Emirates recrutează în martie la București

Compania aeriană Fly Emirates a anunțat o nouă recrutare de însoțitori de bord în pe 24 martie 2019 la București, Hotel Sheraton București, Calea Dorobanților, nr.5-7

Interviul va începe la ora 08.00.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Important: Emirates recrutează și în februarie la București și Timișoara. Găsești toate detaliile despre aceste recrutări aici.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Pregătește-te alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă:

  1. Îți realizăm un CV perfect pentru interviu: detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici.
  2. În perioada 21-24 februarie vom organiza cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă complet, în cadrul căruia timp de 4 zile te pregătești intensiv pentru interviurile cu orice companie aeriană, îți facem un CV perfect și fotografii profesionale. Acesta este cel mai complex curs de pregătire însoțitori de bord din România. Rezervă-ți un loc aici.
  3. Îți pregătim nivelul de limba engleză: dacă vrei să comunici cât mai bine în limba engleză la interviul Emirates, să exersezi teste scrise ca la interviu, să înveți tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, vino în perioada 22-24 martie la cursul English for Cabin Crew. Înscrie-te aici.
  4. Dacă nu poți ajunge la niciunul din cursurile noastre, poți oricând opta pentru o sesiune de private coaching, atât față în față, cât și pe Skype cu unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Detalii despre private coaching ai aici.

Succes tuturor!

Georgiana Ene avatar 80x80 Emirates recrutează în martie la București

About Georgiana Ene

Georgiana este co-fondator al proiectului Vreau să fiu Stewardesă, coordonează organizarea cursurilor și evenimentelor și are în grijă imaginea și buna funcționare a site-ului. Are o experiență de peste 10 ani în jurnalism, marketing și comunicare.

You may also like

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.