“Ne-ați primit călduros, ca într-o familie!” – Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020

Iată că suntem deja în a doua lună a anului și primii cursanți ai anului și-au făcut prezența simțită în cel mai plăcut mod posibil la cursul nostru pregătitor pentru îmbunătățirea limbii engleze. De fiecare dată avem parte de surprize plăcute pe parcursul acestui training. Spunem acest lucru deoarece nu există training în care cursanții nu au plecat cu zâmbetul pe buze și cu siguranța că pot purta liber conversații în limba engleză. Pentru a împătăși cu voi atmosfera, vă invităm să citiți feedback-urile acestora.

 

“Dear How to be Cabin Crew team,

Vă mulțumesc pentru sprijinul acordat! În urma celor trei zile de curs am ajuns la concluzia că nimic nu este imposibil! Chiar dacă mai am multe lipsuri în ceea ce privește nivelul meu de limba engleză, am devenit mult mai încrezătoare în abilitățile mele și asta doar datorită vouă!

În acest stadiu, aș avea curajul să merg la un interviu!

Vă mulțumesc!

Cu respect,

Anca Magdalina

curs engleza 6 300x225 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dragă Anca și Georgiana,

În primul rând vreau să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați depus pentru noi și pentru inițiativa voastră de a ne ajuta să fim cele mai bune.

Mă bucur că am parcurs acest curs de engleză, deoarece astfel mi-am perfecționat nivelul de engleză pe care sincer, nu l-am mai exersat de mult timp. Anca m-a ajutat să îmi cresc încrederea de sine și să să realizez că totul în viață are un scop și dacă voi fi potrivitiă pentru poziția de cabin crew, voi reuși mai devreme sau mai târziu. Am învățat lucruri pe care nu le știam până să ajung aici și mi-am îmbunătățit nu numai nivelul de engleză, ci și comportamentul meu în fața celorlalți colegi.

Vă mulțumesc mult, fetelor și sper că în viitorul apropiat vă voi trimite o poză în uniformă. Aceste este visul meu și o să fac tot posibilul să devină realitate.

Vă pup,

Mihaela

curs engleza 225x300 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020

“Dragă Anca

Îți mulțumesc pentru toate informațiile din aceste trei zile. Cursul a fost foarte constructiv.

Din punctul meu de vedere, cursul a avut un impact pozitiv asupra mea. Nu doar cursul, si și voi două. Ați reușit să creați o atmosferă frumoasă pe toată perioada cursului.

Mă bucur că am luat decizia de a veni la acest curs!”

 

curs engleza 2 225x300 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dragă Anca,

În primul rând aș vrea să îți mulțumesc pentru aceste trei zile minunate în care ne-ai învățat o mulțime de lucruri folositoare atât în viața de cabin crew, cât și în viața de zi cu zi.

Optimismul tău este atât de fain, încât nu cred că îți dai seama nici măcar tu! Reușești să transmiți o stare atât de bună și faci lucrurile să pară atât de ușoare.

Despre curs, să fiu sinceră, mă așteptam să fie mai puțin folositor. Adică niciodată nu mi-am imaginat că trei zile îți pot schimba atât de mult încrederea în tine și te pot ajut atât de mult. Deci, mergeți mereu înainte cu ceea ce faceți pentru că o faceți excelent.

Îți mulțumesc pentru aceste zile minunate petrecute împreună.

P.S. Ești foarte frumoasă și emani așa o feminitate. (Un compliment de la o femeie cred că este mai adevărat decât de la un bărbat)

Vă pup,

Cristina”

 

curs engleza 4 225x300 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă

Nu am cuvinte suficiente să descriu cât de bine m-am simțit alături de voi. Încă de la intrare am fost întâmpinată cu o deosebită căldură, de parcă ne știam de mulți ani.

Sunt extrem de mulțumită de absolut tot ce am învățat și abia aștept să pun în aplicare toate informațiile oferite.

De asemenea, îmi doresc să revin către voi cu vești bune în ceea ce privește cariera mea de însoțitor de bord.

Vă iubesc mult de tot și vă doresc să învățați cât mai mulți iubitori de aviație să ajungă departe. Să oferiți aripi!

Mulți pupici și infinite mulțumiri!

Irina Maria Dumitru

 

curs engleza 6 300x225 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020Dragi recrutori/instructori/învățători,

În primul rând, aș dori să vă mulțumesc foarte mult pentru oportunitatea oferită de a participa la acest minunat curs care pentru mine a fost una dintre cele mai frumoase, interesante și profunde experiențe pe care le-am avut. Toate astea se datorează faptului că-mi place foarte mult acest domeniu. Este un drum pe care abia aștept să-l parcurg cu entuziasm, să savurez fiecare emoție a fiecărui zbor în parte și să mă încarc cu energiile pozitive ale tuturor pasagerilor și echipei mele. În aceeași măsură, entuziasmul acesta se datorează și vouă pentru că, cel puțin mie, mi-ați oferit o căldură sinceră, profundă și emoții de nedescris.

