“După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri”

Dragii mei cititori,

După fiecare curs, ne place să împărtășim cu voi ceea ce au trăit/simțit cursanții noștri în timpul zilelor de pregătire petrecute alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. În acest articol veți regăsi gândurile celor care au  participat în perioada 22-24 martie 2019 la cursul English for future Cabin Crew. După cum mulți dintre voi probabil că știți deja, cursul English for future Cabin Crew este unul foarte special, unic și diferit de toate cursurile obișnuite de limba engleză. Și asta pentru că stilul de predare este unul diferit, materia e una concepută special pentru a acoperi nevoile de pregătire ale cursanților noștri și tocmai de aceea rezultatele sunt pe măsură. Iată ce spun cursanții noștri:

Roxi: “Mă bucur că am avut ocazia să vă cunosc și să îi cunosc, sper, pe viitorii mei colegi. Aceste 3 zile au trecut foarte repede, am acumulat noi informații foarte folositoare în cariera de cabin crew. Vă mulțumesc! Rămâneți la fel! Continuați să dați aripi și viitorilor cursanți, pentru că avem cu toți nevoie de aripi! Pupici, Maria

“La început mă simțeam complexată și îngrijorată de nivelul meu de limbă engleză, dar după 3 zile de curs intensiv alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă, mă simt mai pregătită ca niciodată să merg la orice interviu, să merg cu mare încredere că voi reuși. Mulțumesc din suflet pentru această oportunitate, pentru această bursă oferită de voi. Voi valorifica tot ce am învățat și vă voi face mândre de rezultatele mele.”

Cezara: O experiență frumoasă. Interesantă. S-a plâns, s-a râs și s-a învățat. Keep going! Do it with passion! I will never forget you! Cez

Marina: Trei zile super, super, super!Vreau să-i mulțumesc în mod special Ancăi, care este the queen of patience and information. Pentru mine nu a fost doar un curs de engleză, ci a fost despre oameni, emoții, experiențe, echipă. M-am simțit precum acasă. Oamenii pleacă de aici încrezători. The best team! Mulțumesc pentru tot ce am învățat și simțit aici!
%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri

Lavinia: Mă bucur mult că am participat la cursul organizat, atât pentru pregătirea la interviul pentru Emirates dar și la cel de engleză, pentru că am avut ocazia să îmi îmbunătățesc cunoștințele. Mi-a plăcut foarte mult că atenția a fost îndreptată în mod egal către toți participanții, cee ce înseamnă că Anca este unul din cei mai pregătiți traineri pe care i-am întâlnit și mă bucur că am avut această ocazie. Plec cu mult curaj și speranța că voi obține jobul de stewardesă după cum spunea și Anca – I have to work hard after I finish this course! Thank you for everything! I will recommend you!

%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri

Șarotta: Ce îmi vine în minte prima dată este următorul lucru, a fost cea mai bună decizie în viață să vin la voi să îmi dați și mie aripi! Vă mulțumesc din suflet pentru ceea ce ați făcut, că m-ați încurajat și ne-ați explicat detaliat cum putem ajunge stewardese! Demult am vrut să ajung la voi dar nu am avut ocazia, nu m-am simțit atât de bună, eram descurajată și în final totul a ieșit cu bine și am putut ajunge la voi să fac acest curs și mi-a rămas cel mai bun lucru pe care l-am făcut în viața mea! Vă urez toate cele bune, multă răbdare și putere, să puteți face acest job minunat și să oferiți și altora aripi! Vă pup și vă îmbrățișez și sper că ne vom mai vedem pe parcurs și vă pot spune vești bune!
%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri

Roxy: “Pentru mine acest curs înseamnă dezvolare, compatibilitatea și oportunitatea de a învăța lucruri noi, de a cunoaște oameni noi și de a-ți face prieteni, de a lega relații. Au fost 3 zile frumoase și cu un program intensiv, care m-au ajutat să îmi îmbunătățesc abilitățile de vorbire în public și munca în echipă, dar totodată care m-au determinat să merg mai departe cu visul meu și să reușesc tot ceea ce îmi propun. Sunt bucuroasă că v-am cunoscut, însă în același timp sunt tristă că a trecut atât de repede și că nu am putut să vă cunosc mai mult. Voi mai veni în vizită cu mult drag, fiindcă m-am simțit în largul meu aici! Vă mulțumesc pentru tot! Vă pup și vă iubesc!
%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri

Alexandra Matei: “Mi-a păcut foarte mult acest curs, deoarece a fost unul foarte interactiv cu multă practică și mai puțină teorie, ceea ce din punctul meu de vedere este extraordinar, m-a ajutat să învăț mult mai bine.Vă mulțumesc!

Anonim: “Mi-a plăcut foarte mult pentru că mi-am făcut prieteni. Am învățat cum să mă prezint și cum să răspund la întrebări. Mulțumesc pentru tot!”
%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri%name După 3 zile de curs de engleză mă simt mai pregătită ca oricând să merg la interviuri

Emanuel: “Experiența avută alături de cursanți și profesor a fost unică! Subiectele dezbătute în așa fel încât să nu pleci acasă fără să le fi înțeles. Accentul a fost pus pe probele practice și situații cu care te-ai putea confrunta. Șansa de ați depăși temerile, oricare ar fi ele. Atenția acordată în aceeași măsură pentru fiecare, fără nici o urmă de discriminare. Calmul și răbdarea profesorului cu fiecare elev în parte. Baza pe care ți-o poți crea la acest curs, este una foarte profesionistă. Informațiile primite foarte relaxante și de mare ajutor! Cu mare drag și din suflet!

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă te ajută să obții jobul de însoțitor de bord la orice companie aeriană. Pregătește-te alături de traineri certificați la nivel internațional, cu vastă experiență în aviație, învață totul despre meseria de însoțitor de bord, simulează probă cu probă toate etapele unui interviu și pregătește-ți un dosar de interviu perfect: CV & fotografii conform cerințelor impuse de companiile aeriene. Detalii și înscrieri aici.

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.