Alan, fost cursant: La curs am realizat că oamenii sunt încă frumoși

Fiecare poveste a cursanților noștri, fiecare feedback primit de la ei înseamnă enorm pentru echipa Vreau să fiu Stewardesă. În funcție de feedback-urile pe care le primim, încercăm să ne adaptăm munca din fiecare zi, să ne îmbunătățim activitatea și să încercăm pe cât ne stă în putință să facem lucrurile tot mai bine pentru cititorii și cursanții noștri.

Sunt și feedback-uri care îți aduc emoții și îți umezesc ochii, pentru că știi că sunt scrise din suflet, de către oameni pe care ai avut norocul să îi întâlnești și să îți fie cursanți. Când am citit feedbackul de mai jos, scris de Alan, unul din cursanții noștri din vara lui 2016, am simțit un nod în stomac și mi-am reamintit toate zilele frumoase petrecute împreună la curs. Mi-am amintit cum zâmbea cu tot corpul în fiecare dimineață, cum râdeam împreună în timp ce exersam diverse probe de la interviu sau și cum în doar câteva zile, grupa lui a reușit să lege o prietenie tare frumoasă. Mi-am amintit cu drag și de mama lui Alan, cea care l-a susținut necontenit pe toata durata cursurilor, a fost alături de el și l-a încurajat, motivându-l să fie în permanență tot mai bun și mai ambițios.

DAV 0761 e1486719123300 Alan, fost cursant: La curs am realizat că oamenii sunt încă frumoși

În continuare, puteți citi câteva din gândurile transmise de Alan către echipa noastră la scurt timp după curs:

“Aș începe spunând că v-am descoperit cu câteva luni în urmă, din întâmplare. Am început să explorez și să “devorez” site-ul vostru, după care am pornit cu ideea că trebuie neapărat să particip la cursuri, deoarece îmi doresc nespus să devin însoțitor de bord. Îmi bătea inima mai mult ca niciodată. Eram agitat.

Am simțit oarecum de la început că va fi o experiență frumoasă, ceea ce cred că e puțin spus. Totodată, simțeam cum emoțiile mă cuprind, știind că participarea la curs va veni cu o grămadă de cunoștințe și îmi va spori abilitățile în cariera mea de viitor însoțitor de bord.

Încă de pe drum eram foarte entuziasmat, de abia așteptam să ajung și asta datorită vouă pentru că munciți, depuneți eforturi pentru oameni cu visuri, care trăiesc pe pământ, dar cu sufletul în aer. Eram inspirat și motivat , și asta doar de la voi s-a transmis. Mă simțeam incredibil.
DAV 0714 web 1024x683 Alan, fost cursant: La curs am realizat că oamenii sunt încă frumoșiAjuns la voi, în prima zi, nu știam cum să mă bucur că mă aflu acolo. Mă simțeam plin de energie, sigur pe mine, zâmbeam întruna. Aveam încredere pentru că observam în fața mea oameni de calitate, profesioniști. De-a lungul cursurilor am căpătat pe lângă încrederea de sine și o mulțime de cunoștințe. Am cunoscut niște oameni deosebiți, plini de viață, care au un vis comun cu mine, și anume “Aviația“.

Lucrurile pe care le faceți pentru toți oamenii îndrăgostiți de aviație sunt de-a dreptul frumoase. M-am simțit în al nouălea cer în fiecare zi a cursului, am evoluat, am râs mai tot timpul și am colaborat și mai mult. De asemenea m-am bucurat realizând faptul că oamenii sunt încă frumoși. Voi întradevăr sunteți frumoși. Sunt onorat și apreciez foarte mult tot ceea ce faceți și știu că investiți cu suflet în cursanții voștri. Nu mă așteptăm să fie atât de intens și perfect totul la cursuri, precum și feedback-ul pe care l-am primit de la voi. Nu regret nicio secundă că am participat deoarece a fost o experiență care cu siguranță mă va ajuta în drumul meu.

IMG 2549 1024x768 Alan, fost cursant: La curs am realizat că oamenii sunt încă frumoși

Va mulțumesc din suflet pentru sprijin, învățăturile voastre, motivația, dar și zâmbetul pe care mi l-ați dăruit încă din prima zi. Vreau să va felicit pentru acești ani frumoși în care ați muncit și v-ați dedicat acestei industrii și de asemenea sper să creșteți în continuare la fel de pricepute și sănătoase. Acum urmează ca și eu să îmi iau aripile care îmi vor oferi zborul, căci precum lumea știe, voi chiar oferiți aripi și împliniți visuri.

Cu mult drag și respect ,
Alan Morozan

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.