Zvon: Emirates reîncepe recrutările în curând

În ultimul an, Emirates a stopat recrutările de însoțitori de bord, ca urmare a crizei financiare prin care compania a trecut în ultima perioadă. Zi de zi am primit emailuri și mesaje de la cititorii noștri cu întrebarea – “Cand va reîncepe Emirates să recruteze din nou?” Iată că veștile bune s-ar părea că încep să vină, însă sunt abia la stadiul de zvon – nu este confirmat 100% încă nimic.

Vestea bună nr. 1:

În decursul zilei de ieri, o serie de însoțitori de bord Emirates au primit un email intern în care erau anunțați că recrutările vor reîncepe în curând, fără a se preciza exact când va fi această dată. Emailul a fost trimis de către vicepreședintele companiei, Adel Al Redha.

“We will soon start recruiting cabin crew, and based on operation requirements, certain grades will have opportunities for upgrades.”

Vestea bună nr. 2:

Departamentul de recrutare Emirates a început să trimită invitații via email candidaților care au aplicat până acum pe site-ul companiei, în vederea susținerii de interviuri video. Așadar, aplică cât mai curând pe site-ul Emirates, căci s-ar putea să fii invitati să susții un interviu video în perioada următoare, iar dacă îl vei trece cu succes, vei obține astfel o invitație la Assessment Day.

invitatie interviu video Emirates Zvon: Emirates reîncepe recrutările în curând

Fiți cu ochii pe Emirates în perioda următoare. Exista șanse mari să avem vești bune de la ei, iar recrutările să reînceapă. Până atunci, multă baftă în continuare, aveți grijă să aveți o aplicație perfectă, cu un CV cât mai bine pus la punct și fotografii impecabile, astfel încât șansele să primiți o invitație la interviu să fie cât mai mari.

Succces tuturor,
Anca

Te pregătim să lucrezi ca însoțitor de bord! Vino la cursul intensiv Vreau să fiu Stewardesă și vei învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană. Te așteaptă un curs complex, în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Zvon: Emirates reîncepe recrutările în curând

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment