Emirates recrutează la București și Iași în iulie

Compania aeriană Fly Emirates va recruta însoțitori de bord în luna iulie la București și Iași.

 • 18 Iulie: București
 • 30 Iulie: Iași

*ora și locațiile interviurilor vor fi anunțate ulterior.

Fiind vorba de un interviu de tip Open Day, orice persoană poate participa, dacă îndeplinește condițiile impuse de companie. Mai multe detalii despre acest job poți găsi pe siteul Emirates.

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

 • vârsta minimă 21 ani
 • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
 • înălțime minimă de 1.60m
 • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
 • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
 • fluență în limba engleză

Probele de la interviul Emirates

Am scris foarte multe articole în ultima perioada despre cum a fost la interviurile Emirates organizate anul acesta în mai multe orașe din Europa. Cursanții noștri care au ajuns până la interviul final ne-au povestit experiențele lor de interviu și probele prin care au trecut. În speranța că experiența lor vă este utilă și voua, vă invităm să citiți aceste articole aici.

Te pregătim să obții jobul de însoțitor de bord Emirates

 1. În perioada 20-23 iunie vom organiza cursul pregătitor Vreau să fiu Stewardesă complet, în cadrul căruia timp de 4 zile te pregătești intensiv pentru interviurile cu ORICE companie aeriană(cu accent pus pe interviul Emirates), îți facem un CV perfect și fotografii profesionale. Acesta este cel mai complex curs de pregătire însoțitori de bord din România. Rezervă-ți un loc aici.
 2. În perioda 13-14 iulie vom organiza un curs intensiv de 2 zile care te pregătește să treci cu succes de interviul Emirates și Wizz Air. 2 zile de training în care poți simula toate probele de interviu alături de un trainer cu vastă experiență în training și recrutare. Detalii și înscrieri aici.
 3. Îți pregătim nivelul de limba engleză: dacă vrei să comunici cât mai bine în limba engleză la interviul Emirates, să exersezi teste scrise ca la interviu, să înveți tehnici de public speaking și de depășire a emoțiilor, vino în perioada 25-27 iulie la cursul English for Cabin Crew. Înscrie-te aici.

Succes tuturor!

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.