[bgsection pex_attr_imageopacity=”0.7″ pex_attr_bgimagestyle=”parallax-fixed” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_bgcolor=”#000000″ pex_attr_image=”15745″ pex_attr_titlecolor=”252525″ pex_attr_textcolor=”777777″ pex_attr_cssclass=””]

Cursul English for Cabin Crew va avea loc la București în următoarele perioade:
 • 25 – 27 Iulie
[/bgsection]

Despre curs

Echipa Vreau să fiu stewardesă propune persoanelor care vor să urmeze o carieră în aviație, dar nu sunt foarte bine pregătite la limba engleză, cursul English for cabin crew. Acest curs este dedicat celor care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare orală şi scrisă în limba engleză și să se pregătească intens pentru interviurile cu companii aeriene în vederea obținerii jobului de însoțitor de bord.

Programa cursului English for cabin crew vine în ajutor candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la interviul cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză.

Cursul se desfăşoară în limba română și engleză, durează 3 zile, 8 – 10 ore zilnic, și poți participa dacă nivelul tau de limba engleză este Beginner, Pre-intermediate sau Intermediate.

Cursul English for cabin crew a debutat pe 23 mai 2014 și este primul și singurul curs din România dedicat persoanelor care vor să devină însoțitori de bord, însă întâmpină probleme în ceea ce privește limba engleză.

Ce înveți?

La cursul de engleză pentru viitorii însoțitori de bord vei avea parte de un training intensiv de limba engleză în care vei învăţa:

 • Vocabularul specific aviaţiei
 • Cum să eviţi cele mai întâlnite tipuri de greşeli gramaticale
 • Cum să te exprimi cât mai simplu şi mai uşor în limba engleză
 • Cum să rezolvi testele scrise care se dau la proba de limba engleză
 • Cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Cum să faci față celor mai dificile probe de la interviul cu o companie aeriană
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație
Cursul este pentru tine dacă
 • Ai minim 18 ani
 • Vrei să fii însoțitor de bord
 • Nivelul tău de limba engleză este Beginner, Pre-intermediate sau Intermediate
 • Ai emoții când vorbești în public în limba engleză
 • Vrei să îți exersezi limba engleză la nivel conversațional
 • Vrei să exersezi testele scrise de limba engleză care se dau la recrutări
 • Ai raspuns corect la mai puțin de 15 întrebări la testul on-line de limba engleză
Înscrierea la curs

Pasul 1, Înregistrează-te: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs.

Taxa de participare

Pasul 2, Rezervă și achită: Îți poți rezerva locul la curs dacă plăteşti un avans de 300 lei, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare, sau dacă plătești integral taxa de curs.

EARLY BOOKING DISCOUNT: 800 lei

Beneficiezi de acest preț special dacă, în funcție de cursul la care te-ai inscris, îți rezervi locul până pe:

 • 20 iunie pentru cursul care va avea loc pe 25 – 27 iulie

PREȚ ÎNTREG: 990 lei

Dacă îți rezervi un loc după data menționată la early booking

AVANS: 450 lei

Îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 450 lei, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare.

NOTE:

 • Avansul de 450 lei reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, garanția NU se returnează.
 • Dacă nu ajungi la curs, dar ne anunți cu 5 zile înainte de începerea cursului, avansul se reportează pentru unul dintre următoarele 2 cursuri organizate de Vreau să fiu stewardesă. În cazul în care nu ne anunți, avansul nu se reportează.
 • În cazul în care participantul se transferă de la un curs la altul, acesta nu beneficiază de reducerea early-booking.

 

Modalitate de plată

ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face si prin virament bancar pentru: SC Papion MEDIA SRL, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon 0726924847 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18, sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Taxa de participare include:
 • TRAINING

3 zile de training ce te vor ajuta să îți îmbunătățești limba engleză pentru interviu.

 • CV PERFECT

Îți aratăm cum trebuie să fie CV-ul perfect și împreună îl corectăm.

 • FIŞE DE LUCRU

Îți punem la dispoziție un set de teste de limba engleză precum cele de la interviu.

 • CADOU

Îți oferim cadou cărţi în format e-book despre viața însoțitorilor de bord.

 • COFFEE-BREAKS

Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe durata cursului.

 • CONSULTANȚĂ

Suntem alături de cursanți până la obținerea jobului.

Pasul 3, Confirmare: După ce ai plătit, primești un e-mail cu confirmarea locului. Verifică și în căsuța de spam. Urmează să ne cunoaștem la cursul English for cabin crew.

Pasul 4, Zbori: De la cursul English for cabin crew pleci pregătit să îți înfrunți emoțiile și să obții rezultate bune la interviu.

Părerea cursanților despre Cursul English for future Cabin Crew
[vc_tour interval=”3″]

Consider că acest curs este foarte util atât pentru cei care vorbesc fluent engleza cât și pentru cei care nu se descurcă excepțional pentru că aici la curs, pe lângă engleză, descoperi multe alte informații utile pentru cei interesați de cariera de însoțitor de bord. Sunt convinsă acest curs mă va ajuta!

M-am simțit minunat chiar dacă nu cunoșteam pe nimeni. M-am împrietenit cu ceilalți cursanți, iar pe tot parcursul cursului am aflat câte ceva nou, inclusiv în pauză discutam cu ceilalți colegi despre lucruri importante în cariera de însoțitor de bord. Cu siguranță voi recomanda cursul!

Diana L.

Pentru mine utilitatea vine din simplul fapt că îți dă încredere în tine, cu toții avem nevoie de acest lucru pentru că ne aflăm în fața unui nou început. Cursul te introduce într-o familie în care toți membrii au un vis comun, acela de zbura.

Consider că am aflat lucruri folositoare la care nici nu mă gândeam, tocmai datorită grupului și ” surprizelor” pregătite de voi. Cu siguranță îl voi recomanda de fiecare dată când voi avea ocazia.

Simona B.

Când am aplicat pentru acest curs m-am gândit ca îmi voi îmbunătăți doar abilitățile de comunicare în limba engleza, însă am plecat cu un bagaj bogat de cunoștințe despre tot ceea ce presupune domeniul aviației. Este cert ca așteptările mele au fost depășite cu mult.

Consider ca a fost un curs foarte util, curs ce ar trebui sa îl urmeze oricine vrea sa devină un însoțitor de bord. Felicitări Georgianei și Ancai pentru efortul depus și pentru treaba extraordinara pe care o fac.

Lavinia M.

În luna mai, echipa Vreau să fiu Stewardesă organiza primul curs de limba engleză pentru viitori însoțitori de bord. Atunci am cunoscut-o pe Alina. Niciodată nu crezuse că va fi stewardesă, căci avea impresia că e prea mică de înălțime. Alina era nesigură pe engleză ei, așa că a decis să urmeze un cursul English for cabin crew din mai. Pe 14 august 2014, Alina a primit vestea cea mare de la Al Maha Airways, ea se numără printre primele 3 romance care vor lucra pentru noua companie aeriană. Citește povestea Alinei

[/vc_tour]
Gina - fostă cursantă, actuală stewardesă la Qatar Aiways
gina catalina qatar airways 300x200 English for cabin crew

Înaltă, slabă, picioare lungi și-o carieră de câțiva ani buni ca model – în câteva cuvinte v-o prezint pe cea care urmează să îmbrace uniforma vișinie de la Qatar Airways. Marea problemă a Ginei erau emoțiile: nu reușea să și le stăpânească atunci când vorbea în public, însă la polul opus era o fire extrem de expansivă, mereu în căutarea unor răspunsuri la dilemele ei cu privire la cariera de stewardesă. Citește povestea Ginei

Adina - fostă cursantă, actuală stewardesă la Primera Air
primera air adina dumitriu 300x200 English for cabin crew

Ochii ei verzi-albaștri sunt primul lucru care te determină să o privești cu atenție. Zâmbește frumos, are o privire caldă și știe să se facă plăcută de la prima interacțiune. Ea este Adina, cursanta noastră care în scurt timp va opera primele zboruri ca stewardesă Primera Air. A urmat 2 cursuri alături de echipa noastră, iar la începutul lunii februarie visul ei a devenit realitate: a primit mult așteptatul GOLDEN EMAIL. Citește povestea Adinei

Alexandra - fostă cursantă, acum stewardesă Qatar Airways
cum ajungi stewardesa 300x200 English for cabin crew

Nu am să uit vreodată cum am stat eu toată noaptea să citesc toate articolele despre jobul de stewardesă și mai ales despre compania Qatar Airways, moment în care am aflat și despre proiectul Vreau să fiu Stewardesă. Cu toate „informațiile în mână” mi-am dat seama că aceasta este schimbarea de care am nevoie și că sunt persoana potrivită pentru un jobul de stewardesă. Citește povestea Alexandrei

Mirela - fostă cursantă, actuală stewardesă la Emirates
mirela turcu emirates 2 300x200 English for cabin crew

Pe Mirela am cunoscut-o în iulie, la cursul English for Cabin Crew, unde am avut bucuria să-i sărbătorim și ziua de naștere. Se pare ca i-a purtat noroc, caci astăzi Mirela este stewardesă Emirates. La început era timidă și își găsea mai greu cuvintele, avea emoții când vorbea în public, însă treptat, treptat a reușit să treacă peste toate impedimentele și să devină un candidat ideal pentru jobul de stewardesă. Citește povestea Mirelei