stewardesa la emirates

Emirates recrutează la Chișinău pe 29 august

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord pe 29 august la Chișinău, Moldova.

Fiind vorba de un interviu de tip Assesment Day, prezența la interviu se va face numai  pe bază de invitați , dacă persoana îndeplinește condițiile impuse de companie.

Înscrierea pentru interviu se va face online.Găsiți toate detaliile despre procesul de recrutare  Emirates pe noul site disponibil aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Interviul va începe la ora 08.00, iar locul unde se va ține urmează să fie anunțat în perioda următoare. Recrutarea se va face în cooperare cu agenția de recrutare Arabian Centre

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te putem ajuta să:

  • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
  • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates – poți alege să participi fie la cursul de 1 zi pentru pregătirea interviului Emirates organizat pe 18 august în paralel la București și la Cluj – detalii aici, fie la 2 zile de curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă care are loc în perioda 28 – 29 iulie la Iași detalii aici; În cadrul pregătirii avem grijă să exersezi toate probele de la interviu, să înțelegi cât mai bine mecanismul de recrutare Emirates și cum trebuie să oferi cele mai bune răspunsuri în fața recrutorilor.

Succes tuturor!

 

Echipa Vreau să fiu stewardesă organizează la Iași, Cluj Napoca și Timișoara un curs de pregătire intensiv de 2 zile dedicat persoanelor care vor să lucreze ca însoțitori de bord pentru companii aeriene din Orientul Mijlociu și Europa. Detalii aici.

Mihai Rucsandra avatar 80x80 Emirates recrutează la Chișinău pe 29 august

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.