Emirates vrea să angajeze 3000 de însoțitori de bord în următoarea perioadă

Compania aeriană Emirates a anunțat o campanie de recrutare la nivel internațional de 3000 de însoțitori de bord în următoarele 6 luni, conform unui comunicat oficial al companiei.

După o periodă complicată cauzată de pandemie, când compania a fost nevoită să dea afară sau să trimită în concediu fără plată un număr semnificativ de însoțitori de bord și piloți, compania revine și are nevoie să angajeze 3000 de cabin crew și 500 de persoane pentru joburi la sol.

În acest moment, compania primește aplicații online, urmând ca în curând să anunțe modalitate de desfășurare a interviurilor: dacă vor fi online sau face 2 face (Open Day sau Assessment Day), așa cum o făceau înainte de pandemie.

 

Cerințe de angajare ca stewardesă Emirates:

  • vârsta minimă 21 ani
  • să atingi cu brațul 212 cm, desculț(ă), te poți ridica pe vârfuri
  • înălțime minimă de 1.60 cm
  • să ai minim studii liceale – diplomă de bacalaureat
  • fire sociabilă, cu bune abilități de comunicare și de munca într-o echipă multinațională
  • fluență în limba engleză

În acest moment sunt acceptate aplicații online pentru următoarele interviuri de tip Assessment Day, însă nu este precizată modalitatea în care va avea loc interviul: online sau fizic.

Puteți aplica pentru Emirates la acest link.

 

Te pregătim să fii cel mai bun candidat la interviul Emirates

Te pregătim pentru întregul proces de recrutare Emirates în cadrul unui curs complex, în care trainerii noștri te învață cum să fii cel mai bun candidat de la interviu. Înscrie-te la cursuri și pregătește-ți cariera în aviație împreună cu noi! Detalii aici.

 

No Comments

Post A Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.