Feedback de la cursanți: “Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba vieți”

La finalul fiecărui curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă strângem la un loc toate gândurile lăsate de cursanții noștri după 4 zile petrecute împreună. Cum se simt, cum au fost cele 4 zile pentru ei, ce au simțit pe durata cursului și cum cred că au evoluat în această perioadă. Ne interesează să aflăm ce schimbări se petrec în ei după zilele petrecute împreună la training, căci motivul pentru care organizăm aceste cursuri este ca ei să fie niște candidați mai încrezători, mai bine pregătiți, mai optimiști și mai apropiați de tot ce înseamnă domeniul aviației. Iată gândurile lor, puse pe hârtie:

Dragile mele,

Am să încep prin a vă mulțumi din suflet pentru tot efortul depus. Am învățat multe lucruri de la voi care mă vor face un om mai bun pe viitor. Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba vieți.

Vă îmbrățișez cu multă căldură și vă mulțumesc pentru timpul petrecut alături de voi!!

Vă iubesc,

Mara

mara experienta interviu 225x300 Feedback de la cursanți: Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba vieți

Pentru mine, aceste zile au fost niște momente unice, fiind și primul training la care iau parte. Deși nu sunt o persoană matinală, pentru acest curs mă trezeam cu drag și abia așteptam să ajung să învăț lucruri noi, să văd zâmbetele molipsitoare (Ruxi&Ancuța).

Vreau să vă mulțumesc pentru tot efortul depus și pentru răbdarea de a lucra cu noi.

Inițial nu am vrut să mă înscriu, însă în această zi, 29.09.2019, nu regret nici măcar o secundă decizia luată.

Vă iubesc!

Diana Al Mokdad

%name Feedback de la cursanți: Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba vieți

 

 

Dragă Vreau să fiu Stewardesă,

Vreau să vă mulțumesc pentru tot, sunteți o frumoasă familie fără de care nu aș fi fost așa de pregătită pentru viitoarea mea carieră, ne-ați învățat lucruri foarte importante care nu prea cred că aș fi putut să le înțeleg atât de bine de la altcineva.

M-ați făcut să nu mai am emoții, mi-ați dat siguranța necesară pentru a putea face pașii spre acest domeniu fără vreo frică. Sunteți o echipă deosebită și minunată, plină de zâmbete și bună dispoziție.

Keep it this way, thank you again for everything.

With love,

Adia

 

Vreau să fiu Stewardesă m-a învățat, m-a pregătit, m-a educat pentru a deveni un însoțitor de bord exemplar.

Rucsandra ne-a învățat și ne-a împărtășit din vasta sa experiență în domeniul aviației. Anca ne-a pregătit pentru interviu într-un mod foarte distractiv, în care am învățat toate procedurile pe care un însoțitor de bord trebuie să le știe.

Sunt foarte bucuros că am putut face parte din această mare familie.

Vă mulțumesc!

Andrei

%name Feedback de la cursanți: Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba viețiPentru echipa Vreau să fiu Stewardesă,

Aș vrea să încep prin a vă mulțumi, sunteți o echipă extraordinară! Deși am fost departe de casă și de familie în aceste zile, m-ați făcut să mă simt că aș face parte din familia voastră. Vă mulțumesc că m-ați ajutat să trec peste teama de a vorbi în public, cât și pentru toate lucrurile frumoase pe care m-ați învățat. M-ați sfătuit precum părinții și ați fost aproape de mine precum ați fi fost surorile mele. Această experiență m-a ajutat să mă cunosc mai bine și să văd viața din altă perspectivă. Nu în ultimul rând, aș vrea să le mulțumesc și colegilor mei care au fost extraordinari.

Love you,

Violeta

 

%name Feedback de la cursanți: Am învățat că un mulțumesc poate face diferența, că un ajutor cât de mic poate schimba vieți

 

Câți dintre voi se confundă cu emoțiile tulburătoare în momentul în care sunt în fața recrutorilor? Ei bine, pentru a înfrunta asta, recomand cu încredere cursul Vreau să fiu Stewardesă. Aici am întâlnit oameni calzi, pozitivi, cu o vastă experiență în aviație care m-au învățat cele mai mici detalii care fac diferența între candidați, mi-am dobândit încrederea de care avem nevoie.

După patru zile alături de acești oameni frumoși, mă simt pregătită să trec cu succes orice interviu. Ei mi-au format aripile, de acum va trebui să zbor.

Cu drag,

Simona

 

 

Echipa Vreau să fiu Stewardesă este o echipă minunată care te primește cu brațele deschise, cu iubire și cu foarte multe zâmbete.

A fost o deosebită onoare să fac parte din acestă mare familie, am învățat foarte multe lucruri, am învățat să fiu mai fericită, să împărtășesc zâmbete peste tot, să lucrez într-o echipă și să vorbesc în public fără pic de reținere.

Este o experiență foarte frumoasă pe care o recomand cu mare drag. Este un loc în care înveți foarte multe într-un timp foarte scurt.

Îmi va fi foarte dor de această familie, îmi va fi dor de Ruxi și Anca și sper din suflet că vom păstra legătura.

Love,

Beatrice

 

 

Te pregătim să treci cu succes de interviu:

  1. Pregătește-ți engleza pentru interviul cu orice companie aeriană la cursul English for Cabin Crew. Un curs unic în România conceput special pentru candidații care vor să își îmbunătățească nivelul de limba engleză, în care te ajutăm să comunici mai ușor, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersăm probele interviului și îți pregătim un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.
  2. Cursul de pregătire pentru însoțitori de bord te ajută să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.
  3. Pentru a aplica pentru un post de însoțitor de bord vei avea nevoie de un CV. Noi te putem ajuta prin a construi un CV personalizat care va face diferența în fața recrutorilor. Detalii aici.

 

 

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.