stewardese emirates

Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău pe 6 februarie

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău, pe 6 februarie.Interviul este de tip Assessment Day (ceea ce înseamnă că ai nevoie de o invitație din partea companiei ca să participi) și se derulează prin intermediul agenției de recrutare TopJobs. Aplicațiile se primesc de către agenție până pe 2 februarie. 

Pentru a putea participa la recrutarea Emirates de la Chișinău, trebuie să treci de preselecția organizată de TopJobs. Iți poți depune CV-ul la TopJobs până pe 2 februarie pe strada Pushkin nr. 5/4 , etajul 2, Chișinău, nr de tel:  +373 22 887 111

CERINȚE STEWARDESĂ EMIRATES:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale
 • fire sociabilă, cu bune abilităti de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

TE PUTEM AJUTA SĂ:

– să te pregătești pentru interviu și să exersezi toate probele de la interviul Emirates în cadrul unui curs pregătitor intensiv organizat de echipa Vreau să fiu Stewardesă la Chișinău. Înscrie-te acum!

– ai un CV perfectDetalii aici.

Ce mai trebuie să știi:

*Emirates organizează un Open Day și la București pe 23 ianuarie la Hotel Sheraton. Detalii despre această recrutare găsiți aici.

** echipa Vreau să fiu Stewardesă a mai organizat un curs pregătitor la Chișinău și în noiembrie 2015, despre care poți citi aici.

**ale articole pe care trebuie să le citești înainte de a merge la interviu:

2 Comments
 • Delia
  Posted at 21:52h, 04 ianuarie Răspunde

  Buna,

  Sunt din Chisinau si am fost la recrutarea din 5 decembrie la Bucuresti. A fost de tip Open Day si nu am trecut nici de proba CV drop. Mai pot participa acum la recrutarea de la Chisinau?

  Mersi.

  • Anca Dumitrescu
   Anca Dumitrescu
   Posted at 12:59h, 05 ianuarie Răspunde

   Bună Delia,

   Poți merge și acum la Chișinău, mai ales dacă nu ai trecut de Open Day la București. Succes, poate ne și cunoaștem când echipa noastră va veni la Chișinău!

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.