Emirates recrutează însoțitori de bord pe 17 decembrie la București

Compania aeriană Emirates revine în România și recrutează însoțitori de bord pe 17 decembrie la București .

Interviul va începe la ora 08.00, iar locația interviului de la București va fi comunicată ulterior.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Pregătește-te alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă:

  1. Îți realizăm un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici.
  2. Pe 15 decembrie, chiar înainte de interviul Emirates,  te pregătim să treci cu succes de recrutare în cadrul unui curs intensiv. Ți-am pregătit o zi de curs în care să exersezi toate probele de la interviul Emirates, să înveți cum să te prezinți cât mai bine în fața recrutorilor și cum să le răspunzi la întrebări. Detalii aici.
  3. Dacă nu poți ajunge la niciunul din cursurile noastre, poți oricând opta pentru o sesiune de private coaching, atât față în față, cât și pe Skype cu unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Detalii despre private coaching ai aici.

Succes tuturor!

[vc_message]

Înscrie-te la cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, iar noi te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord la o mare companie aeriană. Cursul este unul intensiv, cu traineri care au făcut carieră în aviație și recrutare, o materie foarte bine structurată care să te familiarizeze cu tot ce înseamnă procesul de recrutare din aviație, probele de interviu, testele scrise de limba engleză și modul în care trebuie să te comporți față în față cu recrutorii. Îți realizăm inclusiv CV-ul cu care vei merge la interviu și fotografiile, astfel încât dosarul tău să fie impecabil. Rezervă-ți acum locul la curs. Detalii aici.

[/vc_message]

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.