Feedback de la cursanți: Cursul a fost un pas înainte către o mai bună versiune a mea!

La fiecare curs, reunim cu drag toate gândurile lăsate la finalul trainingului de către cursanții noștri. Aceștia ne scriu despre ce au simțit în zilele petrecute alături de echipa noastră, despre interacțiunea cu trainerii sau pur și simplu despre felul în care a decurs fiecare zi de curs în parte și ce influență a avut asupra lui. Păstrăm toate aceste feedback-uri și le transmitem mai departe către voi, căci sunt cartea noastră de vizită și cea mai bună motivație pentru munca pe care o realizăm în cadrul platformei Vreau să fiu Stewardesă.

Bogdan

Hey!

Sunt Bogdan și am avut plăcerea de a vă cunoaște pe fiecare în parte. Vă mulțumesc pentru tot ce m-ați învățat, sunt conștient de faptul că trebuie să mai învăț, dar vă promit că îmi voi da toată silința pentru îndeplinirea scopului: acela de a zbura! Mi-ați schimbat total gândirea despre cum trebuie să te pregătești pentru un astfel de interviu. Cu siguranță vă voi recomanda și prietenilor mei care așteaptă feedback de la mine. Sunteți niște oameni minunați și sper să rămâneți la fel. You will be missed!

18010881 1405989612772715 4579323414893208867 n Feedback de la cursanți: Cursul a fost un pas înainte către o mai bună versiune a mea!

Postole Georgian

The 4 days at “Vreau să fiu Stewardesă” passed pretty fast.

Even though everyone had emotions at first, the trainers made sure that we all feel comfortable with each other and made sure that the emotions will not be a blocker in our communication.

Overall I really enjoyed all days spent here and feel sorry that it all passed so fast. Thank you for everything!

Stancu Leona Andreea

Dragele mele,

Acest curs mi-a accentuat într-adevăr dorința de a fi stewardesă. Este un curs ce mi-a imprimat din prima zi un cumul de informații, am lucrat într-un colectiv foarte deschis și totodată într-o atmosferă placută.

Aș recomanda oricui acest curs și chiar l-aș mai repeta.Îmi doresc să vă răsplătesc pe măsura informațiilor dobândite, nu mai e mult, pregătiți-vă să aveți răspunsul succesului meu. Vă mulțumesc pentru timpul acordat mie, pentru răbdare și pentru tot ce însemnați. Cu drag!

IMG 0285 1024x683 Feedback de la cursanți: Cursul a fost un pas înainte către o mai bună versiune a mea!

Dan George

Un curs extraordinar!

Fetele au fost extraordinare!

Cursul îmi va fi de mare ajutor în viitor!

Atmosfera foarte plăcută, nu m-am plictist o milisecundă. Extrem de interactiv!

Aida Chiras

Dragelor,

Țin să încep prin a vă mulțumi pentru toate informațiile oferite în aceste 4 minunate zile de curs. Nu-mi imaginam că îmi va plăcea atât de mult acest curs și că-mi voi dori să particip la mai multe, însă voi, prin căldura și veselia pe care o emanați, prin cunoștințele pe care le împărtașiți și prin seriozitatea de care dați dovadă, m-ați făcut să privesc multe lucruri altfel și m-ați inspirit. De la fata căreia îi tremurau picioarele la prezentarea unui proiect în facultate, am ajuns, mulțumită vouă, să fiu capabilă să îmi exprim ideile cu mult mai puține emoții. Consider această experiență un punct de referință în viața mea, un pas înainte către o mai bună versiune a persoanei mele.

Sunt sigură 100% că fără ajutorul vostru, nu aș fi avut nici o șansă să trec vreun interviu și cu toate că nu sunt complet pregătită, voi ști acum ce am de reparat.

Atmosfera la curs a fost una fantastică, de care îmi va fi dor și pe care mi-o voi aminti cu mare drag. Îmi va fi dor de voi fetelor, cât și de colegii pe care am avut plăcerea să îi cunosc.

Nu vă lăsați niciodată, continuați acest lucru minunat, fiindcă ceea ce faceți voi este inspirant și ajută pe fiecare cursant într-un mod sau altul, și dacă voi trece de interviu, va fi datorită vouă.

Cu drag, Aida

18011058 1405990396105970 3625211914053518516 n Feedback de la cursanți: Cursul a fost un pas înainte către o mai bună versiune a mea!

 

Teia

Hello!

Dragile mele profesoare, cele 4 zile de curs au fost cele mai frumoase zile din viața mea. Ați făcut în așa fel încât ați scos ce e mai bun din mine! Așa cum ați spus, nu a fost doar un curs de cabin crew, a fost un curs de dezvoltare personală.

Mi-ați transmis voie bună, zâmbete sincere și cel mai important – încredere. Pentru asta vă mulțumesc! Dar să vă mulțumesc în mod special pentru oportunitatea de a cunoște oameni frumoși: Lili, Aida și Rucsandra, persoane cu experiențe minunate care au trezit în mine dorința arzătoare de a face ceva notabil cu viața mea!

Faceți o treabă minunată, sunteți speciale și vă doresc să aveți parte de cursanți cel puțin la fel de frumoși ca voi. Mulțumesc încă o dată!

