Decalogul viitorului însoțitor de bord – cadoul nostru de Crăciun

E perioada aceea minunată din an, se spune. E acel moment când te gândești cu iubire și recunoștință la tot ce viața ți-a oferit până acum. Dar e și un moment de introspecție și gânduri bune pentru anul care tocmai urmează. Aici la noi, la Vreau să fiu Stewardesă, a mai trecut un an minunat, un an în care am avut ocazia să facem lucruri frumoase și să oferim aripi unui numar mare de iubitori de zbor. Am pus mai demult pe hârtie aceste gânduri de mai jos dedicate unui viitor însoțitor de bord, l-am numti decalog, căci conține 10 sfaturi/gânduri bune pentru cei care își doresc să zboare. Abia acum, în Ajunul Crăciunului, m-am gandit să scot această listă de la naftalină și sa v-o dedic cu drag, voi celor care în curând veți fi acolo sus printre nori!

Decalogul unui viitor însoțitor de bord

 1. Zâmbește cu tot corpul, zambește orice s-ar întâmpla!

 2. Arată-le recrutorilor cu ce ești TU unic! Personalitatea ta e cea care te diferențiază de ceilalți.

 3. Nu gândi niciodată negativ. Nimic rău nu se poate întâmpla. Din contră 🙂

 4. Fiecare interviu este un pas înainte către nori. Bucură-te de el!

 5. Trezește-te dimineața și imaginează-te în uniformă. Pregătește-te de interviu cu tot atât de mult entuziasm cu cât te-ai pregăti pentru zbor

 6. Când vorbești de meseria de însoțitor de bord să ți se lumineze fața și sufletul! Să ți se citească în ochi cât de mult îți dorești să fii printre nori!

 7. Gândește mereu la plural și oferă-le celor din jur cât de mult poți din experiența ta. Interviul e o experiență comună, asigură-te că te bucuri de ea cu ceilalți candidați

 8. Cea mai importantă persoana de la interviu ești TU, acordă-ți importanță, încredere și optimism

 9. Nu te gândi niciodată la concurență, concentrează-te să fii TU cel mai bun de la interviu

 10. Ai grijă de imaginea ta, e cea mai de preț armă a unui însoțitor de bord!

Să aveți parte de Sărbători frumoase, să vă bucurați de cei dragi, să fiți mai buni, mai optimiști, mai recunoscători pentru ce aveți în jur. În felul acesta și visurile se împlinesc mult mai repede.

Crăciun fericit, dragi viitori însoțitori de bord!
echipa Vreau să fiu Stewardesă

Pregătește-ți limba engleză pentru interviu. Vino la cursul “English for Cabin Crew”, iar timp de 3 zile vei exersa limba engleză, vorbitul în public și vocabularul specific de aviație, astfel încât să fii mult mai pregătit de interviu. Înscrieri aici.

Anca Dumitrescu avatar 80x80 Decalogul viitorului însoțitor de bord  cadoul nostru de Crăciun

About Anca Dumitrescu

Anca este co-fondator Vreau să fiu Stewardesă, editor și trainer certificat la nivel internațional. Are o experiență de peste 8 ani în jurnalism, marketing și comunicare, iubește să lucreze cu oamenii și să le ofere cea mai bună experiență de învățare. O poți cunoaște la cursul English for Future Cabin Crew, unde se ocupă de îmbunătațirea nivelului de limba engleză al celor care își doresc o carieră printre nori.

You may also like

3 comments

 • Laura decembrie 24, 2015   Reply →

  Multumim!! Sarbatori minunate si voua alaturi de cei dragi 🙂 !

 • Oana decembrie 27, 2015   Reply →

  Ce drăguț ♥ Vă îmbrățişez cu mult drag, sărbători frumoase 🙂

  • Anca Dumitrescu decembrie 28, 2015   Reply →
   Anca Dumitrescu

   Te pup și te îmbrățișez, draga mea Oana! Un an nou frumos!
   Anca

Leave a comment