Feedback cursanți: “Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă”

La finalul unui curs, după agitația și tumultul unor zile pline, petrecute alături de cursanții noștri, încerc să găsesc un moment de liniște pentru a citi gândurile și opiniile celor care au venit la noi pentru a-și împlini visul. E atât de frumos să vezi ceea ce cursanții îți scriu după câteva zile în care ai avut șansa să le fii trainer, să-i ghidezi și să-i înveți să lupte pentru visul lor. Feedback-urile lor sunt principala mea recompensă ca trainer. Sunt motivul pentru care a preda e lucru care mă împlinește cel mai mult. Și câte puțin din pasiunea pe care o pun în munca mea încerc să le-o împărtășesc mereu și cursanților mei: “Do it with passion or not at all”.

Andreea S.

Fetelor,

Vă mulțumesc încă o dată pentru aceste zile minunate. Sunteți o echipă care transmite mult calm, energie, încredere. Astăzi, acum, mă simt și mai pregătită să zbor printre nori, sunt și mai pregătită să îmi îndeplinesc visul. Vă urez serii de cursanți veseli și frumoși, deschiși să învețe lucruri noi și interesante despre aviație. Vă mulțumesc, de asemenea, pentru oportunitate de a cunoaște oameni noi, de a mi face prieteni noi de la care am avut și voi avea de învățat. Vă mai spun încă o dată că transmiteți lucruri minunate și multă căldură.
Vă pup și să ne auzim cu vești bune curând!

Cursanti English for Cabin Crew Feedback cursanți: Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă

 

Cursanti English for Cabin Crew 3 Feedback cursanți: Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă

 

Lavinia Moldovan

Dragilor,

Vreau să vă mulțumesc pentru răbdarea de care ați dat dovadă toate trei. Mi-aș dori, de asemenea să vă spun că sunteți minunate și că, deși la început am fost puțin retincentă în privința cursului, îmi părea super rău dacă nu veneam. Vă mulțumesc pentru că sunteți la zi cu toate informațiile de care avem noi nevoie, că sunteți și că veți fi acolo de fiecare dată când vom avea nevoie. Sunteți minunate și vă mulțumesc din tot sufletul pentru aceste 3 zile pline de…de toate! Nu în ultimul rând, vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a lua parte la acest curs!

Ne vedem la Cluj, în iunie!

Pupici,

 

Anonim

Dragilor,

Am înțeles cât de importantă este comunicarea, în orice limbă ar fi ea!
Am învățat că orice lucru are două fețe, depinde de tine pe care o alegi!
Am învățat că oamenii frumoși vor fi frumoși în tot ceea ce fac, spun și arată asta indiferent de situație!
Au fost 3 zile pline de zâmbete, cunoaștere și creativitate!
Sunt fericită că viața m-a ghidat către voi și spre această oportunitate!

 

Ioana

Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă, cele 3 zile petrecute alături de voi au fost minunate. Deși cunoștințele mele de limba engleză nu erau tocmai mulțumitoare, voi ați reușit să mă faceți să vorbesc, deși recunosc, mi-a fost puțin cam greu la început. Încă de când am sunat pentru a cere detalii pentru înscriere, am fost întâmpinată de un glas cald și prietenos. Voi? Voi sunteți minunate! Mă bucur că am avut ocazia de a vă cunoaște și de a petrece aceste trei zile alături de voi. Ne vedem la cursul următor (nu o să scăpați atât de repede de mine). O să vă anunț cu drag când o să îmi primesc aripile. Vă super pupăcesc!

Lorena

Pentru mine, participarea la cursul English for cabin crew a fost primul pas în pregătirea mea către o carieră printre nori. Am ajuns la curs timidă și cu multe semene de întrebare, dar la finalul primei zile, abia așteptam să începem cea de a două zi de curs. Am cunoscut colegi cu care am legat relații de prietenie, iar Anca a devenit una dintre persoanele care mă vor inspiră. Mulțumesc fetelor și sper să ne revedem curând!

