Echipa

Noi suntem alături de tine

pattern short Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Rucsandra Mihai 300x300 Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Trainer

Rucsandra Mihai

Rucsandra are o experiență de 30 de ani în aviația comercială și privată. A zburat cu toți președinții României de după 1990 și a promovat până la funcția de șef de cabină, oferind mereu pasagerilor săi cel mai înalt nivel de customer service.

 

Pe lângă cariera în aviația comercială, Rucsandra a lucrat ca însoțitor de bord în aviația privată pentru două companii din Pakistan și Rwanda.

 

Rucsandra este însoțitor de bord cu o experiență semnificativă în domeniu, dar și trainer acreditat. Consideră că aviația este despre oameni, încredere, cunoștințe, și responsabilitate, despre onestitate, pasiune, profesionalism și competență.

 

Cariera solidă în domeniul aviației comerciale și private, dar și competențele de trainer o recomandă pe Rucsandra ca una din cele mai în măsură persoane să pregatească însoțitori de bord în aviația privată, candidați care să înțeleagă și să aplice cele mai înalte standarde profesionale în munca lor printre nori.

Roxana Ionut 300x300 Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Trainer

Roxana Ionuț

Roxana Ionuț a lucrat timp de 2 ani pentru una din cele mai prestigioase companii aeriene din Orientul Mijlociu, Gulf Air, în cadrul căreia a acumulat peste 3000 de ore de zbor. O persoană caldă, plină de răbdare și extrem de deschisă să ofere mai departe din experiența ei în aviație, Roxana este unul din trainerii care se transformă de-a lungul cursurilor în cel mai bun prieten al cursanților noștri. Are grijă ca aceștia să acumuleze cât mai multă informații din domeniu, să le fie alături în permanență și să le ghideze pașii spre nori.

 

“Urmând sfatul lui Ralph Waldo Emerson, „Întotdeauna fă ceea ce îți e frică să faci”, cele mai bune lucruri în viața mea s-au întâmplat când am pășit încrezătoare în afara zonei de confort.” – Roxana Ionuț

georgiana Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Co-fondator & Project Manager

Georgiana Ene

De profesie jurnalist, Georgiana a vrut să schimbe redacția în care lucra cu bordul unei aeronave românești, așa că a urmat cursurile singurei școli de aviație existente la vremea respectivă: Școala Superioară de Aviație Civilă. A obținut licența de însoțitor de bord, dar sistarea angajărilor în companiile românești din anii 2010 – 2011 (companii care angajează însoțitori de bord cu licență) au reîntors-o în redacție. Informațiile incomplete, disparate și de cele mai multe ori subiective cu privire la meseria de însoțitor de bord au determinat-o, în toamna lui 2013, să pună bazele proiectului Vreau să fiu Stewardesă, alături de Anca Dumitrescu.

Încântată că poate îmbina pasiunile sale pentru zbor și marketing cu meseria de jurnalist, Georgiana coordonează strategia de marketing a proiectelor marca Vreau să fiu Stewardesă, se ocupă de organizarea cursurilor și evenimentelor dedicate însoțitorilor de bord și nu îi scapă din vedere detaliile tehnice legate de construirea site-urilor vreausafiustewardesa.ro și howtobecabincrew.com

Anca dumitrescu 400x400 Echipa Vreau să fiu Stewardesă
Co-fondator & Trainer

Anca Dumitrescu

Pentru Anca, lucrul cu oamenii și metodele alternative de educație sunt cele mai mari bucurii din cariera sa. Trainer de aviație cu peste 8 ani de experiență în domeniu, Anca iubește să ofere experiențe unice de învățare la cursurile Vreau să fiu Stewardesă și să îi motiveze pe cursanții noștri să țintească cât mai sus din punct de vedere profesional. În 2013, pune bazele platformei Vreau să fiu Stewardesă alături de Georgiana, iar de atunci până în prezent s-a specializat constant în domeniul aviației. Anca este trainer cu certificare internațională, iar de la începutul anului 2019 a devenit recrutor pentru diferite companii aeriene. Până acum, Anca a recrutat însoțitori de bord pentru companiile arabe Saudia, Gulf Air și Flynas. Anca este cea care coordonează cursurile Vreau să fiu Stewardesă și strategia editorială a platformei noastre. De la ea poți primi mereu un sfat valoros despre tot ce înseamnă jobul de însoțitor de bord și procesul de recrutare la companiile aeriene, așa că nu ezita să îi scrii ori de câte ori ai nelămuriri! Iar dacă vrei să o cunoști, te așteptăm cu drag la cursurile noastre, unde îți va fi mentor în drumul tău spre nori!