Ce spun cursanții noștri despre cursul English for Cabin Crew – sesiunea octombrie 2019

La finalul lunii octombrie, în “casa” Vreau să fiu Stewardesă am petrecut 3 zile minunate alături de cursanții noștrii din cadrul Cursului English for Cabin Crew. Dacă în prima zi au fost extrem de multe emoții și curiozități din partea acestora, rând pe rând fiecare din ei s-a relaxat, a căpătat încredere să comunice fără emoții, cuvintele au început să se lege mai simplu în fraze și zâmbetele să fie mai dese.

Ca trainer de aviație și de limba engleză, pot spune că English for Cabin Crew este cursul meu preferat  din întreg portofoliul de cursuri pe care le organizăm la Vreau să fiu Stewardesă, tocmai pentru că îmi permite să experimentez de fiecare dată noi tehnici de predare/învățare alături de cursanți și de fiecare dată rezultatele nu contenesc să apară. Iată ce ne-au scris cursanții, după 3 zile intense și pline de practică, petrecute împreună.

Vă mulțumim că ne-ați ales și de această dată!

%name Ce spun cursanții noștri despre cursul English for Cabin Crew   sesiunea octombrie 2019

Dragă Anca,

Atunci când am pășit în apartamentul din strada Frumoasă aveam un băgăjel de așteptări și o dorință de a îmbunătăți felul în care vorbesc în limba engleză în fața oamenilor.

Aceste așteptări mi-au fost îndeplinite; în plus, faptul că ai fost o persoană caldă, zâmbitoare, pozitivă, atitudinea de “Do it properly or  never do it at all” m-a făcut să mă simt tare confortabil și “acasă”, cu oameni care par a avea valori asemănătoare cu ale mele.

Mai mult, după cum am tot spus că sunt tare atentă la detalii, aproape involuntar, decorul, stilul apartamentului, felul original (“out of the box”) al acestuia, felul de servirea al băuturilor și calitatea lor (“fresh squized juice”) m-au făcut să mă simt tare confortabil. Chiar dacă poate mulți ar spune că sunt doar detalii, dar cred că detalii ca acestea spun multe despre un om. Și-n fond, “the devil stays in the details”. 🙂

Așadar, deși n-am respectat întru totul forma “standard” de a acorda feed-back, experința mea cu echipa “Vreau să fiu Stewardesă” a fost una foarte bună. Organizare bună, zâmbete, informații.

Vă mulțumesc,

Maria Codescu

Dear Anca,

Acum pot merge mai încrezătoare la următoarele cursuri. Acest training înseamnă o încurajare, un impuls pentru mine. Voi reveni cu drag la următorul curs și acum pot spune că abia aștept să merg la interviu. Vă mulțumesc and…see you soon!

Cu drag,

Emma

%name Ce spun cursanții noștri despre cursul English for Cabin Crew   sesiunea octombrie 2019A fost o experiență unică și de neuitat, am învățat lucruri care mă vor ajuta pe viitor în cariera mea de însoțitor de bord. Abia aștept să pun în practică tot ce am învățat în cadrul acestui curs.

În urma acestor 3 zile simt că pot comunica și să relaționez și mă simt pregătită pentru interviurile ce vor veni.

Vă mulțumesc din suflet pentru frumoasa experiență,

Alina

 

 

 

%name Ce spun cursanții noștri despre cursul English for Cabin Crew   sesiunea octombrie 2019

Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă,

Vreau să vă mulțumesc pentru aceste 3 zile de curs, pentru posibilitatea de a învăța lucruri noi și de a vă cunoaște. A fost o experiență plăcută și îmi pare rău că a durat puțin.

Anca, vreau să îți mulțumesc pentru răbdarea pe care ai avut-o cu mine în momentele când trebuia să vorbesc în engleză și pentru că am învățat să-mi îmbunătățesc vocabularul.Mulțumesc mult!

Cu drag,

Ramona

 

Bună Anca,
Mi-a părut bine să vă cunosc și sunt extrem de fericit deoarece am avut ocazia să îmi întâlnesc MENTORUL în ceea ce privește aviația.
Ești o persoană minunată și îți mulțumesc că exiști și că am avut ocazia sa te întâlnesc deoarece mi-ai oferit siguranța că pot aplica pentru acest job. Îți mulțumesc că m-ai învățat să am mai multă încredere în mine. Îți mulțumesc foarte mult încă o dată și abia aștept următorul curs. Vă îmbrățișez cu drag! ❤

 

Vino la cursul English for Cabin Crew și perfecționează-ți engleza pentru interviurile cu companii aeriene. Timp de 3 zile intensiv, vei învăța tehnici de public speaking, îți vei dezvolta vocabularul, vei învăța cuvinte specifice din limbajul de aviație și vei trece prin teste scrise de engleză exact ca cele de la interviu. Detalii despre curs aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.