Echipa

Noi suntem alături de tine

pattern short Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Rucsandra Mihai Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Trainer

Rucsandra Mihai

Rucsandra are o experiență de 30 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service.

 

Pe lângă cariera în aviația comercială, Rucsandra a lucrat ca însoțitor de bord în aviația privată pentru două companii din Pakistan și Rwanda.

 

Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

 

Cariera solidă în domeniul aviației comerciale și private, dar și competențele de trainer o recomandă pe Rucsandra ca una din cele mai în măsură persoane să pregatească însoțitori de bord în aviația privată, candidați care să înțeleagă și să aplice cele mai înalte standarde profesionale în munca lor printre nori.

Adriana Marcu Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Recrutor Qatar Airways

Adriana

Marcu

Adriana Marcu este fost recrutor și însoțitor de bord Qatar Airways, cu o experiență de 5 ani în cadrul companiei aeriene de 5 stele din Doha, unde a ajuns până la funcția de șef de cabină.

 

Cu o carieră impresionantă în diplomație  și aviație, dar și în domeniul umanitar (a fost parte din o serie de misiuni de menținere a păcii în Liban și Palestina), Adriana este un profesionist desăvârșit și un trainer cu experiență de la care cursanții noștri au ocazia să învețe foarte mult și să înțeleagă cum gândește un recrutor, la ce este atent în procesul de selecție și care sunt calitățile pe care acesta se așteaptă să le găsească într-un candidat la jobul de însoțitor de bord.

 

Să oferi ceea ce tu ai cel mai bun celorlalți, fie ei pasageri, colegi sau prieteni, înseamnă să dai universului oportunitatea să îți ofere ce are el mai bun, să ai parte de surprize, coincidențe și întâmplări minunate și oameni binevoitori. Și chiar funcționează! – Adriana Marcu

Roxana Ionut Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Trainer

Roxana

Ionuț

Roxana Ionuț a lucrat timp de 2 ani pentru una din cele mai prestigioase companii aeriene din Orientul Mijlociu, Gulf Air, în cadrul căreia a acumulat peste 3000 de ore de zbor. O persoană caldă, plină de răbdare și extrem de deschisă să ofere mai departe din experiența ei în aviație, Roxana este unul din trainerii care se transformă de-a lungul cursurilor în cel mai bun prieten al cursanților noștri. Are grijă ca aceștia să acumuleze cât mai multă informații din domeniu, să le fie alături în permanență și să le ghideze pașii spre nori.

 

“Urmând sfatul lui Ralph Waldo Emerson, „Întotdeauna fă ceea ce îți e frică să faci”, cele mai bune lucruri în viața mea s-au întâmplat când am pășit încrezătoare în afara zonei de confort.” – Roxana Ionuț

%name Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Happy wings giver

Georgiana Bîrdan

Georgiana Bîrdan este pasionată de aviație și iubește să vadă lumea din jurul ei fericită.

 

În cadrul Vreau să fiu Stewardesă, Georgiana este mintea limpede care are grijă ca toată munca noastră să fie perfect organizată, un fel de “zâna” cu bagheta magică care are grijă de cursurile și evenimentele noastre speciale în cele mai mici detalii. De asemenea, pasionată de scris și fotografie, Georgiana este alături de cursanți în drumul lor spre nori, ajutându-i cu informații relevante aât pe site, cât și pe toate canalele noastre de social media.

georgiana Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Co-fondator & Project Manager

Georgiana Ene

De profesie jurnalist, Georgiana a vrut să schimbe redacția în care lucra cu bordul unei aeronave românești, așa că a urmat cursurile singurei școli de aviație existente la vremea respectivă: Școala Superioară de Aviație Civilă. A obținut licența de însoțitor de bord, dar sistarea angajărilor în companiile românești din anii 2010 – 2011 (companii care angajează însoțitori de bord cu licență) au reîntors-o în redacție. Informațiile incomplete, disparate și de cele mai multe ori subiective cu privire la meseria de însoțitor de bord au determinat-o, în toamna lui 2013, să pună bazele proiectului Vreau să fiu Stewardesă, alături de Anca Dumitrescu.

Încântată că poate îmbina pasiunile sale pentru zbor și marketing cu meseria de jurnalist, Georgiana coordonează strategia de marketing a proiectelor marca Vreau să fiu Stewardesă, se ocupă de organizarea cursurilor și evenimentelor dedicate însoțitorilor de bord și nu îi scapă din vedere detaliile tehnice legate de construirea site-urilor vreausafiustewardesa.ro și howtobecabincrew.com

Anca dumitrescu 400x400 Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Co-fondator & Trainer

Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare.

Pentru Anca, cel mai important lucru e zâmbetul de pe chipul cursanților săi și bucuria de a inspira mii de tineri să își urmeze visul, să aibă mai multă încredere în ei și să pășească curajoși în drumul spre nori.

În cadrul Vreau să fiu Stewardesă, Anca scrie zilnic povești frumoase despre însoțitorii de bord, coordonează strategia editorială și de social media, răspunde zilnic la zeci de mesaje pe pagina de Facebook sau site și are grijă ca toate cursurile Vreau să fiu Stewardesă să decurgă perfect.

Pe Anca o poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.