Împlinim 100 de cursuri Vreau să fiu Stewardesă. Vino să sărbătorim împreună!

În aprilie, cursurile Vreau să fiu Stewardesă ajung la numărul 100, așa că am pregătit șampania, invitați speciali din aviație, prăjituri și multă energie bună pentru a sărbători acest eveniment frumos împreună. Pe 12 aprilie, echipa noastră te așteaptă la petrecerea #100cursuriVreausăfiuStewardesă, un eveniment la care comunitatea cititorilor noștri se reunește din nou la sediul nostru de la Galeria Occidentului pentru o seară frumoasă petrecută împreună!

Povestea cursurilor Vreau să fiu Stewardesă începe în februarie 2014. Primul nostru curs pregătitor decola pe 16 februarie 2014 alături de primii noștri cursanți, cu multe emoții și pași mărunți înspre lumea norilor. Și noi aveam emoții, fiind la început de drum, dar și cursanții noștri, care ne-au ales cu inima deschisă să le fim mentori în drumul lor spre angajarea ca însoțitori de bord. După 4 ani, am ajuns la cursul cu numărul 100 și la 1870 de cursanți pregătiți de echipa noastră și traininguri organizate la București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Chișinău, Belgrad și Roma.

100 e un număr rotund, un număr mare, un număr care reflectă toată activitatea noastră din ultimii 4 ani. Un număr muncit, cu care ne mândrim și care ne face cinste. Și pentru că lucrurile frumoase din activitatea noastră  merită sărbătorite alături de oamenii dragi nouă, te invităm pe 12 aprilie la petrecerea noastră! Îți promitem o seară frumoasă printre oameni pasionați de aviație, cu povești din zbor și șampanie.

Fill out my online form

Accesul la eveniment este gratuit, iar locurile sunt limitate și se ocupă în ordinea înscrierii (vezi formularul din dreapta).

Pentru a paticipa la petrecere trebuie să fii membru al comunității Vreau să fiu Stewardesă: urmărești pagina noastră de FB, grupul de FB și contul de Instagram.

#100cursuriVreausăfiuStewardesă

UNDE: Galeria Occidentului, strada Occidentului nr 11

CÂND: Joi, 12 aprilie, ora 19.00

*dress code: aviation attire (ceva care să te inspire și să te ducă cu gândul la lumea norilor)

Dacă ai nevoie de informații suplimentare despre eveniment sau vrei să ne scrii un mesaj, o poți face la adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro.

Te așteptăm cu drag,

echipa Vreau să fiu Stewardesă

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Împlinim 100 de cursuri Vreau să fiu Stewardesă. Vino să sărbătorim împreună!

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.