Modulul 1

English for Cabin Crew

pattern short Cursul English for cabin crew

18-29 ianuarie 2021

2 săptămâni de curs online intensiv

Despre curs

Programa

Echipa Vreau să fiu stewardesă propune persoanelor care vor să urmeze o carieră în aviație, dar nu sunt foarte bine pregătite la limba engleză, cursul English for cabin crew. Acest curs este dedicat celor care vor să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare orală şi scrisă în limba engleză și să se pregătească intens pentru interviurile cu companii aeriene în vederea obținerii jobului de însoțitor de bord.

 

Programa cursului English for cabin crew vine în ajutor candidaților care nu au reușit să treacă de testul scris de limba engleză de la interviul cu o companie aeriană, celor care nu au fluență în exprimare, dar și persoanelor care au emoții atunci când trebuie să vorbească în public în limba engleză și vor să își dezvolte vocabularul.

 

Cursul se desfăşoară în limba română și engleză, durează 2 săptâmâni /6 module în total, și poți participa dacă nivelul tau de limba engleză este Beginner, Pre-intermediate sau Intermediate.

 

Cursul English for cabin crew a debutat pe 23 mai 2014 și este primul și singurul curs din România dedicat persoanelor care vor să devină însoțitori de bord, însă întâmpină probleme în ceea ce privește limba engleză.

Ce înveți?

La cursul de engleză pentru viitorii însoțitori de bord vei avea parte de un training intensiv de limba engleză în care vei învăţa:

 • Vocabularul specific aviaţiei
 • Cum să eviţi cele mai întâlnite tipuri de greşeli gramaticale
 • Cum să te exprimi cât mai simplu şi mai uşor în limba engleză
 • Cum să rezolvi testele scrise care se dau la proba de limba engleză
 • Cum să îţi construieşti o prezentare personală care să impresioneze
 • Cum să faci față celor mai dificile probe de la interviul cu o companie aeriană
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Îți facem cadou 2 cărți despre interviurile în aviație

Cursul este pentru tine dacă:

 • Ai minim 18 ani
 • Vrei să fii însoțitor de bord
 • Nivelul tău de limba engleză este Beginner, Pre-intermediate sau Intermediate
 • Ai emoții când vorbești în public în limba engleză
 • Vrei să îți exersezi limba engleză la nivel conversațional
 • Vrei să exersezi testele scrise de limba engleză care se dau la recrutări
 • Vrei să îți dezvolți vocabularul și să înveți termeni specifici de aviație
 • Vrei să înveți cum să treci peste emoții și cum să te exprimi cât mai creativ la interviuri

Înscrierea la curs:

Pasul 1, Înregistrează-te: Completează formularul de participare ca să te înscrii la curs.

Taxa de participare

Pasul 2, Rezervă și achită: Îți poți rezerva locul la curs dacă plăteşti un avans de 300 lei, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare, sau dacă plătești integral taxa de curs.

PREȚ ÎNTREG: 300 EUR

AVANS: 100 EUR

Îţi poţi rezerva locul dacă plăteşti în avans 100 EUR, urmând ca până la începutul cursului să achiţi restul taxei de participare.

NOTE:

 • Avansul reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, nu mai poți ajunge la curs, garanția NU se returnează.
 • Dacă nu ajungi la curs, dar ne anunți cu 5 zile înainte de începerea cursului, avansul se reportează pentru unul dintre următoarele 2 cursuri organizate de Vreau să fiu stewardesă. În cazul în care nu ne anunți, avansul nu se reportează.

Modalitate de plată

ONLINE

Plata se poate face online, cu cardul. Selecteaza tipul de plată de mai jos (avans sau plata integrală) și în maxim 48 de ore îți trimitem confirmarea plății pe e-mail.

VIRAMENT BANCAR

Plata se poate face și prin virament bancar pentru PAPION MEDIA, CONT: RO87INGB0000999903930464, deschis la ING Bank.

Pentru informaţii suplimentare despre curs, vă rugăm să ne contactaţi la numărul de telefon +40736657766 în intervalul luni – vineri, între orele 10 – 18, sau pe adresa de email eu@vreausafiustewardesa.ro

*Numărul de telefon este strict dedicat persoanelor care au întrebări referitoare la cursurile și evenimentele marca Vreau să fiu stewardesă. Pentru întrebări referitoare la interviuri sau meseria de stewardesă vă rog să ne scrieți pe e-mail.

Taxa de participare include

 • TRAINING

2 săptămâni de training ce te vor ajuta să îți îmbunătățești limba engleză pentru interviu.

 • CV PERFECT

Îți aratăm cum trebuie să fie CV-ul perfect și împreună îl corectăm.

 • FIŞE DE LUCRU

Îți punem la dispoziție un set de teste de limba engleză precum cele de la interviu.

 • CADOU

Îți oferim cadou cărţi în format e-book despre viața însoțitorilor de bord.

 • COFFEE-BREAKS

Asigurăm cafea, ceai, apă și sucuri pe durata cursului.

 • CONSULTANȚĂ

Suntem alături de cursanți până la obținerea jobului.

Pasul 3, Confirmare: După ce ai plătit, primești un e-mail cu confirmarea locului. Verifică și în căsuța de spam. Urmează să ne cunoaștem la cursul English for cabin crew.

Pasul 4, Zbori: De la cursul English for cabin crew pleci pregătit să îți înfrunți emoțiile și să obții rezultate bune la interviu.

anca dumitrescu trainer english for cabin crew 779x1024 Cursul English for cabin crew

TRAINER: ANCA DUMITRESCU

 

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, este trainer de aviație certificat la nivel internațional și are o experiență de peste 10 ani în comunicare și training de aviație. Anca iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare, iar pasiunea ei pentru predat transformă cursurile noastre de fiecare dată, căci mereu găsește calea cea mai frumoasă să ajungă la inima cursanților și să-i determine să lupte pentru visul lor.

 

În cele 3 zile de curs, Anca îți va demonstra că engleza poate fi aliatul tău principal la interviurile cu companii aeriene, te va învăța cum să îți îmbunătățești vocabularul, să ai mai multă încredere în tine când vorbești în limba engleză, să îți corectezi greșelile de exprimare și să vorbești în fața unui public fără emoții.

VIDEO – află mai multe despre curs