Feedback de la cursanți: “La curs am învățat să fim oameni, ce faceți aici e incredibil”

La finalul fiecărui curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă strângem la un loc toate gândurile lăsate de cursanții noștri după 4 zile petrecute împreună. Cum se simt, cum au fost cele 4 zile pentru ei, ce au simțit pe durata cursului și cum cred că au evoluat în această perioadă. Ne interesează să aflăm ce schimbări se petrec în ei după zilele petrecute împreună la training, căci motivul pentru care organizăm aceste cursuri este ca ei să fie niște candidați mai încrezători, mai bine pregătiți, mai optimiști și mai apropiați de tot ce înseamnă domeniul aviației. Iată gândurile lor, puse pe hârtie:

Anonim 
Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă,
Cursul Vreau să fiu Stewardesă este un curs foarte intensiv, cu traineri minunați, am aflat povești din viața fostelor stewardese. Acest curs m-a făcut să înțeleg mai bine meseria de cabin crew, rolul lui, avantajele meseriei în aer.
A fost o experiență foarte frumoasă pentru mine, mi-a oferit imbodul și curaj pentru interviurile de flight attendant.
În fiecare zi de curs am învățat multe lucruri, informații, cum să ne stăpânim emoțiile, cum să ne îmbunătățim customer service-ul și să fim persoane care lucrează bine în echipă.
Vă mulțumesc pentru aripile oferite!

Alina Lupascu
Dragile mele,
Pentru mine, cumulând cu primul curs English for cabin crew, asta este a 7-a zi cu voi și vă spun sincer că aș mai participa și aș repeta această experinta la infinit. Nu cred că aveți idee de câtă putere și încredere transmiteți oamenilor. Eu sunt convinsă că primul interviu la care voi participa va fi al meu, iar asta datorită vouă.
Mulțumesc Rucsi pentru profesionalismul tău și experiențele pe care ni le-ai împărtășit, Cris pentru că faci niște cv-uri demențiale 🙂 și mulțumesc draga mea dragă Anca pentru absolut tot!
A voastră viitoare însoțitoare de bord! 
curs pregatitor Vreau sa fiu Stewardesa Feedback de la cursanți: La curs am învățat să fim oameni, ce faceți aici e incredibil

Anonim
În toate aceste zile am fost foarte impresionat de profesionalismul de care ați dat dovadă, chiar dacă a fost sfârșit de săptămâna nu ați dat nicio secundă senzația că vreți să scăpați de noi.
Ați făcut totul cu mare drag, ați răspuns la toate întrebările cu mare deschidere, ați dat exemple și idei aici care cu siguranță fac diferența la toate interviurile. În concluzie, eu sunt foarte mulțumit de tot ce am învățat pe parcursul acestui curs, deci feedback-ul meu este unul pozitiv

Aida Ghergu
Cursul Vreau să fiu Stewardesă mi-a oferit cunoștințe în ceea ce privește domeniul pe care-l doresc în viitor.
Mi-ați oferit motivația de care aveam nevoie pentru a-mi îndeplini visul și îmi doresc să ajung stewardesă că să vă povestesc experiențele mele, la fel cum mi-ați oferit, de asemenea experiențele voastre.
Mi-ati oferit curajul să aplic la o companie de 5 stele și să aștept să vină momentul cât mai repede.
Consider că, deși, uneori, fiecare om își ia propriile decizii, în propriile mâini destinul m-a adus la cursul Vreau să fiu Stewardesă.

Larisa
În aceste zile am învățat foarte multe lucruri importante legate de însoțitori de bord, ce pot să spun după aceste zile este faptul că am devenit mult mai încrezătoare și sunt mândră că am avut ocazia să întâlnesc astfel de persoane minunate. O să îmi amintesc cu drag de aceste zile și de aceste persoane care mi-au arătat care sunt pașii către jobul de însoțitor de bord.
Cu mult drag și respect!

Denisa
Părerea mea legată de curs este una foarte bună. Sincer când am plecat de acasă nu am avut nicio așteptare, nici pozitivă, nici negativă. Am învățat multe lucruri, când voi ajunge acasă voi recapitula ce am învățat, iar când voi reuși cu siguranță că voi anunța.
Nu îmi place să visez și să vorbesc înainte prea mult, prefer să muncesc la visul meu până când voi reuși.
Vă mulțumesc mult!

Anonim
Dragile mele,
Mă bucur enorm de mult că am avut ocazia să vă cunosc!
Mi-a făcut plăcere să învăț alături de un grup entuziast și dornic de noi experiențe, compus din novici ai zborului și de voi, oameni care ne motivați să ne ridicăm aripile și să zburăm.
Keep up with the good work!

Jeanina
Aceste 4 zile de curs au fost tot ce am avut nevoie ca să înțeleg ce înseamnă această meserie.
După acest curs am realizat că nimic nu este imposibil.
Vă mulțumesc pentru tot!

