E visul meu: să zbor, să fiu printre nori, să tresar de bucurie la următoarea destinație

confesiunea Adrianei, viitoare stewardesă Saudia:

“And so it begins: acum 24 de ore eram în drum spre Gărâna jazz festival … cu toate visele împachetate, cu inima plină de iubire și pe versurile lui Byron. Cu ochelarii de soare și fursecurile mamei lui Calin simțeam că în sfârșit lucrurile s-au așezat. Iubesc și sunt o norocoasă, îmi spun în sinea mea. Cabana Hubertus, plapuma grea și aerul rece îmi amintesc de verile petrecute la bunici când eram copil.După 500 de km și un somn bun am plecat spre platoul Semenic, eram atât de fericită. Pe bancheta din spate aveam pregătit un zmeu să îl înălțăm, îmi doream să fim aproape de nori, de prima mea dragoste, cerul. Cum tot anul acesta a fost atât de plin de “surprize”, primesc telefon că a venit biletul meu și să confirm ca voi pleca spre Arabia Saudită. Am simțit cum lacrimile mi se duc tăvălug pe obraz. Eram fără job de 2 săptămâni, dar îl aveam pe Călin, eram sigură că vom rămâne împreună. -“Îmi pare rău! Iartă -mă!” și simt cum sufletul mi se rupe. De ce acum? Când totul părea atât de simplu, cu fiecare îmbrățișare totul era cald și luminos. Mi-e greu sa spun ceva. Oare am ales?

E visul meu, să zbor, să fiu printre nori și să tresar de bucurie la următoarea destinație. Aida, unul din trainerii de la Vreau sa fiu stewardesă, parca și acum îi aud vocea, mi-a spus: “Ai în suflet pasiunea, dacă nu o vei face, vei regreta toată viața!” Pe atunci, cu 2 ani în urmă, aveam o funcție de conducere, câștigam foarte bine, dar eram nefericită. Orele prelungite, taskurile suplimentare nu făceau decât să adâncească acest gol. O nefericire și o presiune pe care am dus-o încă 3 ani. Așa a inceput aventura mea. Sunt într-un tren care habar pe unde trece, cu oameni obosiți, văd doar din când în când câte un felinar și controlorul care surâde blând pe sub mustață. Gândul îmi zboară la Călin, la cabană, la părinții lui, îl iubesc sincer și va rămâne în sufletul meu. Se pare ca am ales să zbor.”

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.