!

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.