Emirates recrutează în iunie la Timișoara și Cluj Napoca

Compania aeriană Fly Emirates va recruta însoțitori de bord în iunie la Timișoara și Cluj Napoca.

 • 24 iunie: Timișoara
 • 26 iunie: Cluj Napoca

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Venim la Cluj Napoca șă te pregătim să treci cu succes de recrutare

 1. În perioada 08-09 iunie vom organiza un curs pregătitor pentru interviu la Cluj Napoca. Înscrie-te acum, iar noi te pregătim de interviul Emirates care va avea loc la Cluj Napoca, cât și pentru alte interviuri organizate de mari companii aeriene.  Timp de 2 zile vei exersa toate probele de la interviuri, vei învăța cum să faci o prezentare impecabilă în fața recrutorilor și cum să răspunzi la cele mai dificile întrebări. De asemenea, îți facem un CV perfect pentru recrutare. Înscrieri aici.
 2. Îți realizăm un CV perfect pentru interviu: detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici.
 3. În perioada 20-23 iunie vom organiza cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă complet, în cadrul căruia timp de 4 zile te pregătești intensiv pentru interviurile cu orice companie aeriană, îți facem un CV perfect și fotografii profesionale. Acesta este cel mai complex curs de pregătire însoțitori de bord din România. Rezervă-ți un loc aici.
 4. Îți pregătim nivelul de limba engleză: dacă vrei să comunici cât mai bine în limba engleză la interviul Emirates, să exersezi teste scrise ca la interviu, să înveți tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, vino în perioada 16-18 mai la cursul English for Cabin Crew. Înscrie-te aici.
 5. Dacă nu poți ajunge la niciunul din cursurile noastre, poți oricând opta pentru o sesiune de private coaching, atât față în față, cât și pe Skype cu unul din trainerii Vreau să fiu Stewardesă. Detalii despre private coaching ai aici.

Succes tuturor!

1 Comment
 • Selmerean Oana
  Posted at 15:47h, 09 iunie Răspunde

  I want to be air hostess .

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.