 

Stefan

Tot timpul petrecut alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă a fost unul foarte bun. Am trecut prin foarte multe experiențe, mi-am făcut prieteni noi și am și învățat foarte multe lucruri. Nu vreau să schimbați nimic, vreau să rămâneți de fiecare dată vesele și pline de energie!

 

Alina Babus

În primul rând, nu-mi vine să cred că s-au terminat deja zilele de curs!

În prima zi mă gândeam că am început prost, dat fiind faptul că lumina era întreruptă, am zis că ceea ce nu e ok. Imediat mi-am schimbat părerea pentru că atât Anca, cât și restul membrilor din echipă ne-au făcut să vedem totul într-un mod funny. Am zis că e mai romantic așa 🙂 a fost acomodarea mai bună. Pe parcursul celor 4 zile de curs am realizat că sunt norocoasă că pot să primesc atât de multe informații, atât de bine puse în valoare de Anca, Aida, Rucsandra și că am făcut foarte bine că am venit aici, deși în primă fază nu credeam că e neaparat necesar.

Se vede, se simte, se cunoaște că toate fetele și-au dat interesul pentru a ne acorda “aripi să zburăm”, pentru asta sunt recunoascătoare!

Cristina (aka Puci) clar e sufletul a tot ceea ce a însemnat buna dispoziție, sociabilitate, o persoană extraordinară, cu zâmbet molipsitor!

Am vrut să reușesc să cuprind în scris multe informații pentru ca oricând să pot să nu scap nici un detaliu.

Sunt foarte bucuroasă că trainerii noștri chiar sunt niște profesioniști, da și niște oameni cu inimă, persoane plăcute, atât fizic cât și mental.

A fost o oboseală constructivă, însă totul s-a meritat până la ultima secundă petrecută în această conjunctură.

Pentru mine a fost foarte folositor pentru că cu siguranță informațiile le voi folosi la un viitor interviu.

Sunt foarte multe aspecte pe care nu le știam și cu siguranță acum voi ști cum să pot să dau niște răspunsuri adecvate.

Vă mulțumesc pentru ajutor și sper să mai particip și pe viitor și la alte cursuri la voi!

Să zburam! 🙂

 

Otilia

Servus fetelor,

Mă bucur foarte tare că v-am cunoscut și cred că este cel mai util curs la care am participat vreodată. Înainte de a veni aici, m-am întrebat ce ar putea cineva să ne explice timp de 4 zile despre un amărât de interviu, dar după aceste zile, care au trecut foarte, foarte repede, îmi dau seama câte presupune această meserie și cât de nepregătită aș fi fost dacă m-aș fi dus la un interviu ca pentru orice alt job. Cu siguranță sunt cu 1000% mai bine pregătită decât eram înainte de a vă cunoaște. Mulțumesc!

 

Andreea S.

Dragele mele: Anca, Georgiana și Puci

Sunteți minunate! Vreau să vă mulțumesc pentru aceste zile pe care le-am petrecut alături de voi care mi-au fost de mare ajutor. Participand la ambele cursuri organizate de voi mi-am îmbogățit foarte mult atât cunoștințele despre aviație, cât și nivelul de limba engleză și totodată încrederea în mine, dar și lucrul în echipa și lista poate continua. Nu vreau să uit nici de prezența celorlalți traineri, cabin crew și reprezentanți HR care ne-au împărțit din cunoștințele lor și experiențe care cu siguranță ne vor fi foarte utile pe viitor.

Sunteți o echipă minunată, faceți o treabă extraordinară ajutând și îndrumând noi cursanți să își croiască drumul propriu în lumea aviație.

Vă doresc mult, mult success în continuare pentru că meritați și sper să vă extindeți aripile cât mai mult , să faceți cât mai mulți oameni fericiți. Vă mulțumesc 🙂

cursanti curs19 1024x683 Feedback de la cursanți: Cursul a fost un pas înainte către o mai bună versiune a mea!

Daiana

Pot să spun cu mâna pe inimă că a fost cea mai frumoasă experiență, petrecută alături de oameni minunați. Aici am reușit să mă descopăr mai bine realizând că am foarte multe lucruri de îmbunătățit la mine. De asemenea a fost ocazia favorită de a afla cât mai multe lucruri despre meseria de însoțitor de bord, dar nu în ultimul rând despre oameni. Cursul asta este despre oameni, oameni diferiți, dar în același timp oameni frumoși, cu simțul umorului de la care consider că am avut multe de învățat.

O experiență atât de diferită de ce am trăit până acum, așa pot descrie acest curs.

Nu consider că există ceva de îmbunătățit, faceți o treabă excelentă susținând și oferind sprijin atâtor oameni și se vede că o faceți din suflet. Asta contează!

Am fost de asemenea impresionată de metodele dinamice prin care ați încercat să scoateți ce e mai bun din noi, argumentând și exemplificând fiecare situație. Ce ma surprins cel mai tare a fost faptul că pe toată durata cursului mi-a fost captată atenția în comparație cu un curs de la facultate unde îmi pierdeam concentrarea. Am fost conectată asta este cuvântul.

Mulțumesc și pentru sinceritate, oferindu-mi ocazia de a mă analiza în detaliu și de a-mi dori mai mult de la mine.

Mi-a făcut placere să mă aflu aici, aici unde fericirea plutește în aer. Sunteți minunate!

Cu drag,

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.