Emirates recrutează în august la București și Cluj Napoca

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord pe 20 august la Cluj Napoca și pe 23 august la București.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre poți găsi pe siteul Emirates.

Interviul va începe la ora 08.00, iar locul unde se va ține urmează să fie anunțat în perioda următoare.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te putem ajuta să:

 • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
 • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates – poți alege să participi fie la cursul de 1 zi pentru pregătirea interviului Emirates organizat pe 18 august în paralel la București și la Cluj – detalii aici, fie la 2 zile de curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă care are loc în perioda 28 – 29 iulie la Iași – detalii aici; În cadrul pregătirii avem grijă să exersezi toate probele de la interviu, să înțelegi cât mai bine mecanismul de recrutare Emirates și cum trebuie să oferi cele mai bune răspunsuri în fața recrutorilor.

Succes tuturor!

Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa noastră la Cluj sau București din data de 18 august, sau la Iași în data de 28 – 29 iulie. 

Mihai Rucsandra avatar 80x80 Emirates recrutează în august la București și Cluj Napoca

About Rucsandra Mihai

Rucsandra are experiență de 28 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service. Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

You may also like

4 comments

 • Ana iunie 25, 2018   Reply →

  Buna seara! Din experienta dv.,credeti ca interviul va avea loc tot la hotelul Sheraton? Cam care ar fi probabilitatea sa se desfasoare interviul in alta locatie?
  Multumesc!

  • Rucsandra Mihai iunie 28, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Ana,

   Probabilitatea ca interviul să aibă loc la același hotel este mare, dar nimeni nu poate garanta asta. Interviurile sunt organizate de compania respectiva si locația va fi anunțată în timp util.
   Noi vom anunța pe site-ul nostru locația unde va avea loc interviul.
   Mult succes!

   Rucsandra

 • dani iunie 26, 2018   Reply →

  Se poate reaplica daca am fost in iunie la ei la interviu?

  Multuemsc

  • Rucsandra Mihai iunie 28, 2018   Reply →
   Rucsandra Mihai

   Bună Dani,

   În ce fază a interviului ai fost respinsă? Dacă ai fost respinsă intr-o fază preliminară, gen CV drop,poți să încerci să aplici și mai repede decât 6 luni, cât ar trebui să aștepți în mod normal.Oricum, te sfătuiesc să îți faci altă adresă de email. Dacă ai fost respinsă într-o fază superioară, va trebui să aștepți cele 6 luni și abia apoi să aplici din nou.
   Mult succes!

   Rucsandra

Leave a comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.