Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău în 12 mai

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău, pe 12 mai 2019. Interviul este de tip Assessment Day (ceea ce înseamnă că ai nevoie de o invitație din partea companiei ca să participi) și se derulează prin intermediul agenției de recrutare Arabian Center.  

Pentru a putea participa la recrutarea Emirates de la Chișinău, trebuie să treci de preselecția organizată de compania de recrutare Arabian Center. Cei interesați sunt rugați să trimită un CV și o poză pe adresa de email olga@jobsglobal.com și mihaella@jobsglobal.com

CERINȚE STEWARDESĂ EMIRATES:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale
 • fire sociabilă, cu bune abilităti de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Cu ce documente te prezinți la interviu:

CV în limba engleză (ai grijă să ai un CV perfect, e cartea ta de vizită în fața recrutorilor; dacă ai nevoie de ajutor la realizarea lui, noi te putem ajuta. Detalii aici)

fotografii: pentru interviu trebuie să ai un set de fotografii profesionale: full body și tip pașaport, pe fundal alb. Dacă treci de preselecție, ar trebui să ai pregătite o fotografie de tip full body și 8 de tip pașaport.

*Precizare: recrutorii Emirates nu specifică pentru interviu numărul sau tipul de fotografii pe care să le aduci, ci menționează doar “one photograph”,însă ar fi mai bine să ai pregătit, încă de la început, tot setul de fotografii de care vei avea obligatoriu nevoie la Assessment Day.

– copie după pașaport sau copie după buletin în caz că nu ai pașaport în prezent; nu este acceptat pașaportul temporar

– copie după ultima diplomă de studii (nu trebuie tradusă și nici legalizată)

Te putem ajuta:

 • să ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
 • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates (poți alege fie o sesiune de private coaching – detalii aici, fie un curs pregătitor complet Vreau să fiu Stewardesă – detalii aici)

Succes tuturor!

Dacă vrei să lucrezi ca însoțitor de bord, vino la cursurile Vreau să fiu Stewardesăși vei beneficia de o pregătire completă pentru interviul cu ORICE companie aeriană. Traineri noștri te vor învăța tot ce ai de făcut pentru a trece cu succes de interviu. Iată cursurile pe care le avem programate în următoarele 2 luni:

  • 11-14 aprilie 2019: cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă de 4 zile, la București (detalii aici)
  • 16-18 mai 2019: cursul English for Cabin Crew la București (detalii aici)
  • 8-9 iunie: curs Vreau să fiu Stewardesă la Cluj Napoca(detalii aici)
  • sesiuni private de pregătire, față în față sau pe Skype, dacă nu poți ajunge la cursurile noastre. (detalii aici)
Mihai Rucsandra avatar 80x80 Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău în 12 mai

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

2 comments

 • Alexandra aprilie 29, 2019   Reply →

  Buna, de curand am implinit 30 si nu am experienta in domeniul aviatiei, pot fi un candidat eligibil pt Emirates?
  Multumesc 🙂

  • Anca Dumitrescu mai 8, 2019   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Alexandra,

   Experienta in aviatie nu este necesara la nicio companie aeriana(daca nu se precizeaza altceva in anuntul de angajare). Majoritatea operatorilor aerieni se orienteaza spre candidati buni, care cel mult sa aiba experienta anterioara in customer service(orice job care a implicat lucrul cu oamenii). Pana la 35 de ani poti aplica fara probleme pentru un astfel de job (si mai ales cu multa incredere!) Mult succes iti dorim!

   Ganduri bune,
   Anca

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.