Vă mulțumesc foarte mult pentru fiecare emoție, sfat, învățătură și abia aștept să vă trimit poze cu mine îmbrăcată în uniforma dorită și să vă fac mândre de mine și ceea ce ați oferit.

Cu emoții,

Petro

 

curs engleza 1 300x225 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020

Dragă Anca și Georgiana,

Aceste trei zile petrecute împreună cu voi ne-au făcut să realizăm ce înseamnă cu adevărat dorința. Am venit cu sufletele pline de emoții, iar voi ne-ați primit călduros, ca într-o familie!

Am învățat ce inseamnă să empatizezi cu oamenii și cât contează acest lucru, mai ales ca viitor însoțitor de bord!

Exersând zi de zi, datorită vouă nu mă voi da bătută până nu voi avea job mult visat.

Vă mulțumesc pentru timpul și răbdarea pe care ni le-ați acordat de-a lungul acestor zile. Ne revedem curând!

Cu drag,

Carla”

 

curs engleza 5 225x300 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dear Anca,

Aceste trei zile de curs m-au ajutat enorm de mult. Atmosfera a fost relaxată și foarte plăcută. Încă de când am intrat pe ușă am avut un feeling foarte bun despre tot ce urma să se întâmple. Ne-ai întâmpinat cu un zâmbet cald făcându-ne să ne destindem.

Cursul a fost foarte bine organizat și mi-a menținut atenția tot timpul. Îți mulțumesc pentru această experiență minunată și pentru toate informațiile cu care vom reuși să fim mult mai siguri pe noi.

Cu siguranță voi spune mai departe despre acest curs care te ghidează în lumea aviației.

Ești o persoană minunată și mă bucur că am avut ocazia să te cunosc!

Cu mult drag,

Oana Dumbale”

 

curs engleza 9 300x225 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dragă Anca și Georgiana,

Aș vrea să încep prin a vă mulțumi pentru răbdarea pe care ați avut-o cu noi, de care ați dat dovadă în aceste trei zile.

Cursul pe care l-ați organizat a fost folositor din atât de mult puncte de vedere, încât nici nu știu cu care aș putea începe. Modul în care ne-ați ghidat, ne-ați învățat atât de multe lucruri și ne-ați corectat greșelile, nu ar fi putut fi mai constructiv decât a fost. Sunt convinsă că energia și entuziasmul pe care ni l-ați transmis în aceste zile ne va urma până în momentul în care vom deveni cabin crew, chiar și după aceea.

Sunteți atât de frumoase, calde și pline de pozitivism încât sper din suflet să pot străluci la fel ca voi într-o bună zi.

Nu vă pot mulțumi în cuvinte pentru toate informațiile oferite, dar sper să vă fac mândre în momentul în care veți primi poza cu mine în uniformă.

Aș putea să vă rog ceva? Vă rog din suflet să nu vă opriți din a oferi aripi!

Vă îmbrățișez cu mult drag,

Duțu Bianca Ioana”

curs engleza 8 300x225 Ne ați primit călduros, ca într o familie!  Feedback curs English for Cabin Crew, ian 2020“Dragă echipă,

Mulțumesc!

Nu-mi vine să cred că astăzi mă aflu aici. Datorită vouă am aflat, acum doi ani, că pot să devin cabin crew. Voi mi-ați ghidat pașii prin prisma articolelor voastre și nu vă puteți imagina cu câtă ardoare am așteptat să-mi finalizez liceul pentru a participa la acest curs. Acum că mă aflu aici, nu pot să spun decât că a fost magic. Voi m-ați ajutat să-mi găsesc jobul visurilor mele.

În scurt timp, voi reveni cu răspunsul mult așteptat!

Xoxo,

Cipriana”

 

Vă mulțumim pentru frumoasele cuvinte și abia așteptăm să vă vedem în uniformă!

 

Te pregătim să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

 

 • 1. Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

 •  2. Curs de perfecționare a limbii engleze: Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfectDetalii și înscrieri aici.

 

 • 3. Cursuri la Madrid, Chișinău și Londra: Pentru cei aflați în afara țării organizăm în perioada următoare o serie de cursuri la Chișinău, Madrid și Londra. Consultă secțiunea noastră de cursuri și vezi ce ți se potrivește! 

 

 • 4. Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV perfect. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.