Emirates redeschide angajările. Acum poți aplica online pe site-ul companiei

Recent vă anunțam că Emirates are de gând să reînceapă angajările curând, conform unui mesaj intern trimis către angajați de către vicepreședintele companiei. Iată că acum e oficial, după o pauză de aproape un an și jumătate, Emirates redeschide angajările, iar din acest moment puteți aplica online pe siteul companiei, aici.

Cerințe stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Primul pas pentru a primi o invitație la un interviu Emirates este să aplici online pe siteul companiei, urmând ca apoi să treci printr-un interviu video, iar la final să primești invitația mult așteptată.

Pentru aplicația online, ai nevoie să pregătești un CV perfect(dacă ai nevoie de ajutor în realizarea CV-ului, te putem ajuta noi – detalii aici) și un set de fotografii(full body și bust).

Mult succes tuturor! Să auzim vești bune!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord la mari companii aeriene, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Emirates redeschide angajările. Acum poți aplica online pe site ul companiei

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment