Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: “Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini”

După fiecare curs terminat, cursanții Vreau să fiu Stewardesă ne scriu gândurile lor. Ce anume le-a plăcut/displăcut, cum s-au simțit în zilele petrecute alături de echipa noastră și fac o comparație între momentul în care au venit la training și cel în care pleacă, ca nivel al cunoștințelor acumulate.

Multe din feedbackuri sunt emoționate și foarte personale, căci fiecare experiență de curs e diferită, fiecare cursant se raportează diferit la ceea ce facem. Mai jos regăsiți feedbackurile scrise de cursanții care au participat în octombrie 2016 la Cursul English for Cabin Crew. Între timp, o parte din ei au și devenit însoțitori de bord.

MINUNATĂ ECHIPĂ Vreau să fiu Stewardesă,

Vreau să vă mulțumesc pentru cele 3 zile pline de zâmbete, voie bună și multe cunoștințe.
Am făcut cea mai bună alegere participând la cursul English for cabin crew.
Am reușit să îmi cunosc punctele slabe, să învăț să zâmbesc mai mult, să fiu mult mai încrezătoare în forțele mele și nu în ultimul rând, am cunoscut oameni minunați.
Dragă Anca, văzând dăruirea cu care ne-ai îndrumat și lumina de pe chipul tău în fiecare dimineață când ne întâlneai m-a făcut să mă simt specială că am ocazia să îmi împărtășești atâtea lucruri cu drag și pasiune.
Vă mulțumesc!
#sanevedemprintrenori
#fly
#amazingteam
#loveaviation
#futurecabincrew

madalina nicoleta ryanair5 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

Cursant

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea de vă cunoște.
Am descoperit oameni minunați la acest curs, în special pe Anca, care ne-a oferit atât de multe informații și ne a fost de mare ajutor în aceste 3 zile de curs.
Voi pleca spre Mangalia cu un bagaj de informații utile pentru viitoarele interviuri.
Mulțumesc colegilor din această grupă deoarece ne-am completat și ajutat reciproc, sper că ne vom întâlni la interviuri și de ce nu să fim colegi.
Aș scris mai mult deoarece sunteți minunate, vă doresc cât mai multe grupe de pregătire.
Pentru noi visătorii, sunteți îngerii pregătitori pentru acesta minunată lume. Vă îmbrățișez cu mare drag!
Cu stimă,

13882528 1147286068665408 2285298879213629670 n 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

CARA SIMONA

În primul rând vreau să spun că sunt foarte fericită că am participat la acest curs și am avut ocazia să cunosc persoane care împărtășesc același vis cu mine.
Am învățat foarte multe lucruri legate de acest job și sunt sigură că mă vor ajută foarte mult la interviu, dar și în viață de zi cu zi.
Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce am învățat și pentru căldura cu care am fost primită la acest curs!

10374900 765685006806303 3689210679513742920 n 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

Torjo Maria

Sunt foarte încântată că am ales să vin la acest curs pentru a învăța limbă engleză.
Am aflat multe lucruri noi care mă vor ajută în viitor la interviurile cu companii aeriene. Mi-am îmbunătățit engleză și am învățat ce trebuie și ce nu trebuie să faci la un interviu.
Acesta nu o să fie singurul curs la care voi participa pentru că urmează să vin și la un curs special pentru pregătire de interviu.
Dar voi mai aștepta pentru că nu sunt foarte bine pregătită cu engleză.
Mulțumesc echipei vreau să fiu stewardesă pentru tot.

Diana Ciocmata

Dragele mele,
Zilele acestea pentru mine au fost minunate, un pas către viitoarea mea carieră, marele meu vis. Pot spune că datorită vouă visul acesta a prins rădăcini. Site-ul vostru l-am descoperit din întâmplare, răsfoindu-l, citindu-l, și urmărindu-l zi de zi m-a făcut să îmi doresc să fiu stewardesă.
În aceste 3 zile am prins aripi, încredere în mine (ceea ce îmi lipsea cu desăvărșire) și încă odată m-ați făcut să îmi dau seama că asta e cea ce îmi doresc.
P.S.: datorită vouă mă simt pregătită să zbor și să împart zâmbete. Thank you! See you next time with good news.
Your number 1 fan.

18671797 1267427296703563 4980932774340659787 o e1500533648268 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

Carmen Varodi

Sunt extrem de fericită ca am avut ocazia să particip la acest curs. Vreau să îi mulțumesc Ancăi și întregii echipe pentru tot suportul acordat.

In cele 3 zile m-am simțit minunat și am învățat foarte multe lucruri.

Alexandra Manea

Vreau să va mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat.
Totul s-a desfășurat foarte frumos cu multe joculețe interactive unde toți am putut să fim captați și să nu ne plictisim. Sper că nu am fost o pacoste și că v-am amuzat, am învățat o groază de lucruri și am fost ochi și urechi. Să o țineți tot așa, sunteți niște oameni jos pălăria. Vă pup și baftă în continuare.

Cu drag, băiatul cu părul creț și ochi albaștri

11156120 813311072088740 5982570185641509248 n 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

Ștefan Tănase

Minunată echipă vreau să fiu stewardesă,
Timpul petrecut aici la acest minunat curs mi-a deschis noi orizonturi mi-a arată cât de importantă este engleza și cât de ușor te poți exprima atunci când ai un ajutor aproape că să te învețe. În aceste 3 zile mi-am văzut nivelul de cunoștințe la limba engleză. Am învățat care sunt probele de la interviu și modul de abordare al acestora.
Vă mulțumesc din suflet pentru aceste oportunități și vă asigur pe viitor voi recomanda și eu acest curs mai departe.

14711646 1330246043675861 1066842864218229313 o 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

Baciu Alin Ionuț

Vreau să vă mulțumesc pentru această oportunitate de a învăța, metodele de a deveni un adevărat însoțitor de bord.
Vreau să vă mai mulțumesc pentru răbdarea acordată nouă cursanților. Sunt fericită din punct de vedere sufletesc că am avut oportunitatea de participa la acest curs împreună cu colegii mei și mă bucur că s-a legat o prietenie frumoasă între noi.
În acest program mi-am dezvoltat capacitățile de vorbire în limba engleză, am învațăt cum să comunicăm ca un grup și cum să fim apropiați în tot ceea ce am făcut.
La acest curs am prins curaj să vorbesc în public și să-mi dezvolt abilitățile de creativitate.
În concluzie, vă voi promite că voi deveni un adevărat însoțitor de bord cu toate calitățile sale, prin tot ceea ce mi-ați predate cu drag. See you soon.

ioaniche 150x150 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini

IOANICHIE ANCA
IMG 4159 Feedback curs Vreau să fiu Stewardesă: Datorită vouă, visul de a zbura a prins rădăcini
[vc_message]Vino la cursul English for future Cabin Crew și pregătește-ți engleza pentru interviu. Te așteaptă  3 zile de pregătire intensivă în care îți vei îmbunătăți nivelul de limba engleză, vei exersa probele de la interviu și vei învăța cum să treci peste emoții. Detalii și înscrieri aici[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.