Emirates recrutează la Chișinău pe 9 februarie

Compania aeriană Emirates recrutează însoțitori de bord la Chișinău, pe 9 februarie. Interviul este de tip Assessment Day (ceea ce înseamnă că ai nevoie de o invitație din partea companiei ca să participi) și se derulează prin intermediul agenției de recrutare Arabian Center.  

Pentru a putea participa la recrutarea Emirates de la Chișinău, trebuie să treci de preselecția organizată de compania de recrutare Arabian Center. Cei interesați sunt rugați să trimită un CV și o poză pe adresa de email  olga@jobsglobal.com.

CERINȚE STEWARDESĂ EMIRATES:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60m
  • să ai minim studii liceale
  • fire sociabilă, cu bune abilităti de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

Cu ce documente te prezinți la interviu:

– CV în limba engleză (ai grijă să ai un CV perfect, e cartea ta de vizită în fața recrutorilor; dacă ai nevoie de ajutor la realizarea lui, noi te putem ajuta. Detalii aici

– fotografii: pentru interviu trebuie să ai un set de fotografii profesionale: full body și tip pașaport, pe fundal alb. Dacă treci de preselecție, ar trebui să ai pregătite o fotografie de tip full body și 8 de tip pașaport.

*Precizare: recrutorii Emirates nu specifică pentru interviu numărul sau tipul de fotografii pe care să le aduci, ci menționează doar “one photograph”,însă ar fi mai bine să ai pregătit, încă de la început, tot setul de fotografii de care vei avea obligatoriu nevoie la Assessment Day.

– copie după pașaport sau copie după buletin în caz că nu ai pașaport în prezent; nu este acceptat pașaportul temporar

– copie după ultima diplomă de studii (nu trebuie tradusă și nici legalizată)

Te putem ajuta:

  • să ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
  • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Emirates (poți alege fie o sesiune de private coaching – detalii aici, fie un curs pregătitor complet Vreau să fiu Stewardesă – detalii aici)

Succes tuturor!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.