Etihad face recrutări la București, în noiembrie

„Cea care va lucra pentru compania noastră va trebui să se ridice la așteptările oaspeților noștri și să reușească să-și îndeplinească sarcinile în fiecare clipă. Aceste cerințe au rădăcini adânc ancorate în tradițiile țării noastre. Cuvintele-cheie la care trebuie să se raporteze însoțitoarele noastre de zbor sunt: cultură, amabilitate, căldură și generozitate”,  spun cei de la Etihad pe site-ul lor.

„De la stewardesele Etihad Airways ne așteptăm să poată asigura siguranța oaspeților noștri, precum și îndeplinirea sarcinilor specifice cu grjă. Este necesar să afișeze dedicație, motivație și entuziasm oaspeților noștri, ajungând în final să fie un veritabil ambasador Etihad Airways și Emiratele Arabe Unite deopotrivă”, mai punctează aceștia.

Ce condiții trebuie să îndeplinească un candidat:

*Vârsta minimă – 21 ani;

*Să poată vorbi limba engleză fluent; orice altă limbă străină cunoscută e un avantaj;

*Să poată înota fără probleme, chiar și în condiții dificile;

*Să poată ajunge la dulapurile de 2,1 m înălțime fără încălțăminte;

*Să nu iasă în evidență niciun tatuaj și niciun piercing în afară de cel din ureche, purtat clasic în partea inferioară a lobului urechii atunci când poartă uniforma Ethiad Airways (nici bandajele și nici acoperirea acestora cu produse cosmetice nu sunt permise);

*Să nu fi fost niciodată în închisoare;

*Să aibă o prezență plăcută;

*Să aibă calități excelente de interacțiune cu oamenii și de comunicare;

*să fie de acord cu regulile impuse de UAE visa GCAA;

Dacă îndeplinești toate condițiile acestea și nu vrei să mai pierzi nicio zi, aplică acum!

Pentru cei care au aplicat deja pentru job pe site-ul Etihad, compania aeriană și-a anuțat prezența la București pe 3 și 5 noiembrie, pentru 2 zile de recrutare. Participarea la recrutarea este condiționată de înscrierea pe site-ul Etihad. Mai multe detalii despre înscriere puteți găsi pe site-ul Etihad Airways, la secțiunea Cariere.

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Echipa Vreau să fiu stewardesă pregătește persoanele care își doresc să treacă de interviul de angajare și să ajungă însoțitori de bord. Verifică pagina de cursuri si evenimente și vezi când are loc următorul curs.[/vc_message]

7 Comments
 • alina
  Posted at 19:44h, 25 octombrie Răspunde

  Buna seara
  Am intrat pe site ul Etihad dar nu am reusit sa ma inscriu. Poate ma ajutati cu un link ceva…as vrea sa ma inscriu si sa le trimit cv-ul in vederea interviului din noiembrie la Bucuresti.
  Multumesc!

 • alina
  Posted at 19:50h, 25 octombrie Răspunde

  Am intrat pe acest link dar cea mai recenta postare e din august 2013 USA…ma intereseaza cum aplic pentru Romania Bucuresti (3-5 noiembrie 2013) http://careers.etihadairways.com/ehire/english/ccJob.aspx#sthash.8hUjst4x.dpuf
  Multumesc anticipat

 • alina
  Posted at 19:50h, 25 octombrie Răspunde

  Am intrat pe acest link dar cea mai recenta postare e din august 2013 USA…ma intereseaza cum aplic pentru Romania Bucuresti (3-5 noiembrie 2013) http://careers.etihadairways.com/ehire/english/ccJob.aspx#sthash.8hUjst4x.dpuf
  Multumesc anticipat

 • anca
  Posted at 07:58h, 30 octombrie Răspunde

  Am intrat pe acest link dar cea mai recenta postare e veche din 24 mai 2011 pentru UNITED ARAB EMIRATES …stie cineva ceva??? Va rog, daca stiri ceva postati un link!

 • Delia
  Posted at 15:34h, 01 noiembrie Răspunde

  Am si eu o intrebare…recrutarile se fac in perioada 3-6.Cand este plecare in caz ca te accepta?

 • Gabi
  Posted at 18:11h, 30 septembrie Răspunde

  Este de actualitate cum ca cei de la Etihad au interviuri pe datele de 3, 5 noiembrie 2014? Pentru ca eu nu am gasit nimic.
  Multumesc!

  • Georgiana Ene
   Posted at 07:20h, 01 octombrie Răspunde

   Buna Gabi, din cate stim noi Etihad nu va veni in Romania in octombrie si noiembrie, dar daca se va produce o schimbare o vom anunta imediat.

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.