Simona

Dragelor,

Am venit cu o ușoară reticență la acest curs, mânată de curiozitatea celor citite pe site mai mult. Mă și gândeam, citind părerile foștilor cursanți, chiar pot face lucrurile astea în doar 3 zile? Se pare că da, m-am convins singură! Acum, la sfârșitul acestor 3 zile minunate, pot spune că sunt mult mai încrezătoare în propriile forțe și mai puțin rușinoasă în ceea ce privește vorbitul în limba engleză în public.
De asemenea, consider că mi-am îmbunătățit considerabil cunoștințele despre acest domeniu, dar și cele despre limba engleză. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce am învățat în aceste zile, pentru căldura pe care ne-ați arătat-o (tuturor cursanților) și ne vedem cu siguranță și la un curs de 4 zile, pentru aprofundare!

P.S. surprizele au fost deosebit de plăcute și au venit cu informații prețioase!

Iar Anca, oh, este o persoană deosebită!

Vă pup cu drag,

IMG 9056 1024x768 Feedback cursanți: Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă

Barbu Karina

Din punctul meu de vedere, să particip la cursul English for Cabin Crew a fost cea mai bună alegere pe care am făcut-o până la vârstă de 18 ani. Aceste 3 zile mi-au dat oportunitatea să mă conving dacă acest job este exact ceea ce îmi doresc sau nu. Mi-a dat mult mai multă încredere în mine, iar cursurile au avut un vibe foarte bun care mă făceau să aștept cu nerăbdare ziua următoare de curs. Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat și vă felicit pentru ceea ce faceți și pentru atmosfera frumoasă pe care reușiți să o creați la curs. Sunteți minunate, vă pup și vă îmbrățișez călduros.

 

Ovidiu

În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor pentru acest 3 zile. Pot zice că în aceste moment îmi doresc mai mult să devin cabin crew. Voi ieși pe ușă mai informat, mai ambițios, mai încrezător, mai fericit….pentru că v-am întâlnit. Să zburăm lin!

 

Alina Harmanas

Mi-am dorit foarte mult să fac acest curs, încă din luna decembrie când am venit la petrecerea pe care ați organizat-o cu prilejul sărbătorilor de iarnă. Încă din prima zi am simțit o atmosferă aparte, plăcută și am avut de învățat multe lucruri folositoare. Voi reveni cu mare plăcere pentru că știu că voi găsi sprijin și răspuns la toate întrebările. Vă pup!

 

Ciprian Bucur

Bună dragelor,

În primul rând vreau să vă mulțumesc mult pentru cel mai frumos cadou de Crăciun primit vreodată cursul English for Cabin Crew. Aceste 3 zile au fost foarte importante în dezvoltarea mea, am învățat cele mai importante lucruri pentru un interviu în limba engleză, m-am împrietenit cu ceilalți colegi de training, m-am bucurat că am trăit atmosfera din familia Vreau să fiu Stewardesă. Cu siguranță vă voi face mândru peste 2 ani vizitându-vă în uniformă și depănând amintiri de când eram doar un băiat de 16 ani care voia cât mai repde să zboare. O să îmi fie foarte dor de voi și de atmosfera plăcută de la cursuri și de faptul că mă faceți să visez la zbor și la companii aeriene. Sunteți cele mai țări și vă doresc să rămâneți așa și să dați aripi cursanților ce vor să zboare.

Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat în aceste 3 zile și sper să ne revedem cât mai curând.

Cu drag, al vostru infant on board

 

Dascal Alina

Am venit aici, la voi, neștiind de lucrurile exacte care mă așteptau. Speram din tot sufletul să pot obține informații cât mai generale despre cursul English for Cabin Crew. Spre surprinderea mea, pot să vă zic sincer că de la primul contact cu echipa voastră a fost unul de bun agur, mai mult decât m-am simțit că într-o mare familie, de fapt ați făcut posibilul prin naturalețea voastră să mă simt parte din familia voastră.
Îi mulțumesc personal Ancăi, fiind cea mai profi, caldă și blândă teacher de care am avut parte.
Îi mulțumesc Georgianei pentru buna colaboare de a mi facilta șederea aici, în București.
Și nu în ultimul rând, Cristinei pentru good vibe-ul dat în fiecare zi de curs.

Vă mulțumesc din suflet încă o dată pentru toate informațiile învățate, revin cu mare drag și în februarie.

Vă pup și să zburăm!

Alexandra Cardel

Pentru mine a fost cel mai bun pas către schimbare. M-ați ajutat să prind încredere în mine și să regăsesc motivația pe care o transformasem într-o rutină, as an excuse. Dacă voi reuși, o bună parte din asta vi se va datora vouă. Mi-am făcut noi prieteni, oameni care împart același vis. Cât de mult poate apropia lucrul asta… Mulțumesc pentru tot!

Anonim

Am învățat foarte multe lucruri despre aviație în aceste trei zile. A fost un training intens, bine focusat pe obiectivul nostru. Dacă înainte de acest curs nu aveam curaj nici măcar să îmi pregătesc dosarul pentru a mă prezenta la interviu, acum mă simț destul de încrezătoare și pregătită pentru a sta în fața recrutorilor (bineînțeles trebuie să continui să învăț). Vreau să vă mulșumesc pentru aceste trei zile, pentru sprijinul pe care mi-l oferiți, pentru că a-ți fost alături de noi în aceste 3 zile și pentru că continuați să fiți alături de noi.

Anonim

Au fost 3 zile de pregătire intensă care s-au sfârșit mult prea rapid, mi-aș fi dorit ca timpul petrecut împreună să nu se fi scurs așa de repede, deoarece a fost de calitate, un timp prețios. Am fost întâmpinată cu multă căldură și dragoste, prietenie și bună dispoziție. Am trăit o experiență plăcută pe care aș repeta-o cu mare drag. Noi orizonturi sunt deschise, multe lucruri noi descoperite și predate cu multă răbdare și cu drag. Mulțumesc pentru sfaturi, pentru pasiunea de care dați dovadă, pentru atașament și pentru tot ceea ce faceți. Visele prind aripi și par mult mai ușor de realizat când pasiunea comună pentru aviație este prezentă în-un mod atât de minunat. Echipa toată e minunată și îmi pare bine că v-am cunoscut. Țineți-o tot așa!

Catalina Anisoara Galatanu

Bună fetelor,

Vă mulțumesc frumos pentru faptul că m-ați ajutat să îmi dezvolt cultura generală în aviație și nu numai. O să îmi fie foarte dor de voi, dar promit că o să vă vizitez după ce o companie aeriană mă va acceptă, dar și numai atunci, promit că după ce o să ajung în America sau alte continente o să mă gândesc la voi și la șansa avută și o să vă aduc câte o amintire. Participând la 2 cursuri, cel de pregătire pentru interviu și cel de engleză, am acumulat multe cunoștințe și mi-am dezvoltat engleza. M-ați făcut să îmi doresc foarte tare să fiu însoțitor de bord, m-ați învățat să mă temperez, eu fiind o persoană emotivă și să am mereu zâmbetul pe buze. Mi-aș dori ca fiecare persoană care își dorește acest job să urmeze cursurile, să o cunoască pe Anca și să învețe tot ce ține despre interviu dar și nu numai. Pe Cris, o persoană super de treabă, face niște CV-uri scoase din basme. Pe Georgiana, o persoană caldă și care mereu îți da un good vibe.  Îți mulțumesc din suflet enorm de mult Anca pentru sfaturi, nu o să te uit niciodată! Vă pup și vă iubesc! Aveți grijă de voi și sper să se facă mereu aceste cursuri!

Vă mulțumesc și eu pentru toate aceste cuvinte, să zburați cât mai sus!

Anca

 

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.