Roxana
Vorbeam cu tatăl meu după prima zi de curs și mi-a spus „parcă vorbești altfel, mult mai încrezătoare și fericită” lucrul acesta m-a făcut să realizez că acest curs a fost pentru mine ca o „gură de aer” de care aveam nevoie.
Din prima zi de curs m-am simțit foarte în largul meu pentru că mă simțeam bine primită, toată lumea fiind așa de amabilă și friendly. Mi-am triplat cunoștințele despre această meserie și despre micile detalii care fac diferența la interviu. Toată experiența s-a terminat prea repede și îmi pare sincer rău că nu a durat mai mult, dar vreau să vă mulțumesc din tot sufletul pentru ceea ce faceți. Din cele câteva zile în care am avut ocazia să vă cunosc am observat frumusețea din sufletele voastre, emanați efectiv frumuste și fericire prin fiecare gest.
Abia aștept să vă dau mesaj și să vă spun că, cu ajutorul vostru am reușit să îmi urmez visul!
Love,

Andreea
Mulțumesc foarte mult,
M-am simțit foarte bine, am învățat multe lucruri mai ales curajul de a vorbi în fața tuturor. Este prima data când am vorbit în engleză în față mai multor persoane și asta m-a ajutat mult. Am să plec acasă cu atenție la detalii și cu mai multă singuranță în mine. Mi-a plăcut să stau cu voi zilele acestea, mi-ar fi plăcut să dureze mai mult. Sper să reușesc într-o zi să îmi îndeplinesc visul.
Mulțumesc!

Iuliana
– Mereu cu zâmbetul pe buze –
Hey,
Aceste 4 zile pentru mine au fost de poveste. Am auzit povești din partea unor persoane care au trăit prin această meserie timp de aproape sau chiar 30 de ani.
Îmi cer scuze dacă nu se leagă propozițiile între ele, dar în același timp Anca și Rucs dau feedback-ul fetelor.
Am întâlnit oameni noi, oameni frumoși, oameni de la care am învățat multe lucruri și care mi-au intrat în suflet doar printr-un simplu zâmbet.
Au fost momente în care mă simțeam speriată de ceea ce urmează, dar voi mi-ați dat impulsuri de fiecare dată, poate chiar fără să conseintizati.
Sunteți minunate, fetelor!
Ceea ce faceți aici, cu acești oameni, este incredibil.
Îi ajutați să capete încrederea necesară acestui job. Îi faceți să zâmbească.
Ieri chiar am avut un moment în care mi-au dat lacrimile de fericire, de entuziasm, de bucurie că eram printre voi. Momentul în care am primit lănțișoarele a fost genial!
Cumva a întregit momentul. Sunt singură că au fost date din suflet și că ne vor purta noroc.
Dacă ar fi după mine, nu m-aș fi oprit din scris, dar Rucsi deja discută cu penultimul viitor însoțitor de bord, deci nu mai am suficient timp.
Vă mulțumesc pentru absolut tot!
Sper să vă sun curând și să vă spun ca am reușit!
curs pregatitor Vreau sa fiu Stewardesa 2 Feedback de la cursanți: La curs am învățat să fim oameni, ce faceți aici e incredibil

Antonia Ignat
Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă,
În primul rând, vă mulțumesc pentru că mi-ați oferit șansa de a participa la acest curs având în vedere că am sunat în ultimul ceas.
Sunteți o echipă valoroasă, oferiți informații pe care cu greu am putea să le aflăm și sunt extrem de necesare unor cursanți precum noi.
Am învățat foarte multe lucruri noi și cu sigurnată îmi vor fi de folos. Sunt încântată că am ales să vin și să vă cunosc.
Vă mulțumesc, sunteți persoane superbe!

Claudia
În amintirea celor 4 zile,
Aceste 4 zile, au fost frumoase, pentru că am învățat multe lucruri despre visul meu, acum îmi doresc și mai mult să aplic pentru acest job.
Echipă Vreau să fiu Stewardesă este minunată, trainerii sunt experimentați și foarte deschiși, au mai mult atitudinea familiară cu cursanții, decât cea formală!
Voi informa și alți doritori despre acest curs, care după părerea mea chiar schimbă vieți și oferă aripi.
Locul în care s-a desfășurat cursul și atitudinea celor implicați a creat și o legătură între noi, cursanții!
Aici, nu am învățat doar lucruri educaționale, am învățat cum să fim oameni, să fim empatici, să fim conștienți de calitățile noastre și să le folosim în favoarea noastră!
Cursul cu nr 105 sperăm să fie cu noroc pentru noi, cursanții veniți aici din jumătate din orașele României!
Vă mulțumesc pentru cărămidă pusă temeliei noastre!
Vă mulțumim pentru aripile oferire!
Să zburăm!

 

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.