De 8 Martie te sărbătorim! Ai 50% reducere la cursurile din această lună!

Dragă (viitorule) însoțitor de bord,

De 8 martie suntem alături de tine și vrem să întâmpinăm primăvara împreună, împlinindu-ți un vis: acela de a zbura! Îți oferim 50% reducere la cursurile noastre din luna martie și te așteptăm cu drag la trainingurile care te trasformă într-un candidat mult mai bine pregătit, gata să decoleze spre nori.

Fie că vrei să îți îmbunățești engleza, să comunici creativ și să înveți să vorbești în public fără emoții, fie că vrei să te pregătești cât mai bine pentru interviul Wizz Air, avem 2 cursuri în luna martie pe care le poti achiziționa cu discount doar azi: English For Cabin Crew și Pregătire pentru interviul Wizz Air.

Alege cursul care ți se potrivește cel mai bine și profită acum de cadoul nostru. Ne vedem în sala de curs să te pregătim de zbor!

Cum să beneficiezi de cadoul nostru de 8 martie?

  • Oferta este valabilă pentru cursul English For Cabin Crew(înscrieri aici) care va avea loc în perioada 23-25 martie e și Pregătire pentru interviul Wizz Air(înscrieri aici) care se va organiza pe 24 martie.
  • Oferta este valabilă doar pe 8 Martie până la ora 24:00 pentru toate persoanele care se înscriu și achită astăzi taxa de participare.
  • cursul redus cu 50% se poate achita fie prin plata cu cardul (în fiecare din cele 2 pagini de curs ai un buton de plată pentru suma redusă) sau prin virament bancar(vei găsi datele contului bancar în pagina cursului, vezi mai sus linkul)
  • oferta este valabilă doar azi pentru cursurile menționate și nu se reportează pentru alte cursuri Vreau să fiu Stewardesă
  • dacă ai nevoie de informații suplimentare despre această ofertă, ne poți suna la numărul de telefon 0726924847 (între orele 10 și 18.00) sau să ne scrii pe adresa eu@vreausafiustewardesa.ro

Să aveți o primăvară frumoasă și să zburați cât mai sus,
echipa Vreau să fiu Stewardesă

*photo: Elena, fostă cursantă, actuală stewardesă Etihad Airways

No Comments

Post A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.