Oana: “Cursul a fost ca o decolare către încrederea în mine”

Tot timpul am spus că avem parte de cursanți minunați. Nu știu dacă este vorba despre noroc, despre energii sau despre o selecție automată care se face printre cititorii noștri atunci când decid să ne treacă pragul la cursurile și evenimentele pe care le organizăm.

De fiecare dată avem o sală plină de oameni faini, iar săptămâna trecută ne-a adus mai aproape de încă 24 de cursanți care ne-au devenit prieteni.

La scurt timp după ce a terminat cursul, Oana ne-a trimis următorul e-mail pe care îl împărtășim cu voi.

Bună fetelor,

Sunt acasă, în fața calculatorului, completez application form (am primit acceptul de la Smartlynx! Sooo happy). În fața vechiului meu laptop stă o altă persoană. O altă Oana, mai încrezătoare, mai fericită, mai bogată în cunoștințe și prieteni. Asta datorită vouă.

Cristina cu cafeluțele și umorul tău ai colorat și ai dat gust zilelor de curs.

Georgiana, gata să mă faci frumoasă pentru photoshooting, cu zâmbetele și încurajările tale continue, de care nu știam că aveam atâta nevoie până în momentul în care m-am bucurat de ele, atât de mult.

Anca. Anca, trainer, prieten, confident. M-ai făcut să cred în mine. Să simt, în sfârșit, că pot. Și crede-mă, e puțin spus.

Mi-ați dat posibilitatea de a cunoaște atâția oameni frumoși, de a învăța de la fiecare.

Înainte să vin la curs, nu mă puteam numi încrezătoare sau că aveam o atitudine pozitivă. Eram întotdeauna foarte supărată pe mine, pe situația în care mă găseam. Voi m-ați făcut să cred în speranță, m-ați făcut să-mi pun în valoare calitățile, iar asta este o senzație extraordinară.

Emoția de a o cunoaște pe Rucsandra a fost… wow! Să vorbesc cu ea, să-i ascult povestea m-a facut să-i spun Danielei “de astăzi, Rucsandra este noul meu idol!”

A fost o experiență extraordinară, profundă. O decolare către încrederea în mine.

Trecând prin toate probele interviurilor, corectându-ne, învățându-ne, ați reușit să aprindeți speranța chiar și acolo unde nu mai exista, să puneți ordine în ideile mele haotice, ordine în sufletul meu.

Pentru asta vă mulțumesc! Mă bucur foarte mult că v-am cunoscut. Sper să-mi fiți mereu alături, mi-ar placea tare mult să mai povestim, să ne mai întâlnim.

Vă doresc o zi frumoasă. Be happy, lots of kisses!!!

Oana Bataru

PS: Să zburăm, nu?

 

Îți multumim dragă Oana pentru cuvintele tale frumoase și îți dorim din suflet să îți întinzi aripile și #SăZbori!

Oana a urmat Cursul pregătitor pentru interviul la o companie aeriană care a avut loc în perioada 16 – 19 februarie 2017 la București. Următorul curs va avea loc între 20 și 23 aprilie, iar detalii despre el regăsiți aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.