“Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu”

Este plăcerea noastră să aflăm de la cursanții noștri cum s-au simțit pe parcursul zilelor petrecute alături de noi. Opinia lor este oglinda noastră, în care vedem cât de bine ne descurcăm, ce trebuie să îmbunătățim și care sunt punctele noastre forte. Iată, așadar câteva dintre mesajele foștilor noștri cursanți:

 

Bună Vreau să fiu Stewardesă family,

Timpul petrecut cu voi în aceste două zile a fost extraordinar și de foarte bună calitate.

Vă mulțumesc pentru absolut tot, ați dat dovadă de profesionalism și în același timp ne-ați făcut să ne simțim relexați și ca acasă. Apreciez atenția pe care ne-ați acordat-o și felul în care ne-ați abordat și îndrumat în funcție de necesități. Ați modelat fiecare membru în parte și l-ați conturat pentru a fi candidatul perfect pentru interviu.

Keep up the good work! You are amazing, girls.

Cu drag,

Oana M.

%name Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Dragă echipă Vreau să fiu Stewardesă,

Cu drag am luat parte la cursul vostru, la început am fost mai timidă dar voi m-ați ajutat să mă exprim și să-mi pierd teama de a vorbi liber. Alături de voi am învățat lucruri pe care le voi folosi și în viață.

Sunteți o echipă minunată și vă mulțumesc pentru că am participat la acest curs minunat.

Cu drag și prietenie,

Andreea – Georgiana Cojocaru

Dragă Vreau să fiu Stewardesă,

Aceste zile petrecute împreună au trecut mult prea repede și parcă aș mai fi vrut să vă fiu alături în continuare. Dar tot ce este frumos are un final, faptul că am putut face parte din această familie m-a ajutat să mă dezvolt nu doar profesional, dar și personal, ca om. Această experiență este unică și o recomand cu caldură tuturor persoanelor care au o pasiune, un vis și vor sa și-l împlinească.

Vă mulțumesc pentru tot și vă doresc tot binele din lume!

Vă îmbrățișez cu drag,

Mihaela

alexandra stewardesa emirates 5 Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Vă mulțumesc pentru că mi-ați dat ocazia să îmi îmbunătățesc engleza. Vă mulțumesc pentru fiecare vorbă și îmbrățisare. Vă mulțumesc că sunteți o echipă minunată formată din profesioniști.

Nu mi-ar ajunge o foaie sau carte să vă mulțumesc și să vă explic sentimentul de recunoștință pe care vi-l port.

Vă mulțumesc că sunteți și veți fi!

Cu drag, Future cabin crew

 

A fost perfect, cu siguranță voi avea un plus celorlalți participanți la interviu. Abia aștept să am primul interviu, să pun în aplicare tot ce am învățat.

Let’s fly better,

alina stewardesa 12 Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Participarea la acest curs a fost o experiență minunată. Am învățat o mulțime de lucruri pe care nu aveam de unde să le învăț, chiar dacă citeam sau urmăream o gramadă de tutoriale.

M-am simțit ca acasă, înconjurată de oameni pasionați și dornici să ne ajute. De asemenea, am simțit că fiecare greșeală/eșec este doar oportunitatea de a învata.

Vă mulțumesc,

Mult succes!

Anca Z.

 

Pot să spun despre voi că sunteți niște persoane minunate.

Cred că faceți o treabă foarte bună și este una dintre cele mai frumoase experiențe pe care le-am trăit. Nu cred că ar mai trebui ceva îmbunătățit. Pentru mine informațiile au fost, nu necesare ci foarte necesare și suficiente.

Vă mulțumesc din suflet pentru tot ce faceți și pentru că știți să o faceți așa cum trebuie. A fost cea mai bună idee ever să înființați un asemenea curs, o echipă. Mă bucur că am cunoscut persoane minunate aici.

Vă pup și vă iubesc,

Vă doresc mult succes în continuare!

Isabela

alexandra stewardesa emirates 3 Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Am avut plăcerea să particip la cursul Vreau să fiu Stewardesă, unde pot să spun că am cunoscut oameni minunați și dacă ar fi să mai am ocazia de a  mai participa încă odată la un asemenea curs, cu mare drag aș face-o.

Vă mulțumesc pentru tot ajutorul și sprijinul oferit,

Cu mult drag și respect,

Alina Rad

Le mulțumesc fetelor pentru toate sfaturile și gandurile bune pe care ni le-au transmis în ultimele 4 zile. Cursul de pregătire pentru interviu a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce încrezătoare și pregătită la primul interviu pentru a deveni stewardesă. Cu toate că am găsit o mulțime de informații pe internet despre cum să mă pregatesc pentru interviu, exersarea acestor probe și faptul că am discutat deschis și punctual pe acest subiect, cu trainerul și celălalte cursante, a contat enorm în procesul meu de învățare. Un singur lucru aș avea de adăugat, cred ca viitoarele cursante le-ar fi de ajutor și o sesiune cu sfaturi privind machiajul, unghiile și părul. Sfaturile despre cum ar trebui să arate, le-am primit, însă aș fi găsit forte util să avem o sesiune de machiaj, de aranjare a părului, să putem face și singure acasă, atunci cand nu avem ajutor.

Mult succes în continuare și să ne auzim cu vești bune după interviu

Vă aștept la bord,

Iulia Dăscăliței

curs vreau sa fiu stewardesa 1 Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Vreau să fiu Stewardesă,

Am aflat de dumneavoastră de pe internet, vă urmăream cu mare drag, ceea ce transmiteți dumneavostră “Urmează-ți visul”. Am hotărat să îmi urmez visul și am învățat multe lucruri minunate și de folos de la voi pentru a-mi împlini visul. Am petrecut 4 zile minunate, am cunoscut oameni frumoși, am învățat că atunci cand crezi în tine vei reuși, însă visul se împlinește atunci cand începi sa lucrezi la el. Primul meu pas în a-mi urma visul a fost să întalnesc o echipă frumoasă foarte implicată în tot ceea ce fac.

Vă mulțumesc pentru patru zile minunate,

Gabriela

curs vreau sa fiu stewardesa Cursul a fost exact ceea ce aveam nevoie pentru a mă duce pregătită la primul interviu

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.