Emirates, Qatar Airways și Wizz Air recrutează la București, în noiembrie și decembrie

3 mari companii aeriene și-au anunțat recrutările în România în noiembrie și decembrie. Wizz Air, Emirates și Qatar Airways vor selecta însoțitori de bord la București în următoarele săptămâni, așa că ai de unde să alegi compania aeriană care ți se potrivește cel mai bine pentru a-ți începe cariera în aviație.

  • Wizz Air recrutează pe 22 noiembrie la București, iar interviul vizează selecția de însoțitori de bord pentru baza Wizz din Londra. Interviul este de tip Open Day, ceea ce înseamnă că te poți prezenta direct, fără să aplici online – mai multe detalii aveți aici.

 

  • Qatar Airways va organiza o sesiune de recrutare la finalul lui noiembrie, tot la București. Compania din Doha a anunțat un interviu de tip Assessment Day – cea ce înseamnă că trebuie să aplici online ca să primești o invitație din partea companiei. Aplicațiile se pot trimite până pe 24 noiembrie. Ai toate detaliile despre această recrutare aici.

 

  • Emirates și-a anunțat prezența la București pe 17 decembrie, când va organiza o selecție de însoțitori de bord. Interviul este de tip Open Day, astfel că orice persoană care îndeplinește condițiile impuse de companie poate participa. Detalii despre recrutare aici.

Ești pregătit de interviuri?

Echipa Vreau să fiu Stewardesă îți pune la dispoziție o serie de cursuri/sesiuni de pregătire care să te transforme într-un candidat dorit de orice companie aeriană. Cursurile Vreau să fiu Stewardesă presupun un training intensiv care să te ajute să faci față cu brio unui interviu cu o companie aeriană și să fii angajat ca însoțitor de bord. Dar nu se rezumă doar la atât ceea ce facem noi la cursuri. Scopul principal este să te ajutăm să dobândești serie de abilități necesare în această meserie, să capeți mai multă încredere în tine, să comunici cât mai fluent în engleză (interviurile cu companiile aeriene se desfășoară doar în engleză), să reuști să vorbești în public fără emoții, să înveți să gândești cât mai creativ, să știi foarte clar ce ai de făcut la un interviu și cum să rezolvi fiecare task dat de recrutori, să ieși din zona ta de confort și să te dezvolți personal cât de mult poți.

Iată cum te poți pregăti:

1. Îți realizezi un CV perfect pentru interviu și fotografii profi (de CV ne ocupăm noi, ai toate detaliile despre serviciul Vreau să fiu Stewardesă de corectare și editare CV aici)

2. Curs pregătitor Vreau să fiu Stewardesă, 15-18 noiembrie la București: este primul curs de pregătire viitori însoțitori de bord conceput în România și oferă cursanților noștri toată pregatirea necesară pentru a trece cu succes de interviul cu ORICE companie aeriană. E un curs intensiv, durează 4 zile și include aproape 40 de ore de pregătire teoretică și practică la care cursanții noștri au acces, traineri cu experiență internațională în aviație și recrutare, un workshop special de HR, realizarea CV-ului și a fotografiilor necesare la interviu, pentru fiecare cursant în parte. La finalul acestui training, susținut integral în limba engleză, cursanții noștri acumulează toate informațiile și abilitățile necesare unui interviu de angajare ca însoțitor de bord. Poți citi mai multe detalii și te poți înscrie la acest curs aici.

3. Pregătire pentru interviul Emirates, 15 decembrie la București – Cursul durează o zi, 8-10 ore de pregătire, și se concentrează pe simularea tuturor probelor de la interviul Emirates. Este un curs adresat celor aflați deja la un nivel avansat, candidaților care știu ce presupun interviurile cu companii aeriene și au un nivel fluent de limba engleză. Dacă ai participat până acum la interviuri cu companii aeriene, dar nu ai trecut sau dacă ai deja o bază de cunoștințe în domeniu, dar ai nevoie de feedback și sfaturi din partea unor traineri avizați, atunci acest curs este pentru tine. Detalii și înscrieri aici.

4. Private coaching – dacă nu poți ajunge la cursurile noastre sau vrei să beneficiezi de pregătire individuală, ai la dispoziție și o variantă de private coaching, adică ședinte 1 to 1,  de consiliere și pregătire pentru interviu, alături de trainerii noștri. Acestea se pot realiza și online, via Skype, dacă nu ești din București. Am scris mai multe despre ce înseamnă private coaching aici. 

*nu uita că ne poți scrie oricând pentru mai multe informații pe adresa eu@vreausafiustewardesa.ro

Să zbori!

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.