Emirates are un nou site de recrutare pentru însoțitorii de bord

Emirates a lansat de curând un nou site dedicat recrutărilor de însoțitori de bord. Pagina http://www.emiratesgroupcareers.com are o nouă versiune, ce conține o serie de informații despre procesul de recrutare, ținuta de la interviu, condiții de îndeplinit de către candidați și beneficiile oferite de companie.

Cel mai probabil, Emirates se pregătește să reia angajările de însoțitori de bord sistate la finalul anului trecut din cauza crizei financiare prin care a trecut compania în ultimele luni. Reamintim că ultima recrutare de însoțitori de bord organizată de Emirates în România a fost în octombrie 2016.

Iată mai jos o serie de informații utile extrase din noul site Emirates:

Cerințe stewardesă Emirates

  • Minim 21 de ani la data angajarii
  • Să atingi cu mâna, ridicat pe vârfuri, 212 cm
  • Minim 160 cm înălțime
  • Minim diplomă de bacalaureat
  • Fluență în limba engleză, scris și vorbit
  • Fără tatuaje vizibile în uniformă
  • Fire sociabilă și ușor adaptabilă
  • Sănătos – apt pentru a practica meseria de însoțitor de bord

Salariu stewardesă Emirates + beneficii

Iată care va fi salariu tău dacă vei lucra ca însoțitor de bord Emirates:

Starting Pay:

Screen Shot 2017 05 23 at 18.24.07 Emirates are un nou site de recrutare pentru însoțitorii de bord

+ diurnă pentru layovere

+ bilete de avion cu reducere

+ cazare gratuită în apartamentele oferite de companie (un apartament pentru 2-3 persoane): Emirates pune la dispoziție apartamente mobilate în cele peste 50 de clădiri pe care le deține în mai multe zone din Dubai. Fiecare însoțitor de bord are propria sa camera, iar livingul și bucătăria se împart cu colegul/colegii de apartament. După perioada de probă de 6 luni, poți cere o altă cazare, în funcție de este liber în acel moment. Nu ai voie să primești vizitatori în apartament după ora 1 noaptea. Poți primi la tine maximum 2 membri ai familiei de 2 ori pe an pentru o perioadă de până la 30 zile pentru fiecare vizită – în total maxim 60 de zile.

+ transport gratuit panala/de la aeroport

+ concediu de 30 zile pe an

Să sperăm că acesta este primul semn că recrutările Emirates vor reîncepe curând, iar până atunci să ne pregătim cât mai bine pentru tot ceea ce înseamnă interviul cu o mare companie aeriană: de la modul în care te vei prezenta la interviu (ținută, coafură, machiaj) până la limba engleză, exersarea fiecărei probe în parte, public speaking și depășirea emoțiilor. Pregătirea este esențială când vine vorba de un interviu de însoțitor de bord.

Găsiți toate detaliile despre procesul de recrutare  Emirates pe noul site disponibil aici: http://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/

Succes tuturor!

Interviu Emirates

Pregătește-te să devii însoțitor de bord în cadrul cursului Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în cadrul cărora vei învăța tot ce ai nevoie să știi despre aviație, vei exersa probele de la interviuri, îți vei îmbunătăți limba engleza și tehnicile de vorbire în public, vei învăța cum să oferi cele mai creative răspunsuri în fața recrutorilor și cum să treci peste emoții. La finalul celor 4 zile de curs vei pleca acasă cu un CV perfect și cu fotografii profesionale. Înscrieri și detalii aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Emirates are un nou site de recrutare pentru însoțitorii de bord

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

Leave a comment