Emirates recrutează în luna octombrie la București și Timișoara

Compania aeriană Emirates revine în România și recrutează însoțitori de bord pe 9 octombrie la București și pe 12 octombrie la la Timișoara.

Locația interviului de la București este Hotel Pullman World Trade Center , Piața Montreal 10, București

Locația interviului de la Timișoara este Hotel Timișoara, str. Mărășești nr.1-3

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Interviul va începe la ora 08.00 în ambele orașe, iar locul unde se va ține urmează să fie anunțat în perioda următoare.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Pe 6 octombrie te pregătim să treci cu succes de interviul Emirates. Organizăm o zi intensivă de curs concomitent la București și Timișoara, în care vei putea exersa toate probele de la interviu alături de trainerii Vreau să fiu Stewardesă, vei învăța cum să răspunzi la întrebările puse de recrutori și ce greșeli să eviți pe toata durata recrutării. Detalii și înscrieri aici.

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te putem ajuta să:

 • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
 • să te pregătești intensiv pentru interviul Emirates – organizăm o zi de curs în care să exersezi fiecare probă de interviu și să înveți cum să răspunzi cât mai bine la întrebările pus de recrutori – detalii aici

Succes tuturor!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. 

Mihai Rucsandra avatar 80x80 Emirates recrutează în luna octombrie la București și Timișoara

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

2 comments

 • Valentina septembrie 18, 2018   Reply →

  Buna, as vrea sa vin la cursul vostru pregatitor , insa cat mai aproape de data interviului. Am o mica nelamurire acum. Am participat la Open Day pe 23 august la Bucuresti si am picat la proba de grup. As vrea sa merg si acum , in octombrie, insa stiu ca au regula de a aplica din nou abia dupa 6 luni. Au de unde sa stie ca am fost si in august avand in vedere ca nu am ajuns la FI, nu m-am inscris pe site si nu am completat vreun formular? Ma gandesc ca nu au bagat datele din CV in vreo baza de date. 😀 Multumesc si felicitari pentru ceea ce faceti!

  • Anca Dumitrescu septembrie 19, 2018   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Buna Valentina,

   Te asteptam cu mare drag la noi la curs. Organizam o pregatire dedicata Emriates chiar pe 6 octombrie, ai aici detaliile: https://vreausafiustewardesa.ro/pregatire-pentru-interviul-emirates/

   Cat despre participarea la un nou interviu, atat timp cat nu ai ajuns la FI si nu te-a inregistrat nimeni pe nicaieri, e perfect, poti merge fara probleme la noua recrutare. Daca mai ai nevoie de alte informatii, te rugam sa ne scrii!

   Un gand bun,
   Anca

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.