English for Cabin Crew: “Acest curs mi-a oferit mai multă încredere în mine”

După fiecare curs English for Cabin Crew citesc cu mare drag feedback-urile scrise de cursanții noștri. Ca trainer, sunt direct interesată de impactul lăsat de cele 3 zile de curs asupra fiecărui cursant în parte, îmi doresc să știu în ce fel acest curs i-a ajutat și ce este nevoie să îmbunătățim în tehnicile de predare. Mă bucur să citesc de fiecare dată despre încrederea de sine cu care pleacă de la curs cei care au ales să ne treacă pragul. Mă bucur să văd că, pe lângă cunoștințele de limba engleză pe care le-au acumulat, cursanții noștri au învățat cum să zâmbească mai mult, cum să aibă mai multă încredere în sine și cum să facă față cu brio oricărei probe de la un interviu cu o companie aeriană. Cursul English for Cabin Crew nu este doar despre limba engleză, este un curs în care vii să prinzi curaj și încredere că norii pot fi ai tăi. Vă invit să citiți impresiile cursanților de la cursul English for Cabin Crew din perioada 22-24 martie 2017:

Feedback nesemnat

Aceste 3 zile pe care le-am petrecut alături de voi au fost extraordinare, am fost întâmpinate cu multă căldură încă de la început deși nu ne cunoșteam, iar acest lucru ne-a ajutat să ne deschidem cu ușurință, să comunicăm și să ne exprimăm curiozitățile. Pot spune că pe parcursul acestui curs mi-am îmbunătățit cu mult vocabularul, am învățat lucruri noi și tot ceea ce prespune job-ul de cabin crew și nu numai, am primit sincere feedback-uri și ne-am făcut și noi prieteni.

Recomand cu încredere tuturor celor care vor să înceapă o carieră în aviație sau vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză să participe la cursurile “Vreau să fiu Stewardesă”, atât la “English for cabin crew”, cât și la “Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană” deoarece consider că este cel mai important început în aviație.

IMG 6155 819x1024 English for Cabin Crew: Acest curs mi a oferit mai multă încredere în mine

 

Nataly

Astăzi este ultima zi din cele 3 zile de curs. Un curs foarte special pentru mine.
A fost un curs cu multă informație utilă, pe care nu ai cum să o afli din alte surse. Vreau să vă mulțumesc pentru modul în care întâmpinați toți cursanții, sunteți foarte pozitive, energice, știți să vă faceți lucrul în cel mai profesionist mod.
Sunt mândră că am ajuns la voi și plec acasă cu un bagaj de cuvinte și cunoștințe noi. Vă doresc realizări noi pe viitor și să aveți pare de cursanți dornici de carte. Cu drag și din inimă vă mulțumesc!

17498881 1378911525480524 2721532087267584177 n English for Cabin Crew: Acest curs mi a oferit mai multă încredere în mine

Maria Popa

Sunt foarte încântată de weekend-ul petrecut alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă și sunt mulțumită de progresul făcut în aceste 3 zile. Deși nu credeam că poate fi posibil, am reușit să îmi pun mai bine în ordine gândurile. Nu mă așteptăm să am un bagaj de cunoștințe atât de mare în limbă engleză, dat fiind faptul că nu am mai vorbit engleza de 8 ani. Totuși am învățat și cuvinte noi și mi-am mai adus aminte lucruri învățate de mult.
Cu ajutorul vostru, am reușit să înțeleg cum trebuie făcută o prezentare a CV-ului atât în scris, cât și verbal, astfel încât să nu mă blochez la interviu. Mi-a plăcut foarte mult starea de spirit și modul în care s-au desfășurat orele de curs.

Acest curs mi-a oferit mai multă siguranță în mine și chiar după acest curs, îmi place și apreciez că, voi fi în susținută în toate modurile posibile ca visul meu să prindă aripi!

Aștept cu nerăbdare următoarea întâlnire la “Cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă” pentru a fi și mai pregătită pentru viața din avion cu toate situațiile ei neprevăzute. Vă mulțumesc pentru timpul dedicate și să continuați să oferiți șansa de aprinde aripi și altor cursanți care împart același vis cu al meu! Cu mulțumiri!

Blandiana

Dear Anca, I spent three amazing days at your English training for cabin crew training. I discovered a lot about myself, I improved my public speaking and I learned more than just English vocabulary. Thank you for everything, and keep up the good work!
All the best to you and your team (Georgiana and Cristina)

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.