Drumul deasupra norilor în uniformă roz – Sara, viitoare stewardesă Wizz Air

Sara și-a dorit de mică să devină stewardesă. Destinul i-a scos în cale echipa Vreau să fiu stewardesă și un curs organizat la Timișoara în luna mai 2018 și așa a început un drum care se va dovedi cu siguranță frumos, acolo sus, deasupra norilor, în minunata uniformă roz a companiei Wizz Air. A fost câștigătoare chiar de la primul interviu și chiar dacă era doar în primul an de facultate, recrutorii i-au observat potențialul și i-au oferit șansa de a face parte din marea familie WIZZ AIR.

Când te-ai gândit prima oară că vrei să fii stewardesă și ce te-a determinat să faci o astfel de alegere?

Îmi amintesc și acum primul meu zbor. Aveam vreo 8 ani și tot zborul nu mi-am putut lua privirea de la stewardese. Mi se păreau atât de frumoase si feminine încât mi-am spus că într-o zi voi fi si eu ca ele, așa că iata-mă aici 🙂 Nu mi-aș dori să uit să menționez faptul că articolele explicite de pe site-ul Vreau să fiu stewardesă m-au făcut să îmi doresc din ce în ce mai mult acest job.

Ce job ai in prezent? În ce măsură crezi că experiența ta de până acum a contat în procesul de selectie?

Experiența mea de până acum e aproape inexistentă, eu fiind doar în primul an de facultate. Cred însă că voluntariatele pe care le-am făcut în liceu au adaugat un plus experienței mele.

La câte interviuri ai participat până să îți primești aripile? Ce ai învățat din fiecare experiență de interviu?

Este primul interviu la care am participat si care s-a terminat în a fi unul de succes pentru mine. Noroc cu experiența de la cursul pe care l-ați susținut în Timișoara.

Ai urmat un curs pregătitor alături de echipa Vreau să fiu Stewardesă. Cum ți s-au părut zilele petrecute alături de noi, cum ai interacționat cu trainerii și cu ceilalți membri din echipa noastră?

Zilele petrecute alături de voi la cursul din Timișoara au fost doua zile de vis pentru mine. A fost un curs intensiv, 8 ore pe zi, dar nu m-am plictisit nici o secundă. Mă uitam cu fascinație la Anca si încercam să rețin toate ponturile pentru un viitor interviu. Colegele au fost drăguțe, iar atmosfera extraordinară. M-aș întoarce oricând alături de voi!
Sara Opris wizz air 2 Drumul deasupra norilor în uniformă roz   Sara, viitoare stewardesă Wizz Air

Cum a decurs interviul tau cu Wizz Air? povesteste-ne putin despre probe. Care ti s-a parut cea mai grea proba?

Interviul meu Wizz Air a fost unul ușor în opinia mea. Ziua mea a început la 4 dimineața, oră la care am plecat din Arad pentru că interviul avea să aibă loc în Oradea. Totul a început cu prezentarea companiei, urmat de CV drop unde au fost eliminați jumătate din candidați și unde eu m-am ”vândut” exact așa cum ne-a învățat Anca la curs. A urmat apoi proba de role play, unde consider eu că m-am făcut remarcată cel mai mult, tot datorita cursului, unde Anca ne-a prezentat n situații și ne-a explicat cum trebuie să ne comportăm la fiecare în parte. La sfârșit a fost Interviul final, unde am mai ramas doar 4 fete, a fost foarte degajat, relaxat. Le-am simțit pe recrutoare foarte drăguțe, am râs, am vorbit puțin despre baza pe care aș vrea să rămân și despre detalii din CV.
Sara Opris wizz air 3 Drumul deasupra norilor în uniformă roz   Sara, viitoare stewardesă Wizz Air

De ce crezi că recrutorii te-au ales tocmai pe tine? Ce crezi că a contat cel mai mult la interviu?

Eu cred cu tărie că recrutoarele au apreciat la mine cel mai mult faptul că am fost naturală, mereu zâmbitoare și să le-am transmis un vibe bun. Vorbeam cu atâta pasiune despre această meserie încât până si greșelile pe care le-am făcut li s-au părut draguțe.
Sara Opris wizz air 1 Drumul deasupra norilor în uniformă roz   Sara, viitoare stewardesă Wizz Air

Ce sfat ai oferi unui candidat, având în vedere experiența ta de la interviuri?

Sfatul meu pentru viitorii candidați este să fie foarte încrezatori, NATURALI și să mearga acolo cu fruntea în sus.

Ai vreo amintire frumoasă sau lecție importantă cu care ai rămas în urma cursurilor Vreau sa fiu Stewardesă?

I-aș sfătui pe toți să urmeze  să urmeze cursurile VREAU SĂ FIU STEWARDESĂ!! Consider că pregătirea este esențială pentru a putea trece de un interviu, iar faptul că voi m-ați ajutat să îmi urmez visul va rămâne o amintire de neuitat pentru mine!

Vă doresc o zi frumoasă și vă mulțumesc pentru tot!

Să ne auzim cu bine!

[vc_message icon_fontawesome=”fa fa-plane”]Dacă îți dorești să devii însoțitor de bord, te putem ajuta să:

  • ai un CV perfect pentru interviu (detalii despre serviciul nostru de corectare și editare CV ai aici)
  • să te pregătești cât mai bine pentru interviul Wizz Air în cadrul cursului pregătitor Vreau să fiu Stewardesă – detalii aici.
  • să îți îmbunătățești nivelul de engleză pentru interviu și să exersezi probele de la recrutare în cadrul cursului English for cabin crew.

[/vc_message]

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.