Emirates recrutează însoțitori de bord pe 22 februarie 2020 la Chișinău

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău, pe 22 februarie 2020. Interviul este de tip Assessment Day (ceea ce înseamnă că ai nevoie de o invitație din partea companiei ca să participi) și se derulează prin intermediul agenției de recrutare Arabian Center.  

Pentru a putea participa la recrutarea Emirates de la Chișinău, trebuie să treci de preselecția organizată de compania de recrutare Arabian Center. Cei interesați sunt rugați să trimită un CV și o poză pe adresa de email olga@jobsglobal.com și mihaella@jobsglobal.com

Cerințe stewardese Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale
  • fire sociabilă, cu bune abilităti de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

 

Cu ce documente te prezinți la interviu:

– CV în limba engleză (ai grijă să ai un CV perfect, e cartea ta de vizită în fața recrutorilor; dacă ai nevoie de ajutor la realizarea lui, noi te putem ajuta. Detalii aici)

– fotografii: pentru interviu trebuie să ai un set de fotografii profesionale: full body și tip pașaport, pe fundal alb. Dacă treci de preselecție, ar trebui să ai pregătite o fotografie de tip full body și 8 de tip pașaport.

*Precizare: recrutorii Emirates nu specifică pentru interviu numărul sau tipul de fotografii pe care să le aduci, ci menționează doar “one photograph”, însă ar fi mai bine să ai pregătit, încă de la început, tot setul de fotografii de care vei avea obligatoriu nevoie la Assessment Day.

– copie după pașaport sau copie după buletin în caz că nu ai pașaport în prezent; nu este acceptat pașaportul temporar

– copie după ultima diplomă de studii (nu trebuie tradusă și nici legalizată)

Te putem ajuta să treci cu succes de interviul cu orice companie aeriană:

  • Pregătește-te pentru a deveni însoțitor de bord la cursul nostru (4-5 aprilie 2020, Chișinău) special conceput pentru a te ajuta să treci cu succes interviul la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

 

  • Dacă nu poți ajunge la cursul pregătitor, te putem ajuta cu o sesiune de pregătire online de private coaching – detalii aici.

 

  • De asemenea, ne putem ocupa și să ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici).

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.