EasyJet recrutează peste 1200 de însoțitori de bord

Compania aeriană EasyJet angajează însoțitori de bord fără experiență pentru o serie de baze din Europa precum Londra, Paris, Lyon și Toulouse.

În prezent, compania desfășoară o amplă campanie de angajare însoțitori de bord, propunându-și să recruteze peste 1200 de persoane în perioada următoare. Aceasta este cea mai mare campanie de angajare realizată de companie în cei 21 de ani de când este pe piață. Potrivit EasyJet, mai mult de jumătate din noi recrutați vor avea baza la Londra Gatwick.

Cerințe stewardesă/însoțitor de bord easyJet

 •  peste 18 ani
 •  înălțime între 160 și 190 cm;
 •  apt/ă din punct de vedere medical;
 •  fluent în limba engleză (scris și vorbit); dacă aplici pentru o alta bază în afara de Marea Britanie, trebuie să fii fluent și în limba țării respective
 • abilitate de a înota 25 de m fără vesta de salvare
 • posibilitatea de a munci și trăi în Marea Britanie fără restricții
 • să locuiești la 90 de minute de baza pentru care vei lucra
 • experiență în relația cu clienții
 • fără tatuaje sau piercinguri vizibile

Modalitate de aplicare la acest job:

Poți aplica pentru un job la una din bazele EasyJet accesând acest link.

Cum se desfășoară interviul?

În acest articol puteți citi pe larg cum se desfășoară un interviu pentru compania EasyJet. Ce trebuie să știți este că, pentru a participa la interviu, trebuie să vă deplasați la Londra, locul unde va avea loc recrutarea. Toate cheltuielile legate de deplasare vă aparțin. Iată probele care vă așteaptă la interviu:

1. Verificarea CV-ului și a pașaportului

2. Prezentarea companiei

3. Exerciții de grup
4. Prezentarea pachetului salarial
5. Interviul final

Cine este EasyJet?

Compania de tip lowcost EasyJet s-a lansat în anul 1996, iar prima rută deschisă a fost cea spre Amsterdam. În prezent, EasyJet este una din cele mai mari companii aeriene lowcost din Europa, cu peste 270 de aeronave în flotă și 880 de rute operate în 31 de țări, din 28 de baze.

Noi însoțitori de bord recrutați for zbura pe aeronave de tip Airbus, respectiv pe noul A320NEO. În prezent, peste 6900 de însoțitori de bord lucrează pentru EasyJet, companie care transportă anual 70 de milioane de pasageri. 

[vc_message message_box_style=”standard” style=”rounded” message_box_color=”info” icon_type=”fontawesome” icon_fontawesome=”fa fa-plane” icon_openiconic=”vc-oi vc-oi-dial” icon_typicons=”typcn typcn-adjust-brightness” icon_entypo=”entypo-icon entypo-icon-note” icon_linecons=”vc_li vc_li-heart” icon_pixelicons=”vc_pixel_icon vc_pixel_icon-alert”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, vino să te pregătești alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Organizăm 4 zile de curs intensiv în care exersezi toate probele de la interviuri, afli totul despre aviație și avem grijă să te prezinți la următoarea recrutare cu un CV perfect și fotografii profesionale. Detalii și înscrieri aici. [/vc_message]

2 Comments
 • raluca
  Posted at 15:18h, 10 noiembrie Răspunde

  Aveti idee pana cand se poate aplica ptr EasyJet?

  • Andreea Julei
   Andreea Julei
   Posted at 22:56h, 12 noiembrie Răspunde

   Buna Raluca.
   Compania nu precizeaza cat timp este valabil anuntul, dar daca accesezi link-ul de aplicare si inca se deschide, inseamna ca poti completa campurile aferente si sa incerci sa te inscrii pentru interviu. Te pupam

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.