Emirates recrutează în noiembrie la Brașov și Sibiu

Compania aeriană Emirates va recruta însoțitori de bord în luna noiembrie la Brașov și Sibiu.

 • 19 noiembrie: Brașov, 09:00 AM

Unde: Kronwell Brasov Hotel; 7 Gării Bvd, 500203 Brașov

 • 22 noiembrie: Sibiu, 09:00 AM

Unde: Hilton Sibiu; 1st Padurea Dumbrava Street, Sibiu, 55039

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60 cm
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și vouă, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord Emirates

 1. În perioda 710 noiembrie vom organiza un curs intensiv de 4 zile care te pregătește să treci cu succes atât de de interviul Emirates, cât și de interviul cu orice altă companie aeriană. Te așteaptă un training intensiv în care poți simula toate probele de interviuri alături de 4 traineri cu vastă experiență în training și recrutare, înveți totul despre jobul de însoțitor de bord, îți facem fotografii profesionale și un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.
 2. Dacă vrei să îți îmbunătățești engleza pentru interviu, te așteptăm la cursul English for Cabin Crew în care te învățăm să comunici mai bine în limba engleză, îți dezvoltăm vocabularul și tehnicile de public speaking, exersezi probele de interviu și îți facem un CV perfect. Detalii și înscrieri aici.
 3. Dacă nu poți ajunge la curs, te pregătim în cadrul unor sesiuni de private coaching alături de traineri noștri, fie față în față, fie online pe skype sau facetime. Detalii aici.

 

Succes tuturor!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.