Emirates și Wizz Air recrutează la Cluj Napoca. Venim să te pregătim pentru interviuri

Două mari companii aeriene au anunțat că recrutează însoțitori de bord la Cluj Napoca în luna iunie.

 • Wizz Air – 10 iunie 2019, ora 9:00 la Grand Hotel Italia, Str. Vasile Conta nr. 2
 • Emirates – 26 iunie, ora 9:00 la Grand Hotel Italia, Str. Vasile Conta nr. 2

Ambele interviuri sunt de tip OPEN DAY așa că te poți prezenta direct la interviu, fără să fie nevoie să aplici online.

8-9 iunie: Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca

În perioada 8-9 iunie echipa Vreau să fiu Stewardesă va organiza la Cluj Napoca un curs intensiv de pregătire pentru viitori însoțitori de bord, în cadrul căruia participanții au ocazia să se pregătească pentru interviurile Wizz Air și Emirates anunțate la Cluj Napoca.

Te așteaptă un curs complex, cu o durată de 8-10 ore/zilnic, în care trainerul va avea grijă să primești toate informațiile de care ai nevoie ca să treci cu succes de interviurile cu mari companii aeriene.

Ce vei învăța la Cursul Vreau să fiu Stewardesă

 • Simulezi toate probele de interviurile cu mari companii aeriene
 • Înveți cum trebuie să rezolvi sarcinile date de recrutori
 • Înveți cum să te prezinți, cum să te îmbraci și ce va trebui să (NU) spui la interviu
 • Simulezi și exersezi teste scrise de limba engleză
 • Exersezi întrebări și răspunsuri specifice interviului final
 • Înveți tehnici de public speaking, gândire creativă și depășirea emoțiilor
 • Afli ce companii aeriene recrutează cel mai des însoțitori de bord, cum decurge interviul și ce așteptări au de la candidați
 • Înveți ce trebuie să conțină CV-ul tău astfel încât să te reprezinte
 • CV-ul fiecărui cursant este verificat şi corectat
 • Bonus: îți facem cadou 2 cărți în format .pdf despre interviurile din aviație

Pe parcursul celor 2 zile de curs, vei avea ocazia să înveţi şi să te pregătești intensiv pentru interviul cu orice companie aeriană: de la modul în care comunici, atitudine, imagine personală, până la simularea efectivă a unui interviu în faţa unui examinator. La finalul interviului simulat, fiecare participant va primi feedback direct în legătura cu modul în care s-a prezentat, cât și despre cum a acumulat și aplicat cunoștințele dobândite la curs.

Mai mult, la final de curs, fiecare participant va avea un CV perfect, verificat şi corectat îndeaproape de unul din specialiștii Vreau să fiu Stewardesă.

De ce să alegi un curs Vreau să fiu Stewardesă?

 1. pentru ca suntem primii care au organizat în România cursuri de pregătire stewardese
 2. pentru ca, până în prezent, am pregătit peste 2300 de cursanți și am organizat peste 100 de cursuri pentru viitori însoțitori de bord în România, Rep Moldova, Serbia și Italia
 3. pentru ca avem o rată de succes de 80% – ceea ce înseamnă ca 80% din cursanții noștri trec de interviul cu o companie aeriană și își împlinesc visul
 4. pentru ca suntem o echipă de traineri extrem de bine pregătită care livrează traininguri la cel mai înalt nivel. Și nu o spunem doar noi, o spun toți cei care s-au pregătit până acum alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Despre ei puteți citi aici.
 5. pentru că ne dorim să oferim o altfel de experiență de învățare cursanților noștri, tocmai de aceea cursurile noastre îmbină aspecte teoretice cu multă practică, astfel încât cursanții noștri să fie cât mai pregătiți pentru un interviu la o companie aerienă.
 6. pentru ca la curs afli informații și asimilezi o serie de cunoștințe pe care nu le poți găsi în altă parte sau pe internet;
 7. pentru că echipa Vreau să fiu Stewardesă este alături de toți cursanții săi până în momentul angajării lor, oferindu-le suport și îndrumare.
 8. Pentru că din 2019 avem un parteneriat exclusiv cu firma de recrutare internațională MECCTI, astfel că facilităm angajarea cursanților noștri la mari companii aeriene.

Ne vedem la curs!

Atmosfera de la Cursurile Vreau să fiu Stewardesă

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.