Ce spun cursanții noștri de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

Ne bucurăm enorm de fiecare dată când avem ocazia să organizăm un curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău și asta pentru că mereu am fost întâmpinate cu multă căldură și deschidere de către cititorii noștri. Iar feedback-ul primit după fiecare training din Republica Moldova a fost unul din motivele care ne determină să revenim periodic aici.

Dacă adăugăm și numărul important de cursanți care și-au primit aripile și azi zboară pentru mari companii aeriene, obligatoriu ne întoarcem la Chișinău, căci există extrem de mulți tineri cu potențial care au șansă să își dezvolte o carieră în domeniu. Iată mai jos o parte din opiniile celor care au participat în trecut unul din cursurile noastre la Chișinău. 

Mulțumim din inimă! Mai rar întâlnești în prezent așa persoane plăcute, sincere și deschise. Cu ajutorul acestui curs mi-am redobândit încrederea de sine, pe care o cam pierdusem după o serie de interviuri fără succes. Mă bucur foarte mult că v-am cunoscut și o să recomand cu plăcere cursul tuturor.

Vă îmbrățișez,

Olga

Mult stimate și frumoase doamne, cursul Vreau să fiu Stewardesă a fost minunat, în adevăratul sens al cuvântului. Din prima secundă în care am făcut cunoștință cu dvs. am simțit o amabilitate și o ospitalitate care m-a impresionat enorm. În aceste 2 zile, am învățat foarte multe lucruri noi și interesante. Mi-aș fi dorit ca acest curs să fi continuat nenumărate zile, deoarece mi-a plăcut foarte foarte mult. Sunteți foarte deschise, experimentate și profesioniste. Voi avea o amintire extrem de plăcută după acest training și mi-ar plăcea să vă revăd. Bravo pentru ceea ce faceți, într-adevăr oferiți aripi. Vă mulțumesc din suflet pentru tot și vă urez succes mult succes în continuare.

Vă îmbrățisez!

Cu mare drag,

Gheorghe Rădulescu

Sunt foarte mulțumită de acest curs, profesorii sunt excelenți, punctuali, ne-au ajutat să ne descoperim calitățile pe care poate nici nu le știam până acum. Recunosc că nu m-am aștepat la o așa experiență frumoasă. E un curs de la care înveți foarte multe lucruri noi și de la care îți poți da seama dacă îți dorești acest job cu adevărat!

Vă mulțumesc mult!

Alina

Acest curs de 2 zile desfășurat la Chișinău mi-a oferit oportunitatea de a face parte dintr-o echipă frumoasă, dinamică și plină de creativitate. Trainerii au reușit să ne insufle starea de a fi însoțitor de bord prin toate activitățile de la curs: de la cum să ne prezentăm la interviuri, munca în echipă, până la teste de creativitate, totul decurgând mereu cu zâmbetul pe buze. Au fost 2 zile pline de lucruri noi descoperite, am reușit să ne dezvoltăm personal și să fim pregătite să ne primim aripile.

Rădulescu Adrian Cristian

Vă mulțumesc pentru tot!

În primul rând vreau să spun că prin cursul vostru m-ați încurajat foarte mult spre visul meu de a deveni însoțitor de bord. Vă mulțumesc încă odată pentru că existați și pentru că ne pregătiți pentru această meserie mai puțin obișnuită. Am avut mari așteptări de la voi și voi le-ați împlinit pe toate.

A.B.

Mulțumesc Anca pentru atmosfera prietenoasă și caldă pe care tu și echipa ta ați reușit să o creați în aceste 2 zile de curs. M-am simțit bine, am învățat lucruri noi și mă simt mult mai încrezătoare pentru interviu acum. Mi-a plăcut că încurajați mult vorbitul în public, că faceți corectări referitoare la poziția corpului, modul de expimare – lucruri pe care nu le realizam că le facem greșit. Cel mai mult vă mulțumesc pentru feedback – asta am așteptat și acum știu ce am de făcut ca să merg acolo, pe urmele voastre, printre nori!

Baftă vouă!

Donica Iuliana

Mulțumesc pentru acest curs!

Participând la acest curs am realizat că sunt de fapt mult mai motivată pentru a obține acest job. Este o experiență foarte importantă, știu exact unde trebuie să mai exersez, ce trebuie să mai învăț. Sunt sigură că acest curs o să-mi deschidă ușile la care o să bat și asta datorită vouă, echipa Vreau să fiu Stewardesă.

Cursant

Mi-a plăcut extrem cursul, sunteți foarte amabile și plăcute. Multă informație care cred că o să o folosesc în viitorul apropiat. Cursul a fost foarte constructiv și bine planificat.

Vă mulțumesc pentru timp și efort!

>

Doinița Ciocanu

Sunt foarte bucuroasă că am putut și am avut ocazia de a vă cunoște, să fiu sinceră la început nu eram foarte convinsă dacă merită sau nu, dar venind mi-am dat seama că am făcut un pas mare și voi la fel sunteți excelente, foarte amabile și prietenoase. Se vede că munca pe care o faceți o faceți din plăcere din care ne îndrumați și pe noi să facem la fel.

Cum am menționat mai sus, sunt bucuroasă că am venit. Am primit foarte multe informații și am învățat foarte multem mă simt cu un pas înainte și foarte încurajată. Merci foarte mult, mi-am dat seama ca aceste 2 zile nu au fost pierdute și sunt foarte mândră.

Olesea

14370357 1191462997558712 5476583238670417646 n Ce spun cursanții noștri de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

14449799 1191463044225374 2086360720089124068 n e1479199896531 Ce spun cursanții noștri de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă</a

14440955 1190461277658884 1301845008933276908 n Ce spun cursanții noștri de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

Următorul curs Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău va avea loc în perioada 23-24 septembrie. Înscrie-te acum dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord pentru mari companii aeriene. Detalii aici. 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Ce spun cursanții noștri de la Chișinău despre cursurile Vreau să fiu Stewardesă

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.